Abstract Stock - 08

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Crypto is uitgegroeid tot één van de meest populaire activaklassen voor potentiële investeerders over de hele wereld en dient als een haalbaar alternatief voor traditionele financiële activa zoals aandelen, obligaties en onroerend goed.

De aantrekkingskracht achter crypto is het vermogen om een ongeëvenaard rendement op investeringen te bieden, waardoor een wereld van mogelijkheden voor het diversifiëren van de portefeuille wordt geopend voor beleggers van alle overtuigingen. Crypto ICO’s of crypto presales behoren tot de meest gewilde mogelijkheden, omdat ze investeerders de kans bieden tokens te kopen voordat ze aan het grote publiek worden aangeboden. De beste crypto presale biedt korting op tokenprijzen, incentives, prijzen en een solide routekaart om op te vertrouwen.

Nu er echter zoveel ICO’s worden gelanceerd, kan het een hele klus zijn om de projecten met echt groeipotentieel te identificeren. Deze lijst geeft investeerders inzicht in de 5 beste crypto ICO’s die de moeite waard zijn om vanaf oktober 2023 in te investeren.

De 5 beste crypto presales die oktober domineren: de lijst

Elke vermelding in deze lijst van de top 5 van beste crypto ICO’s werd gekozen op basis van de waardepropositie, de innovatie die het voor de sector met zich meebrengt en het potentieel om de komende maanden en jaren in waarde omhoog te schieten. Zonder verder oponthoud zijn hier de 5 beste crypto presales van oktober.

  1. Shiba Memu (SHMU): Unieke, door AI aangedreven krachtpatser voor meme coins voor zelfmarketing
  2. Chancer (CHANCER): Een revolutie in de online gokmarkten, gebeurtenis voor gebeurtenis
  3. AltSignals (ASI): Trading signals leveren met de meest onberispelijke precisie
  4. Metacade (MCADE): Bouwen aan de centrale hub van Web3 GameFi
  5. OGB Games (OGBX): Ambitieus project om de beste metaverse te bouwen op basis van real-world assets

1) Shiba Memu (SHMU): Unieke, door AI aangedreven krachtpatser voor zelfmarketing meme coins

Shiba Memu herdefinieert het meme coin paradigma door gebruik te maken van AI om autonoom zijn crypto marketing en public relations strategie uit te voeren. Het is bekend dat meme coins aanzienlijke menselijke inspanningen vergen om op de juiste manier op de markt gebracht te worden en daardoor de neiging hebben waarde te verliezen zodra het budget voor marketing opraakt. Shiba Memu brengt hier verandering in en behoort tot de beste crypto presales van 2023.

In wezen zorgen de eigen AI algoritmen van Shiba Memu ervoor dat het project zichzelf voortdurend op alle sociale platforms op de markt brengt, waarbij content op maat wordt gemaakt op basis van het heersende marktsentiment over zijn MMTR token. Dit genereert een zichzelf voortplantende stroom van content die de betrokkenheid en interesse in Shiba Memu stimuleert.

Sinds de presale in juli 2023 heeft Shiba Memu al een opmerkelijk bedrag van $3,6m binnengehaald. De vraag wordt gedreven door de dagelijkse prijsstijgingen van $0,000225, waardoor degenen die al sinds dag één investeren tot 240% winst kunnen maken tot het einde van de presale. De ingebouwde utility en de geavanceerde AI van Shiba Memu helpen om het te laten meedingen voor een plek op de lijst met beste presales van oktober.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van SHMU, vind je hier <<<

2) Chancer (CHANCER): Een revolutie in de online gokmarkten, gebeurtenis voor gebeurtenis

Nog een andere solide vermelding op de lijst van de top 5 van beste crypto presales van 2023 is Chancer, een baanbrekend Web3 peer-to-peer (P2P) online platform voor gokken, opgericht door de broers en veteranen uit de industrie Adam en Paul Kelbie. Met Chancer kunnen gebruikers traditionele en sociale gokmarkten creëren. Van conventionele weddenschappen zoals singles en accumulators op sportevenementen tot weddenschappen op welke vriend het meeste bier kan drinken, gebruikers kunnen aangepaste markten creëren en de odds instellen zoals ze willen.

Slechts 17 weken na de presale heeft Chancer al $2,6m opgehaald. Dankzij het bieden van een broodnodige oplossing voor de problemen rondom centralisatie van traditionele online platforms voor gokken, de open en directe betrokkenheid van de gebroeders Kelbie met investeerders op het hele platform en genereuze weggeefacties – zoals $100.000 aan CHANCER tokens verdeeld over 10 gelukkige beleggers die in de presale investeren – maakt Chancer tot een van de beste crypto ICO’s van het jaar.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van CHANCER, vind je hier <<<

3) AltSignals (ASI): Trading signals leveren met de meest onberispelijke precisie

AltSignals is een aanbieder van trading signals, opgericht in 2017, met meer dan 50.000 geregistreerde abonnees die vertrouwen op het gemiddelde winstpercentage van 64% om winnende transacties uit te voeren. Het staat op het punt te evolueren met de lancering van het ASI token, het oorspronkelijke token van ActualizeAI, de nieuwste AI compatibele oplossing voor trading signals. Met behulp van geavanceerde AI algoritmen probeert ActualizeAI het gemiddelde winstpercentage te verhogen tot een verbazingwekkende 80%+.

ASI geeft houders toegang tot de trading signals van ActualizeAI. Houders van 10.000 of meer ASI tokens krijgen bijvoorbeeld gratis toegang tot exclusieve trading signals van ActualizeAI en AltScalpPro, de premium scalpeerindicator van AltSignals. Houders met meer dan 50.000 of meer ASI tokens krijgen levenslange toegang. Sinds de lancering heeft AltSignals al een bedrag van $1,4m opgehaald met de ICO. Hiermee plaatst het project zich op de lijst met de beste crypto presales van het jaar voor onverschrokken beleggers die toegang willen tot de meest onberispelijk nauwkeurige trading signals.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van ASI, vind je hier <<<

4) Metacade (MCADE): Bouwen van de centrale hub van Web3 GameFi

Metacade voltooide onlangs zijn presale in 2023 en behoort tot de beste crypto ICO’s van het jaar door de ambitieuze plannen om de centrale hub van GameFi op Web3 te bouwen. De plannen van Metacade hebben tijdens de recente presale aanzienlijke investeringen opgeleverd, wat een bedrag van meer dan $15 miljoen opleverde.

Metacade is zeker niet veranderd door het grote succes. Het platform heeft zojuist Metacade Lite uitgebracht, de ‘lichte’ versie van zijn robuuste GameFi en play-to-earn (P2E) blockchain gamingplatform – en het was niets minder dan een hit. Recentelijk heeft Metacade zijn notering op BitGet aangekondigd, vooruitlopend op de sterke verwachtingen voor het vierde kwartaal die worden verwacht voor het GameFi protocol. Het is nog niet te laat om deel te nemen aan Metacade, dat nog steeds met een aanzienlijke korting beschikbaar is, voorafgaand aan de vele partnerschappen en samenwerkingsverbanden.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van MCADE, vind je hier <<<

5) OGB Games (OGBX): Ambitieus project om de beste metaverse te bouwen op basis van real-world assets

Het in Spanje gevestigde metaverse bedrijf Open Games Builders (OGB Games) voert een presale uit voor zijn OGBX token, dat de eerste metaverse zal aandrijven op basis van real-world assets, die Web3 met verschillende sectoren en organisaties verbindt. Naast het verlenen van toegang tot het exclusieve blockchain gaming protocol, kunnen houders van OGBX hun bezittingen inzetten voor passief inkomen, games spelen en een vergoeding ontvangen met behulp van het token.

OGB Games werkt samen met bedrijven en organisaties om virtuele werelden te creëren met NFT’s die activa uit de echte wereld vertegenwoordigen die kunnen worden verhandeld tussen de fysieke en virtuele rijken. Real world, op activa gebaseerde metaverses zijn de volgende logische iteratie van de opkomende technologie – en OGBX behoort tot de beste crypto presale binnen de niche in oktober 2023.

Top 5 van beste crypto presales die oktober domineren: conclusie

Dat was het. De vermeldingen in deze lijst van de top 5 beste crypto presales van 2023 zijn allemaal de moeite waard, gezien het niveau van verfijning dat ze met zich meebrengen in vergelijking met andere crypto’s in hun ICO fase. Als ze hun enorme belofte waarmaken, kunnen beleggers die willen investeren in groei een winstgevende traktatie tegemoet gaan in de aanloop naar de volgende bull run. Tot slot zijn dit de beste crypto ICO’s van oktober 2023. Zoals met alles loont het in de snel veranderende wereld van crypto om snel te handelen.

  1. Shiba Memu (SHMU): Unieke, door AI aangedreven krachtpatser voor meme coins voor zelfmarketing
  2. Chancer (CHANCER): Een revolutie in de online gokmarkten, gebeurtenis voor gebeurtenis
  3. AltSignals (ASI): Trading signals leveren met de meest onberispelijke precisie
  4. Metacade (MCADE): Bouwen aan de centrale hub van Web3 GameFi
  5. OGB Games (OGBX): Ambitieus project om de beste metaverse te bouwen op basis van real-world assets

Handel snel – dit zijn de 5 beste crypto presales die oktober domineren

Crypto is uitgegroeid tot een van de meest populaire activaklassen voor potentiële investeerders over de hele wereld en dient als een haalbaar alternatief voor traditionele financiële activa zoals aandelen, obligaties en onroerend goed.

De aantrekkingskracht achter crypto is het vermogen om een ongeëvenaard rendement op investeringen te bieden, waardoor een wereld van mogelijkheden voor het diversifiëren van de portefeuille wordt geopend voor beleggers van alle overtuigingen. Crypto ICO’s of crypto presales behoren tot de meest gewilde mogelijkheden, omdat ze investeerders de kans bieden tokens te kopen voordat ze aan het grote publiek worden aangeboden. De beste crypto presale biedt korting op tokenprijzen, incentives, prijzen en een solide routekaart om op te vertrouwen.

Nu er echter zoveel ICO’s worden gelanceerd, kan het een hele klus zijn om de projecten met echt groeipotentieel te identificeren. Deze lijst geeft investeerders inzicht in de 5 beste crypto ICO’s die de moeite waard zijn om vanaf oktober 2023 in te investeren.

De 5 beste crypto presales die oktober domineren: de lijst

Elke vermelding in deze lijst van de top 5 van beste crypto ICO’s werd gekozen op basis van de waardepropositie, de innovatie die het voor de sector met zich meebrengt en het potentieel om de komende maanden en jaren in waarde omhoog te schieten. Zonder verder oponthoud zijn hier de 5 beste crypto presales van oktober.

  1. Shiba Memu (SHMU): Unieke, door AI aangedreven krachtpatser voor meme coins voor zelfmarketing
  2. Chancer (CHANCER): Een revolutie in de online gokmarkten, gebeurtenis voor gebeurtenis
  3. AltSignals (ASI): Trading signals leveren met de meest onberispelijke precisie
  4. Metacade (MCADE): Bouwen aan de centrale hub van Web3 GameFi
  5. OGB Games (OGBX): Ambitieus project om de beste metaverse te bouwen op basis van real-world assets

1) Shiba Memu (SHMU): Unieke, door AI aangedreven krachtpatser voor zelfmarketing meme coins

Shiba Memu herdefinieert het meme coin paradigma door gebruik te maken van AI om autonoom zijn crypto marketing en public relations strategie uit te voeren. Het is bekend dat meme coins aanzienlijke menselijke inspanningen vergen om op de juiste manier op de markt gebracht te worden en daardoor de neiging hebben waarde te verliezen zodra het budget voor marketing opraakt. Shiba Memu brengt hier verandering in en behoort tot de beste crypto presales van 2023.

In wezen zorgen de eigen AI algoritmen van Shiba Memu ervoor dat het project zichzelf voortdurend op alle sociale platforms op de markt brengt, waarbij content op maat wordt gemaakt op basis van het heersende marktsentiment over zijn MMTR token. Dit genereert een zichzelf voortplantende stroom van content die de betrokkenheid en interesse in Shiba Memu stimuleert.

Sinds de presale in juli 2023 heeft Shiba Memu al een opmerkelijk bedrag van $3,6m binnengehaald. De vraag wordt gedreven door de dagelijkse prijsstijgingen van $0,000225, waardoor degenen die al sinds dag één investeren tot 240% winst kunnen maken tot het einde van de presale. De ingebouwde utility en de geavanceerde AI van Shiba Memu helpen om het te laten meedingen voor een plek op de lijst met beste presales van oktober.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van SHMU, vind je hier <<<

2) Chancer (CHANCER): Een revolutie in de online gokmarkten, gebeurtenis voor gebeurtenis

Nog een andere solide vermelding op de lijst van de top 5 van beste crypto presales van 2023 is Chancer, een baanbrekend Web3 peer-to-peer (P2P) online platform voor gokken, opgericht door de broers en veteranen uit de industrie Adam en Paul Kelbie. Met Chancer kunnen gebruikers traditionele en sociale gokmarkten creëren. Van conventionele weddenschappen zoals singles en accumulators op sportevenementen tot weddenschappen op welke vriend het meeste bier kan drinken, gebruikers kunnen aangepaste markten creëren en de odds instellen zoals ze willen.

Slechts 17 weken na de presale heeft Chancer al $2,6m opgehaald. Dankzij het bieden van een broodnodige oplossing voor de problemen rondom centralisatie van traditionele online platforms voor gokken, de open en directe betrokkenheid van de gebroeders Kelbie met investeerders op het hele platform en genereuze weggeefacties – zoals $100.000 aan CHANCER tokens verdeeld over 10 gelukkige beleggers die in de presale investeren – maakt Chancer tot een van de beste crypto ICO’s van het jaar.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van CHANCER, vind je hier <<<

3) AltSignals (ASI): Trading signals leveren met de meest onberispelijke precisie

AltSignals is een aanbieder van trading signals, opgericht in 2017, met meer dan 50.000 geregistreerde abonnees die vertrouwen op het gemiddelde winstpercentage van 64% om winnende transacties uit te voeren. Het staat op het punt te evolueren met de lancering van het ASI token, het oorspronkelijke token van ActualizeAI, de nieuwste AI compatibele oplossing voor trading signals. Met behulp van geavanceerde AI algoritmen probeert ActualizeAI het gemiddelde winstpercentage te verhogen tot een verbazingwekkende 80%+.

ASI geeft houders toegang tot de trading signals van ActualizeAI. Houders van 10.000 of meer ASI tokens krijgen bijvoorbeeld gratis toegang tot exclusieve trading signals van ActualizeAI en AltScalpPro, de premium scalpeerindicator van AltSignals. Houders met meer dan 50.000 of meer ASI tokens krijgen levenslange toegang. Sinds de lancering heeft AltSignals al een bedrag van $1,4m opgehaald met de ICO. Hiermee plaatst het project zich op de lijst met de beste crypto presales van het jaar voor onverschrokken beleggers die toegang willen tot de meest onberispelijk nauwkeurige trading signals.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van ASI, vind je hier <<<

4) Metacade (MCADE): Bouwen van de centrale hub van Web3 GameFi

Metacade voltooide onlangs zijn presale in 2023 en behoort tot de beste crypto ICO’s van het jaar door de ambitieuze plannen om de centrale hub van GameFi op Web3 te bouwen. De plannen van Metacade hebben tijdens de recente presale aanzienlijke investeringen opgeleverd, wat een bedrag van meer dan $15 miljoen opleverde.

Metacade is zeker niet veranderd door het grote succes. Het platform heeft zojuist Metacade Lite uitgebracht, de ‘lichte’ versie van zijn robuuste GameFi en play-to-earn (P2E) blockchain gamingplatform – en het was niets minder dan een hit. Recentelijk heeft Metacade zijn notering op BitGet aangekondigd, vooruitlopend op de sterke verwachtingen voor het vierde kwartaal die worden verwacht voor het GameFi protocol. Het is nog niet te laat om deel te nemen aan Metacade, dat nog steeds met een aanzienlijke korting beschikbaar is, voorafgaand aan de vele partnerschappen en samenwerkingsverbanden.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van MCADE, vind je hier <<<

5) OGB Games (OGBX): Ambitieus project om de beste metaverse te bouwen op basis van real-world assets

Het in Spanje gevestigde metaverse bedrijf Open Games Builders (OGB Games) voert een presale uit voor zijn OGBX token, dat de eerste metaverse zal aandrijven op basis van real-world assets, die Web3 met verschillende sectoren en organisaties verbindt. Naast het verlenen van toegang tot het exclusieve blockchain gaming protocol, kunnen houders van OGBX hun bezittingen inzetten voor passief inkomen, games spelen en een vergoeding ontvangen met behulp van het token.

OGB Games werkt samen met bedrijven en organisaties om virtuele werelden te creëren met NFT’s die activa uit de echte wereld vertegenwoordigen die kunnen worden verhandeld tussen de fysieke en virtuele rijken. Real world, op activa gebaseerde metaverses zijn de volgende logische iteratie van de opkomende technologie – en OGBX behoort tot de beste crypto presale binnen de niche in oktober 2023.

Top 5 van beste crypto presales die oktober domineren: conclusie

Dat was het. De vermeldingen in deze lijst van de top 5 beste crypto presales van 2023 zijn allemaal de moeite waard, gezien het niveau van verfijning dat ze met zich meebrengen in vergelijking met andere crypto’s in hun ICO fase. Als ze hun enorme belofte waarmaken, kunnen beleggers die willen investeren in groei een winstgevende traktatie tegemoet gaan in de aanloop naar de volgende bull run. Tot slot zijn dit de beste crypto ICO’s van oktober 2023. Zoals met alles loont het in de snel veranderende wereld van crypto om snel te handelen.

  1. Shiba Memu (SHMU): Unieke, door AI aangedreven krachtpatser voor meme coins voor zelfmarketing
  2. Chancer (CHANCER): Een revolutie in de online gokmarkten, gebeurtenis voor gebeurtenis
  3. AltSignals (ASI): Trading signals leveren met de meest onberispelijke precisie
  4. Metacade (MCADE): Bouwen aan de centrale hub van Web3 GameFi
  5. OGB Games (OGBX): Ambitieus project om de beste metaverse te bouwen op basis van real-world assets

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Handel snel – dit zijn de 5 beste crypto presales die oktober domineren verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!