LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Omdat de cryptomarkt een substantiële stijging van de totale waarde van $300 miljard verwacht, is het landschap rijp voor kansen. Aan het hoofd staan gevestigde namen als Bitcoin en Ethereum, terwijl de op meme geïnspireerde favorieten Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) hun positie blijven behouden met sterke steun van de gemeenschap. Tegen deze dynamische achtergrond lanceert ScapesMania (MANIA) zijn voorverkoop, wat een nieuw hoofdstuk in het altcoin-verhaal luidt.

De intrede van ScapesMania wordt gekenmerkt door een strategische focus op het snijvlak van gaming en cryptocurrency, een sector met onbenut potentieel. Het project heeft de eerste beveiligingshindernissen met succesvolle audits overwonnen, waardoor een basis voor vertrouwen en veiligheid is gelegd. Dit is vooral van belang in een markt waar veiligheidsproblemen het vertrouwen van investeerders kunnen maken of breken.

De huidige voorspellingen voor de nieuwkomer overtreffen ruimschoots het potentieel van de bovengenoemde memecoins, aangezien ScapesMania veel meer functies biedt dan een standaardmunt. Zal het project aan de verwachtingen voldoen of zal het worden overtroffen door bedrijven als Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE)? Dat zoeken we uit.

Samenvatting:

  • ScapesMania richt zich op de crypto-gamingmarkt en wil zijn veilige platform benutten voor toekomstige groei en marktaanwezigheid.
  • Shiba Inu (SHIB) ervaart strategische tokenbewegingen en gemeenschapsgerichte initiatieven, waarbij de prijs door gevestigde steun- en weerstandsniveaus navigeert.
  • Dogecoin (DOGE) staat voor een cruciaal moment, waarbij recente winsten worden uitgedaagd door weerstandsniveaus die de koersrichting op korte termijn zouden kunnen bepalen.

ScapesMania (MANIA): Klaar voor impact

Veel crypto-experts kiezen ScapesMania als het beste nieuwe project van 2023 en daarna. Het slaagt erin zich te onderscheiden van de concurrentie door houders tijdens de voorverkoop een veelheid aan inkomstenstromen en een hoog potentieel ROI aan te bieden.

Bedrijven en individuele cryptohandelaren die op zoek zijn naar snelle potentiële winsten moeten zeker naar het voorstel van ScapesMania kijken. Zodra de voorverkoop is afgelopen, zal de prijs wellicht stijgen, waardoor een mogelijk rendement tussen de 400 en 500% mogelijk wordt. Op dit moment is er een actieve korting van bijna 85%, maar deze zal niet eeuwig duren: de klok tikt en iedereen die van deze aanbieding gebruik wil maken, moet snel handelen.

Bij het ontleden van de tokenomics en andere kenmerken van ScapesMania wordt het duidelijk dat dit op dit moment de beste altcoin is. Het innovatieve gaming-gerelateerde kernidee, de indrukwekkende voorverkoopcijfers, de weggeefactie van $150.000, de eeuwige hype op sociale media en andere positieve aspecten kunnen garanderen dat ScapesMania zijn winnende reis zal voortzetten, dus het is logisch om zo snel mogelijk mee te doen.

>>> Doe mee met de voorverkoop met korting op de officiële site <<<

Shiba Inu (SHIB): Verschuiving in holdings en gemeenschapsfocus

Shiba Inu (SHIB) heeft een aanzienlijke verschuiving gezien in de tokendistributie, waarbij een enorme 7 biljoen Shiba Inu (SHIB) de Bitvavo- en Paribu-beurzen heeft verlaten. Deze stap, vastgelegd door Whale Alert, duidt op een potentiële strategische verschuiving door belangrijke belanghebbenden binnen de Shiba Inu (SHIB)-gemeenschap. De overdracht heeft de ontvangers tot de grootste houders van Shiba Inu (SHIB) gepositioneerd, wat duidt op een consolidatie van holdings die de marktdynamiek zou kunnen beïnvloeden.

Ondanks de grootschalige beweging van tokens blijft de prijs van Shiba Inu (SHIB) binnen een bepaald bereik, met steun- en weerstandsniveaus geïdentificeerd door marktanalisten. De 10-daagse en 100-daagse voortschrijdende gemiddelden bieden een momentopname van respectievelijk het kortetermijn- en middellangetermijnsentiment van de markt, terwijl de ondersteuningsniveaus van $0,00000442 en $0,00000599 een buffer bieden tegen neerwaartse trends. Weerstandsniveaus op $0,00000913 en $0,00001070 vertegenwoordigen potentiële plafonds die SHIB zou moeten doorbreken om een bullish trend te signaleren.

De toekomstige prijsbeweging van Shiba Inu (SHIB) staat op een kritiek moment, waarbij de recente tokendistributie het landschap opnieuw vormgeeft. De lancering van “The Shib Magazine” door het Shiba Inu-team zou een cruciale rol kunnen spelen bij het bevorderen van betrokkenheid van de gemeenschap en het stimuleren van de vraag naar Shiba Inu (SHIB). Als de publicatie erin slaagt de gemeenschap te stimuleren, zou dit zich kunnen vertalen in verhoogde marktactiviteit en opwaartse prijsactie. Omgekeerd zal de markt de recente tokenbewegingen moeten absorberen zonder significante prijsverstoring om de huidige stabiliteit te behouden.

Dogecoin (DOGE): Confrontatie met de cruciale aanbodbarrière

Dogecoin (DOGE) is sinds half oktober bezig met een lovenswaardige rally, in lijn met de opleving van de bredere markt. De meme-munt wordt momenteel echter geconfronteerd met een stevige weerstandszone tussen $0,076 en $0,080. Deze aanbodbarrière was formidabel, waardoor Dogecoin (DOGE) voor $2,96 miljoen aan longposities heeft ingetrokken en geliquideerd. De prijs heeft te lijden gehad van deze cruciale aanbodbarrière, wat wijst op een sterke verkoopaanwezigheid.

Na de recente opwaartse trend consolideert Dogecoin (DOGE) nu, met het potentieel om de weerstand te doorbreken of zich terug te trekken naar lagere ondersteuningsniveaus. De huidige steun is vastgesteld op $0,067, en als dit bezwijkt, bestaat de mogelijkheid dat DOGE naar beneden glijdt om de psychologische steun te testen op $0,060 of zelfs $0,056, wat een aanzienlijke correctie zou betekenen ten opzichte van de huidige niveaus.

De onmiddellijke toekomst van Dogecoin (DOGE) hangt af van de strijd tussen het bullish momentum en de bearish druk op het weerstandsniveau van $0,078. Als kopers de prijs boven deze barrière kunnen duwen, zou dit een voortzetting van de opwaartse trend kunnen betekenen, wat mogelijk kan leiden tot een test van de weerstand van $0,081, en in een zeer bullish scenario kan dit oplopen tot het niveau van $0,090.

Conclusie

De cryptomarkt staat aan de vooravond van een transformatieve groeifase, waarbij een mix van gevestigde en opkomende spelers zijn traject vormgeeft. Bitcoin blijft zijn dominantie versterken, terwijl Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) de betrokkenheid van de gemeenschap in evenwicht brengen met de marktdynamiek.

ScapesMania (MANIA) betreedt het toneel met een uniek voorstel, gericht op het kapitaliseren van het potentieel van de game-industrie via een veilig en innovatief platform. De voortdurende voorverkoop van het project laat zeer indrukwekkende cijfers zien en de voorspellingen voor de toekomst lijken tamelijk duidelijk: het is zeer waarschijnlijk dat elke €100,- in €500,- en meer zal veranderen.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) in een stap verwijderd van het doorbreken van vitale weerstand verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!