Er was veel vertrouwen dat bitcoin (BTC) tijdens de bullmarkt van 2021 de $100.000 zou bereiken. Inmiddels weten we dat dit uitbleef, maar er is veel vertrouwen in de markt dat het tijdens de volgende bull-run wel zal lukken. Zo gelooft ook Yoni Assia, oprichter en CEO van eToro, dat bitcoin de magische barrière van $100.000 zal doorbreken. In een interview met prominent cryptofiguur Scott Melker licht hij zijn voorspelling toe.

Wanneer gaat de bitcoin koers stijgen?

Assia verwacht dat we tegen het einde van 2024, over ruim een jaar dus, een nieuwe all-time high voor de bitcoin koers kunnen verwachten.

“Aan het einde van 2024 zul je flinke prijsstijgingen gaan zien. We zullen geleidelijk de koers zien klimmen naar $50,000, terug naar $40,000 en dan naar $70 duizend. Pas wanneer we de oude all-time high hebben bereikt, ergens aan het einde van volgend jaar, dan zullen particuliere investeerders terugkeren.”

De eToro CEO laat zich bij deze voorspelling vooral leiden door de historische halving cyclus van bitcoin. Op basis van deze cyclus heeft de bitcoin koers een koers cyclus van vier jaar. Assia verwacht niet dat dat ditmaal anders zal zijn.

“In theorie moet de bullrun in 2025 plaatsvinden. Dit was ook zo in 2021, 2017 en 2013. Dat is de cyclus. Er is echter een beroemd gezegde: ‘de geschiedenis herhaalt zich niet, maar het rijmt zeker wel’. Ik zal dus verrast zijn als we geen koersstijging zien in 2025. Ik zou ook verbaast zijn als we tegen het einde van 2025 geen bitcoin van $100,000 zien.” 

De BTC theorie van CryptoCon

Een paar dagen geleden bekeken we ook al een interessant bitcoin model van CryptoCon, een bekende crypto-analist op Twitter. Zijn theorie komt aardig overeen met die van Assia. CryptoCon meent dat we de ogen moeten richten op november 2024. Op dit moment zal volgens hem de BTC koers door de huidige all-time high van $69.000 breken. Ook hij verwacht dat in 2025 het echte vuurwerk zal beginnen.

The post Analyse: Bitcoin koers gaat de $100.000 voorbij, zegt eToro oprichter
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!