LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Het huidige cryptocurrency-landschap wordt gekenmerkt door aanzienlijke schommelingen. De recente dip van Bitcoin onder de $36.000, nadat deze de $38.000 had benaderd, onderstreept de volatiliteit van de markt. Deze neergang heeft geleid tot een liquidatie van $340 miljoen in posities met hefboomwerking, wat gevolgen heeft voor verschillende cryptocurrencies. Met name Solana (SOL) en Chainlink (LINK). ) hebben een daling gezien, terwijl Avalanche (AVAX) zijn opwaartse traject voortzet. Te midden hiervan blijven Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) opmerkelijke spelers, waarbij ScapesMania (MANIA) opduikt als een nieuwe kanshebber.

Iedereen vraagt ​​zich af of Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) in het licht van de recente ontwikkelingen een spectaculaire groei zouden kunnen realiseren. Zal hun groei vergelijkbaar zijn met de goede oude tijd tijdens de huidige bull run? Of is dit echt zo? het einde van een tijdperk?

Samenvatting

  • ScapesMania (MANIA) verovert zijn niche met innovatieve inkomstenstromen en sterke voorverkoopprestaties, en positioneert zichzelf voor aanzienlijke groei in de cryptocurrency-markt.
  • Shiba Inu (SHIB) bevindt zich momenteel in een delicate positie, onzeker of het opnieuw historisch succes kan boeken. Het is een positie waarin veel houders met niet-gerealiseerde verliezen worden geconfronteerd en een markt die zowel uitdagingen als groeikansen biedt, vooral gezien de integratie van Shibarium.
  • Dogecoin (DOGE) ervaart een toegenomen activiteit en belangstelling, gekenmerkt door aanzienlijke transacties en innovatieve projecten, met een potentieel voor aanhoudende groei gezien het sterke marktsentiment en de aantrekkingskracht ervan. Het is onduidelijk of het opnieuw geschiedenis zal kunnen schrijven.

Opkomende concurrent: De marktintroductie van ScapesMania

Veel crypto-experts kiezen ScapesMania als het beste nieuwe project van 2023 en daarna. Het slaagt erin zich te onderscheiden van de concurrentie door houders tijdens de voorverkoop een veelheid aan inkomstenstromen en een hoog potentieel ROI aan te bieden.

Bedrijven en individuele cryptohandelaren die op zoek zijn naar snelle potentiële winsten moeten zeker het voorstel van ScapesMania bekijken. Zodra de voorverkoop is afgelopen, zal de prijs stijgen, waardoor mogelijke rendementen tussen de 400 en 500% worden veiliggesteld. Op dit moment is er een actieve korting van bijna 85%, maar het zal niet eeuwig duren – de klok tikt en iedereen die geïnteresseerd is in het benutten van dit aanbod moet snel handelen.

Bij het ontleden van de tokenomics en andere kenmerken van ScapesMania wordt het duidelijk dat het de beste altcoin is die je op dit moment kunt bezitten. Het innovatieve gaming-gerelateerde kernidee, de indrukwekkende voorverkoopcijfers, de weggeefactie van $150.000, de eeuwige hype op sociale media en andere positieve aspecten kunnen garanderen dat ScapesMania zal zijn winnende reis voortzetten, dus het is logisch om zo snel mogelijk mee te doen.

>>> Doe mee met de voorverkoop met korting op de officiële site <<<

Shiba Inu (SHIB): Atomic Wallet en de verwachting van Shibarium

Shiba Inu (SHIB), een prominente naam in de meme-muntensector, wordt momenteel geconfronteerd met een uitdagende marktsituatie. Volgens de break-even-prijsindicator van IntoTheBlock ervaart een aanzienlijk deel van de Shiba Inu (SHIB)-houders ongerealiseerde verliezen. van de adressen, in totaal meer dan 468.000, hebben ongeveer 627,45 biljoen SHIB verworven tegen een gemiddelde prijs van $0,000015, hoger dan het huidige handelsbereik van $0,00000688 tot $0,00000845. Deze situatie duidt op een potentieel drukpunt op de markt waar deze houders zouden kunnen proberen break-even te draaien.

De prijsdynamiek van Shiba Inu (SHIB) laat een complex beeld zien: het 10-daags voortschrijdend gemiddelde ($0,00000860) en het 100-daags voortschrijdend gemiddelde ($0,00000784) duiden op een relatief stabiele, maar bescheiden koersbeweging op de korte termijn. De weerstandsniveaus van $0,00000913 en $0,00001070 vormen een aanzienlijke uitdaging voor elke opwaartse prijsbeweging. Aan de andere kant bieden de ondersteuningsniveaus van $0,00000442 en $0,00000599 een buffer tegen mogelijke neergangen.

Het toekomstige traject van Shiba Inu (SHIB) is nauw verbonden met zowel de marktacceptatie als de technologische ontwikkelingen. De integratie van Shibarium in Atomic Wallet markeert een positieve stap, waardoor de bruikbaarheid van de munt wordt uitgebreid. Het aanzienlijke aantal houders dat op zoek is naar break-even creëert echter een potentiële verkoopdruk die opwaartse prijsbewegingen zou kunnen beperken. Tegenover deze factoren lijkt een voorzichtig optimisme verstandig voor de toekomstige prijs van Shiba Inu (SHIB), met een potentiële geleidelijke groei afgewisseld met marktcorrecties.

Dogecoin (DOGE): Aanhoudende opwaartse trend

Dogecoin (DOGE), de originele meme-munt, heeft onlangs de toegenomen marktactiviteit gewaardeerd. Een reeks grote overdrachten, waaronder meer dan 103 miljoen Dogecoin (DOGE) die zich terugtrekken uit Robinhood, duiden op volledige interesse van investeerders. Bovendien is Dogecoin (DOGE) betrokken bij innovatieve Projecten zoals het sturen van een fysiek token naar de maan voeden het enthousiasme van de markt verder. Momenteel bedraagt ​​de marktkapitalisatie van Dogecoin (DOGE) ongeveer $10,94 miljard, met een handelsbereik van $0,0583 tot $0,0765, wat wijst op een robuuste marktparticipatie.

De huidige prijs van Dogecoin (DOGE) wordt ondersteund door een voortschrijdend gemiddelde over 10 dagen van $0,0767 en een voortschrijdend gemiddelde over 100 dagen van $0,0653. Deze gemiddelden weerspiegelen een positieve kortetermijntrend. De weerstandsniveaus van $0,0849 en $0,1031 zullen echter cruciaal zijn voor Bij elke significante prijsstijging bieden de ondersteuningsniveaus van $0,0303 en $0,0485 offline een vangnet tegen substantiële dalingen.

De toekomst van Dogecoin (DOGE) lijkt af te hangen van de aanhoudende populariteit van de munt en het marktsentiment. De associatie van de munt met spraakmakende projecten en de toenemende activiteit van investeerders voorspellen veel goeds voor de vooruitzichten. Niettemin blijft de uitdaging om de status van meme-munt te overstijgen om een ​​bredere markt te veroveren. Uitgaande van aanhoudende marktinteresse en innovatieve gebruiksscenario’s kan Dogecoin (DOGE) een gestage waardestijging ervaren, zij het met de gebruikelijke volatiliteit die inherent is aan de cryptomarkt.

Conclusie

De analyse van Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) onthult een dynamische en evoluerende cryptocurrency-markt. Shiba Inu (SHIB) staat voor een uitdagend pad waarbij een aanzienlijk deel van de houders op zoek is naar break-even, wat een zorgvuldige navigatie door de marktdynamiek vereist. Dogecoin (DOGE) blijft een golf van populariteit en marktenthousiasme beleven, wat wijst op potentieel voor duurzame groei. Beide cryptocurrencies zijn veelbelovend, maar het is onduidelijk of ze in staat zullen zijn het verleden terug te winnen door opnieuw geschiedenis te schrijven.

Terwijl deze crypto’s het moeilijk hebben, blijft ScapesMania stijgen en belooft binnen een paar maanden een bloedstollende x500% op te leveren.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) klaar om opnieuw geschiedenis te schrijven? verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!