1inch verwachting: Wat gaat de 1inch koers doen?

Het handelen in cryptocurrencies wordt alsmaar populairder en er komen steeds meer exchanges bij. Sommige gecentraliseerd en sommige gedecentraliseerd. Vooral de laatste soort wint aan populariteit. Er zijn er zelfs zoveel dat de beste uitkiezen voor jouw trade bijna onmogelijk is. Dit kan veel tijd kosten wat je duur kan komen te staan doordat de koers nogal kan schommelen. 

1inch heeft hiervoor de oplossing bedacht zodat jij altijd tegen de beste prijs je coins kan kopen. De 1inch verwachting lijkt erg positief wanneer je naar de use-case kijkt, maar maken ze het waar? In dit artikel bespreken we de 1inch koers verwachting en nemen we een kijkje naar de 1inch prognoses. 

Wat is 1inch?

1inch is een gedecentraliseerde exchange aggregator (DEX). Dit houdt in dat ze niet zomaar een exchange zijn, maar de orders die ze binnen krijgen verdelen over de andere gedecentraliseerde exchanges. Ze doen dit omdat ze op die manier altijd de beste wisselkoersen kunnen bieden. 

Via 1inch kan je erc-20 tokens tegen de beste koersen verhandelen. Elke DEX heeft namelijk zijn eigen wisselkoersen en die kunnen nogal verschillen. 1inch gaat zelfs zo ver dat ze jouw order over meerdere exchanges verdelen wanneer dit voordeliger is. 

Geen gezeur meer met het handmatig zoeken naar de beste exchange, maar een gebruiksvriendelijke DEX met een overzichtelijke interface die dit voor jou doet. En dit is soms ook broodnodig met gas fees die soms je soms meer dan 15 dollar kosten. Hieronder zie je hoe de zogenoemde ‘Pathfinder’ de beste route uitkiest voor jouw geplaatste order.

1 inch verwachting

Een ander positief punt aan 1inch is het gratis gebruiken van de dienst. Er worden namelijk geen kosten in rekening gebracht. Toch kan het platform wel gewoon zijn geld verdienen. Het is namelijk zo dat ze voor elke swap die ze maken op de verschillende exchanges ze een deel van de swapkosten krijgen. De kosten die je maakt wanneer je gebruik maakt van een DEX gaan vooral naar de liquidityproviders. Maar 1inch heeft een mooie samenwerking waardoor ze een deel van de opbrengst krijgen. 

De opbrengst gaat voor een deel naar de refferal links en voor een deel naar het governance systeem dat het platform draaiende houdt. Iedereen die ook maar één 1inch coin bezit kan meebeslissen in het governance systeem.

Het is een vrij uniek platform en dat legt de lat hoog voor de 1inch verwachting, maar ze zijn ook onderhevig aan de algehele markt. Ligt die namelijk op zijn gat, dan wordt er weinig gehandeld. De 1inch koers kan hier negatief op reageren en door deze factor kunnen de 1inch crypto verwachtingen ook veranderen.

1inch koers

De 1inch koers kan zomaar een paar procent per dag verschillen. Dit kan je zien door de 1inch waarde op Coinmarketcap in de gaten te houden. Als we daar de grafiek bekijken van de 1inch koers dan zien we dat die begint op 25 december 2020. Met het startbedrag van 1,90 dollar kwam de 1inch coin tevoorschijn, maar al snel daalde de prijs onder de dollar.

De koers van 1inch trok alsnog vlot bij en steeg in februari al naar nieuwe hoogtes. De 6 dollar werd net niet aangetikt, maar alsnog een enorme stijging. Op dit moment is de 1inch prijs $ 2.37.

Voordat je überhaupt over een 1inch waarde kon praten werd er door een financieringsronde 2.8 miljoen dollar opgehaald. Grote bedrijven waaronder Binance Labs kochten de 1inch token waardoor 1inch verder kon werken aan het project.

In december 2020, net voordat 1inch op Coinmarketcap verscheen, haalde ze nog een dikke 12 miljoen dollar op. Voor hoeveel de coin destijds werd verkocht is niet duidelijk. 

Zoals hierboven al is aangegeven kan de prijs van 1inch behoorlijk schommelen. In de afgelopen 24 uur heeft de coin een prijsverschil gezien van 0.69%.

Wanneer je op zoek bent naar meer aanvullende 1inch data voor je eigen onderzoek kan je dat hieronder vinden.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

1inch verwachting

Nu we in het kort de use-case van 1inch hebben uitgelegd komen we aan bij de toekomst van 1inch. De 1inch koers verwachting is namelijk niet alleen maar gebaseerd op de use-case. 

Ookal heeft de use-case potentie en kan ik inzien dat handelaren het platform als erg handig kunnen beschouwen moet er wel een markt zijn met potentie. Zonder gebruikers heeft 1inch niks in handen en zal de 1inch verwachting hoogstwaarschijnlijk dalen. 

Als we naar het verleden kijken is de cryptomarkt niet alleen maar bullish. Er zijn momenten dat alles zowat stijgt en het handelsvolume alsmaar toeneemt. Dit kan ook de swapkosten doen stijgen waardoor het nut van 1inch alleen zichtbaarder wordt. Dit is dan kan dan ook positief zijn voor de 1inch crypto verwachting. 

Het handelsvolume is een goede indicator voor de potentie van de markt. Stijgt het volume, dan neemt het vertrouwen toe en is de liquiditeit hoger. Het handelsvolume van 1inch in de afgelopen 24 uur was $ 79,237,777

Voor extra 1inch historische koers data heb ik hieronder een grafiek voor je neergezet.

* Currency in USD
Historical Price for 1inch
Date Open Close High Low Volume

1inch prijs voorspelling 2021 – 2028

Op het internet staan meerdere 1inch prijs voorspellingen. Neem deze voorspellingen dan ook niet zomaar als waarheid aan. Je kan ze gebruiken terwijl je de coin onderzoekt, maar blijf kritisch. Een verwachte stijging van 1000% komt bijna niet voor, maar wordt soms wel beweerd. Het is mogelijk, maar wees alert.

De use-case is erg positief voor de gebruiker. Geen kosten en ze nemen alles uit handen. Het verdienmodel is daardoor wellicht wat minder goed, maar zolang iedereen zijn verdiende munten krijgt is het goed. De 1inch crypto geeft naast waarde ook het recht om te stemmen. Ik vind het persoonlijk altijd wel zo eerlijk dat je zelfs met één 1 inch token al kan meebeslissen. 

Gedecentraliseerde exchanges zijn erg populair en dat terwijl we nog aan de vooravond zitten van de blockchain revolutie. 

Om je alvast een tipje van de sluier te geven met betrekking tot de 1inch prijs voorspellingen worden hieronder een aantal 1inch voorspellingen weergegeven. In de afgelopen zeven dagen is het verschil van de 1inch koers 15.26% geweest.

Kijk je echter liever naar investeringen voor de toekomst, dan is het verstandig verder vooruit te kijken. 

2021 $3,63
2022 $3,96
2023 $5,14
2024 $5,96
2025 $7,20
2026 $8,35
2027 $7,32
2028 $10,36

1inch coin kopen

Het kopen van 1inch is net zoals elke andere coin vrij gemakkelijk. De stappen die je moet ondernemen om de coin te bemachtigen zijn vrij simpel echter is het kopen op het juiste moment erg moeilijk. Dit blijft lastig en hier is niet een gouden regel voor. Wees dus voorbereid met je eigen onderzoek en wellicht koop je daardoor op het juiste moment.

Eén reden die er in ieder geval toe doet wanneer het over de 1inch prijs gaat is schaarste. Wanneer er al veel coins zijn uitgegeven en de vraag is hoog dan kan dit de 1inch prijs doen stijgen. Voor 1inch zijn er op dit moment 180,343,802 1INCH coins beschikbaar met een totale supply van . De market cap van 1inch is .

Wanneer je bereid bent om 1inch te kopen dan kan je dit doen op meerdere exchanges waaronder die van Binance. Wanneer je hier nog geen account op hebt kan je die via deze link aanmaken.

 1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
 2. Log in of maak een account aan
 3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
 4. Wissel je crypto om (market order)
 5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Het artikel 1inch verwachting: Wat gaat de 1inch koers doen? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht