Ripple XRP token

Ondanks recente marktfluctuaties presteren veel munten sterk, waaronder XRP, dat zijn hoogste punt in twee maanden tijd bereikte. Volgens velen is dit nog maar het begin van een grote opwaartse trend. Crypto-analist Lucky suggereert bijvoorbeeld dat XRP sneller dan verwacht de $10 kan benaderen.

Analist Lucky deelde zijn voorspelling op X, het voormalige Twitter. De analist geeft aan dat Ripple maar liefst $200 miljoen heeft verloren in de juridische strijd met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Desondanks toont het team veerkracht en bouwt het aan nieuwe integraties en gaat het project interessante partnerschappen aan.

Ontwikkelingen op het Ripple netwerk

Lucky wijst op enkele belangrijke ontwikkelingen die het Ripple-platform aanzienlijk kunnen versterken. Een hiervan is de samenwerking met Uphold, een platform dat transacties tussen fiat- en cryptocurrencies vereenvoudigt. Deze samenwerking focust zich op de integratie van Upholds crypto-liquiditeitsmogelijkheden met Ripples grensoverschrijdende betaalinfrastructuur.

Daarnaast is er een aankomende ondersteuning voor non-fungible tokens (NFTs) op het Ripple-netwerk, geïnitieerd door financieel dienstverlener SBI Holdings. Deze toevoeging heeft de potentie om een massale toestroom van gebruikers te realiseren, wat op de lange termijn de XRP-koers ten goede kan komen.

De Xumm-wallet, specifiek ontworpen voor de XRP Ledger (XRPL), viert ondertussen het bereiken van 600.000 actieve gebruikers. Met ambities voor verdere uitbreiding en verbeteringen, waaronder het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid en het toevoegen van gedecentraliseerde exchange-functionaliteiten, is Xumm gepositioneerd om een groeiend aantal gebruikers naar Ripple te leiden en te ondersteunen.

XRP prijsvoorspelling

De analist suggereert dat dankzij deze ontwikkelingen een waardering van $1 of zelfs $10 voor XRP sneller kan worden bereikt dan aanvankelijk verwacht. Sommigen gaan nog een stap verder en voorzien een prijsstijging naar $30 tegen 2025. Dit zou een indrukwekkende toename van 5.350% betekenen ten opzichte van de huidige koers.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Het bericht Crypto analist voorspelt: XRP koers van $10 in de nabije toekomst verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!