7 tips om geld te besparen op je gasrekening

Nu de gasprijs en stroomprijs telkens hoger zijn, lijkt de regering te gaan optreden en met geld te gaan strooien. Ondertussen wil je natuurlijk wel nóg meer geld gaan besparen door je vaste lasten omlaag te brengen. Zo kun je flink wat gas en energie besparen in je huis. De komende tijd wil ik je wat tips voor besparen meegeven. Vandaag beginnen we met 7 supersnelle en eenvoudige tips & tricks om geld te besparen. Hier alvast een paar tips uit de video. Wil je nóg meer geld besparen? Check dan de video (die maar 4 minuten duurt).

7 tips om gas te besparen

Het ligt voor de hand, maar als je wilt besparen op gas, dan kan het vele honderden euro’s per jaar schelen als je de thermostaat een paar graden lager zet. Zorg ook dat je de thermostaat lager zet voordat je gaat slapen en wanneer er niemand thuis is.

Een andere open deur is het sluiten van alle tussendeuren, en dan al helemaal de deur van de woonkamer naar de hal. Volgens Milieu Centraal kun je zo wel 1.000 euro per jaar besparen op je gasrekening. En als je nog steeds iets van tocht merkt, kijk dan naar tochtstrips. Hiermee vermijd je dat er warmte verloren gaat en ga je minder betalen voor gas.

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

The post Analyse: 7 tips om geld te besparen op je gasrekening
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht