gfoxpb12

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Bitcoin (BTC), de leider onder de top tien cryptocurrencies, is het tiende grootste wereldwijde activum geworden qua marktkapitalisatie. $123 miljoen aan shorts werden geliquideerd toen $BTC steeg boven $46K. Het verhaal is een bekend. Overgehevelde handelaren worden weggevaagd, terwijl spotbezitters hun $BTC blijven hodlen. Ondertussen zeilde de nieuwe memecoin presale ICO, Galaxy Fox ($GFOX), voorbij $3,3 miljoen aan financiering, aangezien markten die omhoog trenden de interesse van investeerders in presales hebben vergroot.

Bitcoin (BTC) $123 miljoen aan shorts geliquideerd

Vorige week handelde Bitcoin voor het eerst sinds de goedkeuringen van de Spot ETF’s boven de $46.000, en deze opwaartse beweging liquideerde $123 miljoen van de markten. Lange handelaren verloren $34 miljoen – overdreven optimistisch en veel te overgeleveraged. Ondertussen werden short handelaren voor $90 miljoen geliquideerd.

38% van de totale verliezen waren handelingen op $BTC, en alleen al Binance zag in één dag $51,77 miljoen aan liquidaties. Deze prijssprong werd aangedreven door een uitstekende dag voor ETF’s, met uitgevers die hun bezit met 9.260 $BTC op donderdag verhoogden – de derde grootste netto instroom sinds het debuut.

Bitcoin wordt benadrukt als een uitstekende crypto voor beginners vanwege zijn eigenschappen als waardeopslag, en de beschikbaarheid ervan in standaard brokerage-accounts is uitstekend geweest voor het activum. ETF-uitgevers bezitten al meer dan 3% van de circulerende voorraad. Naast het bezetten van de eerste plaats onder de top tien cryptocurrencies, is Bitcoin nu gerangschikt onder de tien grootste wereldwijde activa als geheel.

Galaxy Fox (GFOX) Stijgt Voorbij $3,3 Miljoen

Galaxy Fox is in zijn lopende presale voorbij de $3,3 miljoen gezeild, en historisch gezien zijn ICO’s in perioden van sterke positieve prijsactie erg populair geweest. Dit project heeft 70% van de tokens toegewezen aan presale-deelnemers, en dit verdeelde eigendom is een kernmetriek voor memecoins.

Het combineert een Web3-runnergame met zijn memecoin-exterieur, en spelers hebben de kans om elk seizoen prijzen te winnen. Prijzen die direct inwisselbaar zijn voor $GFOX-tokens worden uitbetaald aan de top 20% van het klassement. NFT’s voegen een nieuwe laag toe aan deze competitie, met speciale in-game bonussen voor de houders.

Het stakingsprogramma van Galaxy Fox betaalt 2% van alle ecosysteemtransacties uit aan stakers. De token burn verwijdert tokens uit circulatie, wat een dynamiek creëert waarbij stakers rendement verdienen op een deflatoire activa. De innovatieve gebruik van belastingen om stakingsbeloningen te financieren maakt deze netto deflatoire voorraad mogelijk, en belastingen financieren ook de Schatkist. De Schatkist is verantwoordelijk voor marketinginspanningen en gemeenschapsinitiatieven en zal ook financiering ontvangen uit de verkoop van echte merchandise van Galaxy Fox.

Memecoins behoren tot de best presterende marktsegmenten deze cyclus, en Galaxy Fox heeft succes gehad in zijn presale vanwege deze toegenomen eetlust voor speculatie. $GFOX streeft ernaar een breed geïntegreerde en gebruikte Web3-valuta te worden binnen DeFi en bevindt zich al in Fase 7 van zijn presale. Fase 7 is 99% uitverkocht, en binnenkort zal de prijs stijgen van $0.00198 naar $0.002178. Een beloning van 15% voor vroege deelnemers.

Afsluitende Gedachten: Liquidaties Duwen $BTC’s Prijs Omhoog

Liquidaties duwen de prijs van een activum omhoog omdat short verkopers die geliquideerd worden, het betreffende activum moeten terugkopen om hun posities te dekken, en deze koopdruk liquideert vaak andere shorters. De belangrijkste drijfveer van Bitcoin’s positieve prijs zijn ETF-instromen, die de leider van de top tien cryptocurrencies blijven opbieden.

Het fondsenwervingsucces van Galaxy Fox toont aan dat markten graag risico nemen.

Leer hier meer over $GFOX:

Bezoek Galaxy Fox Presale | Join de Community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht $123 miljoen aan shorts geliquideerd toen $BTC steeg boven het niveau van $46K; $GFOX vaart voorbij $3,3 miljoen verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!