Bitcoin (BTC) heeft een flinke daling gezien naar $25.000 vorige week en lijkt dat support te houden. Een stuiter richting $27.500 is waarschijnlijk, maar wat is het bullish perspectief? Wat moeten de bulls doen en welke weerstand breken waardoor we weer echt meer bullish mogen zijn?

In de bovenstaande video behandel ik de bitcoin koers, S&P 500, dollarkoers en goud.

Tekenen dat Bitcoin stabiliseert

In mijn nieuwe video ga ik dieper in op het mogelijke bullish perspectief voor bitcoin. De vraag die centraal staat is: wat moeten de bulls doen om de markt weer in een positieve stemming te brengen?

Een interessante ontwikkeling is de funding rate. Vorige week werd er een zeer negatieve funding rate waargenomen, wat suggereert dat er veel short posities waren.

Echter, deze rate is inmiddels flink afgenomen, wat kan duiden op een tijdelijke bodem in de markt. Dit betekent niet direct dat er een grote short squeeze aan komt, maar het is wel een teken dat de markt zich mogelijk stabiliseert.

Belangrijke speech die invloed kan hebben op koers

Daarnaast besteed ik aandacht aan verschillende evenementen die invloed kunnen hebben op de markt, zoals het Jackson Hole symposium. Hier zal Jerome Powell, de voorzitter van de Amerikaanse centrale bank (Federal Reserve), spreken.

Zijn woorden kunnen een aanzienlijke impact hebben op de markt, zoals ook vorig jaar het geval was.

Meer leren over crypto? De Bitcoin Consultant helpt je graag

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt John zelfs een gratis cursus voor beginners! John heeft ook een bedrijfspagina op onze website waar je meer kunt lezen over zijn diensten.

The post Analyse: Bitcoins pijnlijke daling: is er nog wel een bullish perspectief?
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!