Whale

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Een recente ontwikkeling in de cryptosfeer heeft de aandacht getrokken van zowel investeerders als enthousiastelingen. Een crypto-whale van OG heeft zojuist indruk gemaakt door een verbluffende $88 miljoen aan Bitcoin ($BTC) te verplaatsen. Terwijl de gemeenschap wacht om te zien of deze stap een daling van de waarde van $BTC zal veroorzaken, zoeken investeerders naar een veilige haven om de storm te doorstaan. Is de voorverkoop van Galaxy Fox – door velen beschouwd als een van de beste aankomende ICO’s – een goede plek om te zijn? Dat zoeken we uit.

Een slapende reus wordt wakker

In het mysterieuze rijk van crypto is een slapende Bitcoin-whale na bijna negen jaar sluimeren weer opgedoken. Deze crypto-whale van OG, die in februari 2015 voor het eerst een voorraad verzamelde, heeft onlangs een enorme waarde van 2.101 $BTC, momenteel gewaardeerd op ongeveer $88,5 miljoen, naar een nieuw adres verplaatst. De stap trekt de aandacht en veroorzaakt speculaties in de cryptogemeenschap.

De wallet van de whale, die in 2015 aanvankelijk iets meer dan 500.000 dollar ontving, heeft tot nu toe stilgestaan. Het geld werd verplaatst naar twee nieuwe adressen: het ene met 1.762,99 $BTC en het andere met 336 $BTC. Interessant is dat de whale zijn bezittingen lijkt vast te houden en zich niet bezighoudt met uitverkoop op de markt.

Het bijzondere aan deze transactie is niet alleen het verplaatste bedrag, maar ook de lage transactiekosten. De whale betaalde slechts $26 om voor meer dan $88 miljoen aan Bitcoin over te dragen, wat de efficiëntie en betaalbaarheid van aanzienlijke transacties op het netwerk aantoont.

Deze stap sluit aan bij een bredere trend: het afnemende aanbod van $BTC op gecentraliseerde beurzen. Nu de beurzen al 45 opeenvolgende maanden een netto uitstroom ervaren, nemen langetermijnhouders $BTC op voor bewaring, wat een bullish trend aangeeft. Deze verschuiving in de aanboddynamiek heeft gevolgen voor de schommelingen, beschikbaarheid en het algehele marktgedrag van Bitcoin.

Galaxy Fox-voorverkoop: een veiliger haven in de Crypto Storm

Laten we nu onze blik richten op een nieuwkomer in de crypto-scene. Galaxy Fox heeft in de voorverkoop een mijlpaal van $1,5 miljoen bereikt! De voorverkoop van deze beste aankomende ICO maakt furore, en met goede reden. Met het bedrag dat het in korte tijd heeft opgehaald, wint het $GFOX-token aan populariteit en wordt het gepositioneerd als een veelbelovende memecoin voor de verwachte GameFi-gedreven bullmarkt in 2024.

Het P2E/Memecoin hybride wonder

Galaxy Fox is een Play-to-Earn (P2E)/memecoin-hybride, en streeft naar een 100X in 2024. De P2E-structuur van deze goede crypto om te kopen wordt mogelijk gemaakt door een boeiend eindeloos runner-spel, waarbij de beste 20% van de spelers elk seizoen zakprijzen.

Om een memecoin-twist toe te voegen, beschikt Galaxy Fox over een virale esthetiek, een bescheiden marktkapitalisatie en de introductie van token-burning, een mechanisme dat vaak tot prijsstijgingen leidt.

Belastingmagie en duurzame groei

Wat het momentum van Galaxy Fox duurzaam maakt, is het slimme belastingsysteem. Er wordt een belasting van 2% geheven naar Stargate, de beloningshub van het protocol, die een passief inkomen voor alle $GFOX-houders garandeert.

Nog eens 2% gaat naar de Schatkist, ter financiering van gemeenschapsinitiatieven en marketinginspanningen voor groei op de lange termijn. Deze aanpak creëert een vliegwieleffect, waardoor $GFOX in 2024 mogelijk een uitblinker kan worden en het de beste goedkope cryptomunt wordt die je op dit moment kunt kopen.

Galaxy Fox Banner

Conclusie

In de onvoorspelbare cryptozeeën is het vinden van een veilige haven van cruciaal belang. Galaxy Fox, de beste aankomende ICO met zijn voorverkoopsucces en robuuste tokenomics, komt naar voren als een baken van belofte. Met een aanzienlijk bedrag dat al is opgehaald in de voorverkoop en de huidige prijs is vastgesteld op $0,001518, is Galaxy Fox een kosmische reis die wacht om zich te ontvouwen.

Klaar om de golven te bevaren met Galaxy Fox? Bezoek hun website of duik in hun community op Telegram. In dit enorme cryptostelsel onderscheidt Galaxy Fox zich als een van de veiligste toevluchtsoorden voor crypto-investeerders. Fase 4 kende een ongekende groei. Stel je het potentieel voor van fase 5 voor degenen die snel handelen.

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit je aan bij de gemeenschap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Whale Alert!: OG Crypto Whale heeft $88 miljoen aan $BTC verplaatst; Is deze voorverkoop een veilige haven? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!