qube18sep

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De recente trends in de wereldwijde cryptomarkt hebben veel gebruikers doen afvragen welke crypto’s nu te kopen, aangezien top presterende altcoins een daling in de prijsactiviteit ervaren. Het helpt zeker niet dat leidende altcoins zoals Ripple, Cardano en Binance te maken hebben met veel prijsvolatiliteit. In deze tijden van onzekerheid lijkt het voorsale-succes van het nieuw gelanceerde InQubeta (QUBE) een reddingsboei te zijn. Het op Ethereum gebaseerde platform stelt startups in staat om fondsenwervingskansen te vinden voor hun op kunstmatige intelligentie gebaseerde projecten en trekt wereldwijd aandacht met zijn unieke model en functies van de volgende generatie.

De QUBE-token staat momenteel bovenaan de ICO-lijst van elke toonaangevende analist vanwege de enorme voorsale groei. Het crypto-project is halverwege de vierde presale-fase en de financiering heeft al de $3 miljoen overschreden. Analisten die de voortgang hebben gevolgd, zijn van mening dat InQubeta de potentie heeft om de komende maanden een 30x groei te realiseren.

InQubeta: Het stimuleren van een AI-revolutie met DeFi-tools

InQubeta is een toonaangevend gedecentraliseerd platform waar zowel startups als potentiële investeerders wederzijds voordelige en authentieke kansen kunnen verkennen om te floreren. Terwijl startups de munitie krijgen om langetermijngroei te stimuleren, krijgen investeerders de kans om veelbelovende projecten te verkennen vóór hun marktlancering en zo een stap voor te blijven op de concurrentie. Voor het verwerken van transacties moeten crypto-gebruikers de native cryptocurrency van het platform gebruiken – de QUBE-token. Gebaseerd op de ERC-20 standaard van Ethereum, kan de QUBE-token momenteel in de voorverkoop worden gekocht. Gebruikers moeten echter weten dat er een lock-in-periode van 12 weken is.

Beoordeeld als een van de altcoins om in de gaten te houden, is het unieke verkooppunt (USP) van de QUBE-token het deflatoire model dat prijsschommelingen beteugelt door het aanbod opzettelijk schaars te houden. De voor de presale-fases toegewezen voorraad mag nooit de marktvraag overschrijden. Het mechanisme voorkomt dat de tokenprijzen te veel fluctueren en houdt de waarde van het actief stabiel. Als er extra tokens in omloop zijn, worden deze verbrand of vernietigd.

Volgens analisten wordt verwacht dat QUBE op lange termijn een groeipercentage van 30x zal nastreven. Ondersteund door meerdere utilities, zou deze nieuwe cryptocurrency vele top-altcoins potentieel kunnen overtreffen.

IMG_256

Ripple gaat 80% van zijn personeel buiten de VS werven: CEO

Ripple is een toonaangevend gedecentraliseerd platform dat bedrijven helpt hun groei te stimuleren met op blockchain gebaseerde oplossingen. Het platform biedt een reeks diensten aan, waaronder het faciliteren van snelle online betalingen, het sourcen van cryptocurrency en het ondersteunen van centrale banken bij het uitrollen van digitale valuta. De native token van het platform is XRP.

Onlangs kwam het platform in het nieuws nadat CEO Brad Garlinghouse verklaarde dat het platform 80% van zijn personeel buiten de VS zou gaan werven, in landen met duidelijkere regelgeving omtrent cryptocurrencies. Deze opmerking komt na een recente rechtszaak die tegen Ripple is aangespannen door de US SEC, waarbij Ripple wordt beschuldigd van het overtreden van effectenwetgeving. De XRP-token heeft recentelijk veel volatiliteit vertoond en het kan even duren voordat deze stabiliseert, aangezien het bedrijf momenteel reorganiseert en betrokken is bij een rechtszaak tegen de US SEC.

Emurgo werkt aan het adresseren van lacunes in Cardano-ecosysteem: Ken Kodama

Cardano is een gelaagde blockchain die ontwikkelaars in staat stelt krachtige en schaalbare dApps te implementeren met behulp van een breed scala aan tools. Het netwerk, beveiligd door een proof-of-stake consensusalgoritme, wordt aangedreven door het Ouroboros-protocol. De officiële ruileenheid binnen het Cardano-ecosysteem is de native token ADA.

Recentelijk kwam het platform in het nieuws toen Emurgo-oprichter en CEO Ken Kodama aangaf dat zijn team werkte aan het opvullen van hiaten, zoals gedecentraliseerde identiteiten en gelaagde oplossingen, die momenteel “ontbreken” in het Cardano-ecosysteem. Emurgo is een van de drie entiteiten die Cardano besturen. Ondanks de heersende onzekerheid over de toekomstplannen van Cardano, zou de ADA-token prijsvolatiliteit kunnen blijven vertonen. Veel analisten hebben echter een positieve langetermijnvisie en geloven dat het aanzienlijke rendementen zou kunnen opleveren zodra een stierenrally begint.

Binance gaat Optimism-technologie gebruiken voor opBNB-project

Binance is een toonaangevende cryptocurrency-exchange die gebruikers in staat stelt om naadloos tokens te verhandelen en te ruilen. De native cryptocurrency BNB van het netwerk wordt gebruikt voor allerlei transactiedoeleinden op het netwerk. Het Binance-netwerk bevat onder meer blockchains zoals de Binance Smart Chain en Web 3.0-wallets, allemaal gericht op het toegankelijker maken van DeFi-oplossingen.

Onlangs kondigde Binance aan dat het de rollup-technologie van Optimism zou gaan gebruiken om zijn Layer 2 scaling platform opBNB te stimuleren. De Binance Coin heeft recentelijk veel volatiliteit ervaren omdat Binance momenteel wordt onderzocht door de US SEC. Op de lange termijn zou er herstel kunnen optreden als de regelgevende hindernissen worden overwonnen, maar de korte termijn prijsvooruitzichten blijven volatiel.

Conclusie

In verwarring over welke cryptocurrency nu te kopen? De ideale manier om uit deze verwarring te komen, is door te luisteren naar wat analisten zeggen. Marktdeskundigen die de bovengenoemde tokens hebben beoordeeld, geloven dat InQubeta van de vier de meeste potentie heeft vanwege zijn unieke model.

InQubeta stelt cryptogebruikers in staat om in een vroeg stadium in een bedrijf te investeren en kansen te creëren voor een stabiele inkomstenbron. Het passieve inkomen zal niet alleen hun financiële toekomst veiligstellen, maar ook de groeitraject van een startup stimuleren. Door het vasthouden van een deflatoire token vermijden cryptogebruikers het risico om hun rendement te verliezen aan marktvolatiliteit. InQubeta is een innovatief crypto-project dat de nodige stabiliteit aan uw portfolio kan bieden in tijden van marktvolatiliteit.

Bezoek de InQubeta Voorverkoop


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Prijsvoorspelling: XRP, ADA & BNB Volatiliteit houdt aan terwijl QUBE mikt op 30x Groei verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!