Hallo allemaal! Ik heb weer een nieuwe video voor jullie waarin ik de recente ontwikkelingen in de crypto markt analyseer. In deze video duik ik diep in de dagelijkse grafieken en deel ik mijn inzichten over de huidige markttrends.

Bitcoin analyse: een cruciaal moment

We beginnen natuurlijk met bitcoin (BTC), waar we een interessante situatie zien ontvouwen. Na een recente daling, zien we nu een pullback richting de bovenkant van een belangrijke stijgende wig.

Dit is een kritiek moment voor bitcoin, waarbij de bulls zich moeten bewijzen. Als ze de steun rond 35.500 kunnen behouden, blijft het groene scenario mogelijk. Maar ik ben nog niet helemaal overtuigd; de markt ziet er nog steeds niet sterk uit.

We bevinden ons ook rond de Golden Pocket regio, wat vaak een keerpunt is voor de koers. Ik bespreek in de video ook de mogelijke bearish scenario’s en wat dit betekent voor de toekomstige prijs.

Andere crypto in de spotlight: Solana en Rune

Naast bitcoin, neem ik ook solana (SOL) en thorchain (RUNE) onder de loep.

Voor solana, na een recente pullback, kijk ik naar de mogelijkheid van een verdere daling naar de $50 regio. Er zijn echter ook kansen voor een bullish scenario, afhankelijk van hoe de markt zich ontwikkelt.

RUNE, aan de andere kant, vertoont al tekenen van een sterke stijging. Ik bespreek de recente prijsacties en wat dit kan betekenen voor toekomstige handelsmogelijkheden.

Ik nodig je uit om mijn volledige analyse in de video te bekijken voor meer gedetailleerde inzichten en mijn perspectief op de huidige marktsituatie. Happy trading en tot de volgende video!

Meer leren over crypto

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt ik zelfs een gratis cursus voor beginners! Ook heb ik een bedrijfspagina op onze website waar je meer kunt lezen over mijn diensten.

Het bericht Bitcoin koers op kruispunt: cruciale analyses voor BTC, SOL & RUNE verscheen eerst op Crypto Insiders.

The post Analyse:

Bitcoin koers op kruispunt: cruciale analyses voor BTC, SOL & RUNE


appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!