Shiba_PB

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In een recente gang van zaken heeft het nieuwe layer-1-netwerk van Shiba Inu (SHIB), Shibarium, een belangrijke mijlpaal bereikt op het gebied van transacties, waarbij de drempel van 3,5 miljoen is overschreden. Tegelijkertijd staat BorroeFinance ($ROE), een nieuw DeFi-project dat furore maakt in de oceaan van digitale activa, een nieuw prijsrecord te breken. Ook Cardano (ADA) schakelde over naar een bullish modus nadat walvissen hun portefeuillesaldo hadden verhoogd tijdens een omvangrijke overname.

Welke van deze topcryptomunten zal de hoogste stijging registreren? Dat zoeken we uit!

$ROE Tokens Kopen

Het aantal shibariumtransacties groeide met 493% tot 3,5 miljoen

Marktdeelnemers vestigden op 26 oktober de aandacht op de opmerkelijke prestatie in het Shiba Inu (SHIB)-ecosysteem. In het bijzonder claimde Shibarium, het laag-1-protocol geïnspireerd op de tweede meme-munt met hondenthema, Shiba Inu (SHIB), een opmerkelijke prestatie van de afgelopen week.

Uit het laatste rapport bleek dat het netwerk twee maanden na zijn officiële debuut een verbazingwekkende 3,5 miljoen transacties bereikte.

Dit landschap volgde op een opmerkelijke toename van de dagelijkse transacties binnen Shibarium. Volgens het rapport stegen de transacties op Shibarium van 12.690 naar 62.669, met een stijging van 493% op een dag. Tegelijkertijd steeg de prijs van Shiba Inu (SHIB) samen met de toename van Shibarium-transacties.

Zoals uit de grafieken blijkt, steeg Shiba Inu (SHIB) tussen 23 en 29 oktober met 12,48%. Gedurende deze periode klom Shiba Inu (SHIB) van $0,00000714 naar $0,00000802. Deze ontwikkeling wordt toegeschreven aan de hernieuwde belangstelling voor Shiba Inu (SHIB) onder investeerders met grote zakken.

Vervolgens boden analisten prognoses aan over de mogelijke marges die Shiba Inu (SHIB) zou kunnen bereiken op basis van zijn huidige prijstraject. Aangezien Shiba Inu op 30 oktober een corrigerende fase inging, voorspellen zij dat $SHIB zich zou kunnen terugtrekken naar het niveau van $0,00000760. Een daling naar dit niveau vertaalt zich in een daling van 0,46% ten opzichte van de huidige prijs van $0,00000766.

BorroeFinance is op weg naar een parabolische rally van 167%

In tegenstelling tot Shiba Inu (SHIB), geplaagd door een neergang kort na het veiligstellen van een opmerkelijke mijlpaal, blijft BorroeFinance ($ROE) aan kracht winnen dankzij zijn indrukwekkende waardegroei. Beleggers zijn verbijsterd door de opmerkelijke prestaties in de loop van de tijd, wat heeft geleid tot een massale adoptie van BorroeFinance ($ROE). Deze hogere adoptiegraad resulteerde in de profilering ervan als een topproject van DeFi.

BorroeFinance is een door AI aangedreven financieringsmarktplaats voor makers van inhoud in Web3 om hun toekomstige inkomsten in te ruilen voor contant geld. Eigenaars van openstaande facturen en toekomstige inkomsten slaan hun activa op als niet-fungibele tokens op de BorroeFinance-interface. Deze NFT’s worden vervolgens via de marktplaats van het platform tegen gereduceerde prijzen aan geïnteresseerde kopers verkocht.

Bedrijven dienen niet alleen als handelsplek, maar kunnen ook geld inzamelen op BorroeFinance via de fondsenwerving. Het platform maakt gebruik van een eenvoudige fondsenwervingsmethode om een peer-to-peer-ecosysteem voor deelnemers te creëren. $ROE helpt activiteiten op de BorroeFinance-marktplaats te faciliteren.

$ROE is een op Polygonen gebaseerd deflatoir token dat momenteel wordt gewaardeerd op $0,015 in de tweede fase van de voorverkoop. Vanaf het huidige prijsniveau richt $ROE zich op de regio van $0,040 om de voorverkoop te bereiken. Deze richtprijs vertaalt zich in een aanstaande groei van 167% in $ROE.

$ROE Tokens Kopen

Cardano wordt bullish terwijl de accumulatie van whales een hoge vlucht neemt

Santiment, een prominente on-chain dataprovider, rapporteerde op 31 oktober via een post op het X-platform een indrukwekkende ontwikkeling in het Cardano-ecosysteem. In de tweet merkte Santiment toegenomen activiteiten op onder whales en sharks op het Cardano (ADA)-netwerk. Het rapport bracht een plotselinge toename van de beweging van passieve ADA-munten onder de aandacht.

De dataprovider wees op oudere wallets die een aanzienlijke hoeveelheid Cardano ($ADA) verplaatsten, wat het hoogste niveau sinds april 2022 bereikte. Bewaarders van 100.000 tot 1 miljoen Cardano-munten hebben 43,71 miljoen ADA aan hun nettowaarde toegevoegd. Deze verhoging culmineert in hun schatkist op 33,71% van het totale aanbod van Cardano (ADA).

De snelheid waarmee deze deep-pocket-investeerders hun bezittingen in Cardano (ADA) opschalen, duidt op een gedeeld bullish sentiment onder deze partijen. Deze actie heeft het optimisme over de toekomst van ADA in de daaropvolgende maanden aangewakkerd. Om deze visie kracht bij te zetten, bereikte Cardano’s Total Value Locked (TVL) op 19 oktober $153 miljoen.

Op basis van marktgegevens steeg Cardano tussen 23 en 29 oktober met 11,94%. Om precies te zijn, varieerde de ADA van $0,264 tot $0,295. Afgaande op het huidige tempo van de ADA geloven analisten dat Cardano de komende weken voorbij het prijsplafond van $3.000 zal breken, wat wijst op een potentiële stijging van 0,85% ten opzichte van de huidige prijs van $0,290.

Lees hier meer over BorroeFinance ($ROE):
Bezoek de BorroeFinance-voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg BorroeFinance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Shibarium bereikt 3,5 miljoen transacties: SHIB-prijsvoorspelling versus $ROE versus ADA verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!