Ethereum daalt, Ethereum crash

De Ethereum koers heeft problemen om boven de 1.850 dollar uit te komen. Als het op deze manier doorgaat, dan kan Ethereum volgens Aayush Jindal van newsbtc weleens terugvallen naar de steun rond de koers van 1.800 dollar. Op het moment van schrijven tikt de koers binnen op 1.824 dollar en staat er voor vandaag een daling van 0,83 procent op de borden.

Problemen voor Ethereum

Het voornaamste probleem voor Ethereum lijkt te zitten in het feit dat de koers momenteel onder de 1.840 en het 100-uurse voortrschrijdende gemiddelde handelt. Dat zijn twee punten in de grafiek die voor veel weerstand zorgen.

Verder begint zich een belangrijke bearish trendlijn te vormen met een weerstand rond de koers van 1.835 dollar op de uurgrafiek. Als er niet snel wat gebeurt voor de bulls van Ethereum, dan is het mogelijk dat de koers onder de 1.800 dollar terechtkomt.

In de bovenstaande grafiek is de bearish trendlijn duidelijk te zien (blauw) en zien we dat Ethereum op dit moment in het begin van een neerwaartse trend lijkt te zitten.

Om daar uit te breken zijn er een aantal weerstandsniveaus die de bulls moeten overwinnen, waarvan de blauwe trendlijn de voornaamste lijkt op dit moment.

Ethereum mogelijk onderuit

Als het Ethereum niet lukt om de weerstand op 1.840 dollar uit te schakelen, dan kan de neerwaartse koersbeweging doorzetten. De eerste steun die we aan de onderkant vinden ligt op de koers van 1.810 dollar voor Ethereum.

Daarna ligt de eerstvolgende grote steun in de uurgrafiek op de Ethereum koers van 1.800 dollar. Als de bulls er niet in slagen om die grens te bewaken, dan is een terugval naar 1.760 of zelfs 1.720 dollar mogelijk.

Ondertussen krijgt de Moving Average Convergence Divergence (MACD) ook momentum binnen de bearish-zone. Dat zou een aanwijzijng kunnen zijn voor verdere dalingen van de munt van Vitalik Buterin.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Het bericht Ethereum print bearish technisch patroon, meer verliezen op komst? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!