Elon Musk, de eigenaar van het herontworpen sociale mediaplatform X (voorheen bekend als Twitter), heeft zijn waardering geuit voor een recente post van Dogecoin medeoprichter Billy Markus op het platform. De uiting van steun lijkt een positieve invloed te hebben gehad op Musk, de rijkste persoon ter wereld.

Musk’s dankbaarheid aan DOGE oprichter Billy Markus

Billy Markus, de medebedenker van de oorspronkelijke meme-munt DOGE, publiceerde onlangs een tweet waarin hij opriep tot steun voor de X-app. Hij benadrukte het belang daarvan, aangezien geen enkel ander sociaal mediaplatform vrije meningsuiting ondersteunt en de rechten van gebruikers beschermt. Elon Musk, eigenaar van X, bedankte Markus publiekelijk voor deze oproep en sprak hem zelfs aan bij zijn voornaam, een zeldzaamheid in hun frequente communicatie via opmerkingen op X.

Markus waardeert de X-app

In reactie hierop liet Markus weten dat hij de X-app zeer waardeert. Eerder vierde Markus op Twitter het feit dat Musk tools heeft geïmplementeerd waarmee makers van content met grote publiek een inkomen kunnen genereren op X. Deze tools omvatten de Monetization-functie, waarmee bloggers op X in aanmerking komen voor een deel van de advertentie-inkomsten, en Subscription, waarmee ze automatisch een bepaald bedrag kunnen afschrijven van de bankkaarten van hun abonnees. Dit jaar behoorde de DOGE-oprichter tot de topverdieners op X. Daarnaast noemde Markus in een van zijn opmerkingen de toegang tot de Grok AI-chatbot, recentelijk gelanceerd door Musk op het X-platform. Deze is beschikbaar voor Premium+ abonnees.

Dogecoin kortstondig Twitter’s logo

In april van dit jaar toonde Elon Musk zijn onbeperkte liefde en steun voor Dogecoin door de iconische blauwe vogel in het logo van Twitter plotseling te vervangen door het DOGE-mascotte. Dit zorgde voor een verbazingwekkende prijsstijging van 1.992% voor Dogecoin. Op 4 april bereikte het een hoogtepunt van 0,096 dollar. Hoewel deze situatie niet lang duurde en de blauwe vogel snel terugkeerde naar zijn plek, zorgde de actie voor een tijdelijke stijging van Dogecoin naar het niveau van 0,082 dollar. De huidige weerstand voor de meme-munt lijkt te liggen op 0,082 dollar, waar het slechts drie keer dit jaar is geweest, op 26 juli en recentelijk twee keer in november. Op dit moment wisselt het oorspronkelijke hondentoken van eigenaar voor 0,07819 dollar, na een bijna 4% daling in de afgelopen 24 uur, volgens gegevens van CoinMarketCap.

The post Waarom Elon Musk Dogecoin oprichter Billy Markus persoonlijk bedankt appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!