dominiart18sep

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De technische grootheden van Silicon Valley zijn helemaal mee op de cryptocurrency-trend. Veel van de toonaangevende projecten zijn ontsprongen uit de geesten van bekende innovators uit Silicon Valley. Volgens marktgegevens behoren Tron, Domini.art ($DOMI) en Bitcoin Cash tot de topkeuzes van de Silicon Valley-elite. Deze tokens behoren tot de langst presterende activa op de markt, dus als je voor ze kiest, hoef je niet constant de markt in de gaten te houden om te weten welke crypto’s je nu moet kopen. Volgens veel analisten zouden deze drie namen in 2023 heel goed de best verdienende tokens op de cryptomarkt kunnen zijn. Laten we eens kijken waarom!

Hoewel de meeste cryptogebruikers niet verrast zijn over de buzz rond Tron ($TRX) en Bitcoin Cash ($BCH), omdat het toonaangevende legacy cryptocurrency-projecten zijn, heeft de opname van Domini.art enige nieuwsgierigheid gewekt, aangezien het nog in de pre-sale fase is. Aangedreven door Ethereum, stelt Domini.art cryptogebruikers in staat om kansen te verkennen in luxe kunstinvesteringen. Het platform streeft ernaar om het landschap van kunstinvesteringen meer gedemocratiseerd te maken door gebruik te maken van blockchain-technologie. Wat meer is, is dat gezien zijn populariteit, Domini.art nu op de beste cryptocurrency ICO-lijst voor 2023 van elke toonaangevende analist staat.

Domini.art: Kunstinvestering transparanter maken met DeFi-oplossingen

Een van de belangrijkste USP’s van Domini.art is zijn transparante model dat veilig en verzekerd is en ontworpen om het risico van vervalste kunstwerken te elimineren. Het platform heeft een team van experts gerekruteerd met jarenlange ervaring die een collectie kunstwerken samenstellen van enkele van de meest iconische kunstenaars ter wereld.

Door tokenisatie worden deze kunstwerken gemunt in NFT’s en te koop aangeboden op de NFT-marktplaats van Domini.art. Om deze NFT’s te kopen of om enige andere soort transactie op het netwerk te doen, moet men de native cryptocurrency van het platform, de $DOMI-token, verwerven. De token is gebaseerd op de ERC-20-standaard van het Ethereum-netwerk.

De kunstwerken worden ondertussen beveiligd in kluizen en verzekerd om ze veilig te houden. Voor zowel beveiliging als verzekering maakt het platform gebruik van de diensten van gespecialiseerde bedrijven in het veld.

Beoordeeld als een van de altcoins om in de gaten te houden, heeft de $DOMI-token veel te bieden aan zijn gebruikers. Zo heeft het een deflatoir model dat prijsschommelingen beperkt en de rendementen van tokenhouders veilig houdt van marktvolatiliteit. Tegelijkertijd komen alle tokenhouders in aanmerking voor exclusieve privileges als onderdeel van het getrapte lidmaatschapsprogramma van Domini.art. De privileges zullen variëren per tier, die worden toegewezen op basis van het aantal tokens dat men bezit.

Ga naar de $DOMI pre-sale en krijg de kans om grote volumes van deze aanstaande nieuwe cryptocurrency te verzamelen tegen aantrekkelijke tarieven.

Whales accumuleren Bitcoin Cash in grote hoeveelheden

Bitcoin Cash is een gedecentraliseerd platform dat populair is vanwege zijn grote blokgrootte, hoogwaardige privacy, bliksemsnelle snelheid en microkosten. De eigen cryptocurrency van het platform, de $BCH-token, wordt gebruikt voor alle transactionele doeleinden op het netwerk. Het platform maakt gebruik van het proof-of-work-consensusmechanisme om zijn netwerk te beveiligen. Mijnwerkers creëren nieuwe blokken om puzzels computationeel op te lossen en transacties te valideren. De geavanceerde functies van de cryptocurrency hebben ertoe geleid dat walvissen zijn token hebben opgestapeld en zijn vooruitzichten hebben versterkt. $BCH zou een uitbraak kunnen registreren omdat walvissen enorme hoeveelheden hebben opgestapeld in afwachting van een aanstaande bull-rally.

Tron verbrandt enorme voorraad $TRX-tokens

Tron is een blockchain-aangedreven besturingssysteem dat in 2017 werd gelanceerd en wordt onderhouden door de Tron Foundation. Naast het exploiteren van een gedecentraliseerde uitwisseling, biedt het platform ontwikkelaars een breed scala aan hulpmiddelen voor het implementeren van dApps. De $TRX-token is de officiële cryptocurrency van het platform. In een recente ontwikkeling kondigde Tron aan dat het 11.933.570 eenheden van de TRX-token heeft verbrand op 16 september 2023. Deze actie leidde tot een negatieve productieverhouding van -6.866.531.

Conclusie

Hoewel zowel Tron als Bitcoin Cash hun sterke punten hebben, blijven ze achter bij Domini.art qua groeipotentieel. Analisten die Domini.art hebben beoordeeld, zijn van mening dat dit voordeel kan worden toegeschreven aan het innovatieve model dat crypto-gebruikers in staat stelt om niet alleen kansen te verkennen in kunstinvesteringen, maar ook om een ​​duurzame inkomstenbron te creëren. Als een crypto-gebruiker zich verloren voelt, kunnen ze kiezen voor de adviesdienst van het platform voor begeleiding. Het ecosysteem heeft ook veel diverse kenmerken, zoals een deflatoire token en verzekering voor kunstwerken. Gezien de interesse die het heeft gewekt bij investeerders in Silicon Valley, is er weinig twijfel dat het een van de beste cryptocurrencies is om vandaag de dag te kopen op de markt.

Lees hier meer over $DOMI:
Bezoek Domini Voorverkoop | Join de Community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Silicon Valley’s Elite Keuze: $TRON, $DOMI en $BCH uitgelicht als 2023’s Machthebbers verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!