In dit artikel delen we een recente, grondige crypto-analyse uit onze Premium omgeving voor leden. Elke week leveren onze analisten hier meer dan 20 technische analyses, die door meer dan 1.000 leden dagelijks worden gebruikt. Mocht je onderstaande cryptovaluta niet bezitten dan hebben we goed nieuws, ook voor jou is deze analyse zeer interessant.

Profiteer van koersdaling build ‘n build (BNB)

De cryptomarkt is altijd in beweging, en koersen bewegen niet alleen maar omhoog. Maar wees gerust, ook als de prijs van een munt omlaag gaat, zijn er kansen om daarvan te profiteren. Onze specialisten denken dat de waarde van BNB binnenkort zal dalen. Hieronder leggen zij uit waarom ze dat denken en hoe je hiervan kunt profiteren. Lees verder voor de meest recente analyse van onze experts:

“Recente bewegingen van BNB hebben een interessant patroon aan het licht gebracht dat ons mogelijk een kans biedt. Een tijdje terug hadden we al een eerste wave waargenomen binnen een 12345 Elliott Wave patroon. Nu lijkt het erop dat de koers bezig is met een correctieve flat wave 4. 

Ons oog valt op de rode verkoopzone, die ligt tussen $257 en $268. Hier verwachten we de piek van wave 4 te zien. Na het bereiken van dit punt, verwachten we een koersdaling die de weg zou kunnen vrijmaken naar $208 om de vijfde wave te voltooien. 

Dit is een kans die we niet onbenut willen laten. Door in te spelen op een potentiële koersdaling vanuit de rode verkoopzone, kunnen we wellicht een mooie winst behalen. Daarom houden we deze niveaus scherp in de gaten. We zullen later deze week een nieuwe blik werpen op de koers en onze bevindingen met de Premium groep delen.”

Deze analyse is op 4 juli met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in de Premium groep.

Profiteer van koersdaling met Bybit account

Bybit, aangeraden door onze analisten, is een betrouwbaar crypto-handelsplatform met meer dan 400 cryptovaluta. Je kunt hier een zogeheten ‘short-positie’ innemen en winst maken wanneer de waarde van een cryptovaluta daalt. Ook is het mogelijk om de transacties van succesvolle handelaren automatisch te kopiëren. Zo maak je winst wanneer anderen dat doen zonder dat je de hele dag achter je computer hoeft te zitten.

Volg deze link en ontvang Bybit-bonussen exclusief voor lezers van Crypto Insiders

Word Premium Lid: Leer, Deel en blijf de markt voor

Met een premium lidmaatschap krijg je toegang tot onze bruisende trading-community. We organiseren hier exclusieve educatieve webinars en wekelijkse livestreams. Daarnaast krijg je toegang tot onze chatomgeving (app) waarin je eenvoudig kennis en ervaring kunt delen met meer dan 1000 andere enthousiaste handelaren.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer informatie en een gratis proefperiode van 30 dagen.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

The post Analyse: Het alarm gaat af: Binance’s crypto nadert de afgrond
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!