airbnbweb3

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Onlangs maakte VanEck, een gerespecteerde vermogensbeheerfirma, koppen door een gewaagde prijsvoorspelling te doen voor Solana (SOL). Volgens VanEck zou Solana tegen 2030 een indrukwekkende $3.000 kunnen bereiken. Deze ambitieuze prognose heeft binnen de cryptogemeenschap gesprekken aangewakkerd over het potentieel van andere digitale activa. Dit artikel zal VanEck’s voorspelling voor Solana verkennen en nagaan of Tron (TRX) en Everlodge (ELDG) gepositioneerd zijn om de prijsbewegingen ervan te volgen.

Solana (SOL): In de Lift

Solana (SOL) krijgt aanzienlijke aandacht binnen de crypto-ruimte. In recent nieuws over Solana zorgde VanEck’s voorspelling dat het tegen 2030 $3.000 zal bereiken voor opschudding. Volgens VanEck is Solana een eindeloos fascinerend project dat zijn stempel heeft gedrukt in de cryptowereld door een snel en schaalbaar blockchainplatform te bieden.

Na deze voorspelling sprong de prijs van de Solana-crypto van $31,85 naar $44,84 op 9 november. Gezien de voorspelling van VanEck, lijken ze een sterk geloof te hebben in het langetermijnpotentieel van het netwerk.

Hoewel deze prijsvoorspelling iets is om in de gaten te houden, zijn andere experts niet zo optimistisch. Zij voorspellen dat de prijs van Solana mogelijk slechts $382 zal bereiken tegen 2030.

Tron (TRX): Een Uitdager in de Maak?

Nieuws over Tron (TRX) komt binnen terwijl het een alliantie vormt met Pundi X — een leider in blockchain-geactiveerde point-of-sale (POS) systemen. Deze samenwerking streeft naar een naadloze integratie van het hoog aangeschreven XPOS-platform van Pundi X met de Tron-blockchain. Deze integratie wordt verder vergemakkelijkt door de innovatieve TronLink-portemonnee.

Nu deze twee grote blockchainprojecten de krachten bundelen, wordt de potentie voor zowel Tron als Pundi X om nieuwe horizonten in betaaloplossingen te verkennen steeds veelbelovender.

Met deze bullish ontwikkeling keerde de markt zijn hoofd en zijn experts optimistisch over de prijstraject van Tron, met voorspellingen die wijzen op een stijging naar $0,100 tegen december 2023. Met zijn groeiende ecosysteem en actieve ontwikkeling blijft de Tron-munt een te volgen activum als een rivaal van Solana.

Everlodge (ELDG): De Nieuwkomer met Veelbelovend Potentieel

Terwijl Solana en Tron al gevestigde crypto’s zijn, is Everlodge (ELDG) een rijzende ster in de voorverkoop. Het heeft massale aantrekkingskracht gekregen door vroege kopers een ROI van 130% te bieden. Miljoenen tokens zijn al verkocht en de mogelijkheden lijken eindeloos voor dit project. In de kern zal Everlodge een unieke vastgoedmarkt worden die tal van marktproblemen oplost.

Bijvoorbeeld, het hoge benodigde kapitaal is een groot probleem in de huidige vastgoedmarkt. Om dit te veranderen, zal Everlodge hoogwaardige hotels, villa’s en meer digitaliseren en omzetten in NFT’s. Niet alleen dat, het zal ze vervolgens fractioneren – waardoor iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan de $280 biljoen vastgoedmarkt.

Bovendien, wanneer de waarde van het vastgoed in de echte wereld stijgt, zullen ook de NFT’s stijgen. Daarom kunnen de mogelijkheden voor passief inkomen op Everlodge eindeloos zijn. Gebruikers kunnen ook hun ELDG-tokens staken om een vaste maandelijkse rente te verdienen, terwijl degenen die liquiditeit aan ontwikkelaars verstrekken extra voordeel zullen hebben.

In tegenstelling tot Solana en Tron heeft Everlodge echte banden met de wereldwijde horeca-industrie (gewaardeerd op $4,5 biljoen in 2022). Dit betekent dat het langetermijngroeipotentieel hoger is. Momenteel is ELDG slechts $0,025 waard in fase 7 van zijn voorverkoop. Echter, vanwege de hoge vraag voorspellen analisten een 30x stijging na de lancering en de daaropvolgende notering op een Tier-1 CEX. Everlodge mag niet onderschat worden.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Everlodge (ELDG) kunt u hier hun website bezoeken.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht VanEck doet een gewaagde prijsvoorspelling voor Solana (SOL): Zullen de prijsbewegingen van Tron (TRX) en Everlodge (ELDG) hiermee overeenkomen? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!