Op een historische verkiezingsavond waarbij Geert Wilders veruit de grootste is geworden, lijkt Nederland te kiezen voor een andere weg. Niet langer is de VVD de grootste, de zittende partij is links en rechts ingehaald.

Kiezen voor alternatieven

Je zou een parallel kunnen trekken naar de crypto wereld. Ook in ons domein zien we het establishment wankelen. We zien de reuzen omvallen en we nieuwe spelers verschijnen. FTX viel natuurlijk precies een jaar geleden om, en nu lijkt Binance klappen te moeten vangen.

Cijfers liegen niet, de markt lijkt het vertrouwen in Binance te verliezen, terwijl concurrenten juist goede cijfers laten zien. Gisteren schreven we dat BNB, de coin van Binance afglijdt. Vandaag kunnen we melden dat decentrale beurzen (DEX) Uniswap en SushiSwap juist stijgen!

Beiden zijn, net als BLOX, alternatieven voor Binance.

Uniswap stijgt 16%

De huidige Uniswap koers is 5,60 euro. In de afgelopen 24 uur is de Uniswap prijs met 16,29% gestegen. Op dit moment zijn er 753.766.667 UNI in omloop met een marktwaarde van 4.2 miljard euro.

Uniswap is een populaire DEX met een groot aantal gebruikers en een hoog volume aan transacties. Het is een belangrijke speler in de DeFi-ruimte en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van deze sector. UNI is te verhandelen via BLOX.

SushiSwap koers profiteert

De huidige koers van SushiSwap is 1,06 euro. In de afgelopen 24 uur is de SushiSwap koers met 16,48% gestegen. De marketcap is stukken kleiner dan die van Uniswap; alle Sushi bij elkaar is 193 miljoen euro waard. Toch beweegt de koers vrijwel gelijk met die van UNI.

SushiSwap is een gedecentraliseerde beurs die gebruikmaakt van slimme contracten op de Ethereum-blockchain. Het is een fork van Uniswap.

Uniswap en SushiSwap zijn beide populaire DEX’s met hun eigen unieke kenmerken. Uniswap is een goede keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform met een grote liquiditeit. SushiSwap is een goede keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een platform met meer functies en mogelijkheden, zoals liquiditeitsprikkels en een breed scala aan liquiditeitspools.

Maar waarom moeilijk doen? Je kan beide coins gewoon in je favoriete app BLOX traden!

The post Geert Wilders is niet de enige grote winnaar, ook deze crypto’s winnen van establishment appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!