MGLS

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) zijn gestaag in waarde toegenomen. Naast hen is Meme Moguls (MGLS) gepositioneerd om hen te overtreffen met zijn blockchain ICO. Om de prestaties van SHIB, DOGE en MGLS te bekijken, zullen we de gegevens op de grafiek doornemen. Aan het einde zullen we bepalen welke de beste cryptocurrency is om in te investeren.

Meme Moguls (MGLS) om Shiba Inu en Dogecoin te Onttronen

Meme Moguls (MGLS) is een opkomend platform dat verschillende verdienmogelijkheden zal omvatten. Binnen zijn ecosysteem zal iedereen de kans krijgen om deel te nemen aan gesimuleerde handel.

Het Meme Moguls-platform zal virale memes en iconische internetmomenten bevatten. Hierdoor zal het gesimuleerde handel mogelijk maken, waar gebruikers hun handelsstrategieën kunnen verbeteren. Het wordt aangedreven door de MGLS-cryptocurrency. Met deze cryptocurrency kunnen spelers toegang krijgen tot exclusieve functies en het besluitvormingsproces van het netwerk beïnvloeden met zijn gedecentraliseerde bestuursmodel.

Het project heeft onlangs Fase 3 van zijn voorverkoop afgerond. Nu, in Fase 4, is de waarde van de MGLS-crypto slechts $0,0027. Met deze groei in gedachten, voorspellen analisten een opwaartse trend van 100x na de lancering en notering op Tier-1 beurzen.

Shiba Inu (SHIB) zal naar verwachting met 8x (740%) stijgen volgens Crypto Analist Bezos

Shiba Inu (SHIB) heeft een prijsuitbraak ervaren boven de weerstandstrendlijn en zou binnenkort nieuwe hoogten kunnen bereiken. Met de mogelijkheid voor een nog grotere piek bevindt de prijs van Shiba Inu zich op een cruciaal punt voor het beslissende jaar 2024. De langetermijnvoorspelling van de SHIB-prijs wijst op een bull run, vooral gebaseerd op de projecties van analisten. Op de wekelijkse grafiek bewoog de Shiba Inu-crypto tussen $0,00000933 en $0,00001091.

De RSI-lijn maakt een ommekeer vanaf de overgekochte grens en weerspiegelt een verlies aan koopdruk. De MACD-indicator geeft ook neutrale gronden aan. SHIB Bezos, een prominente analist op X (Twitter), plaatste een bullish vooruitzicht voor de crypto. Volgens de prijsvoorspelling van de analist kan Shiba Inu met 8x (meer dan 740%) klimmen.

Dogecoin (DOGE) kan naar $9 pieken volgens voorspelling van JD

Dogecoin (DOGE) könnte bald einen bedeutenden Ausbruch erleben, so eine Analyse von JD. Trotz der kürzlich enttäuschenden Preisentwicklung der Kryptowährung bleibt der Analyst sehr optimistisch hinsichtlich der Zukunft des Dogecoin-Preises. Diese Einschätzung basiert auf einer Analyse wichtiger Indikatoren im Monatschart.

JD wies auf bullische Kreuzungen beim MACD-Momentum-Indikator hin, die massiven 62x- und 370x-Rallyes der Dogecoin-Krypto in den Jahren 2017 und 2021 vorausgingen. Dies könnte sich bald wiederholen. Laut den im Chart dargestellten Daten setzt die Dogecoin-Preisprognose auf einen Anstieg von 100x oder mehr auf $9. Dies würde es ermöglichen, ein neues Allzeithoch zu erreichen.

Zusammenfassung

Shiba Inu und Dogecoin sind bullish und könnten im Wert explodieren. Doch Meme Moguls erregt aufgrund seines community-getriebenen Ansatzes und seines umfangreichen Ökosystems erhebliche Aufmerksamkeit. Es wird auch Moguls Land beinhalten, einen speziellen Metaverse, in dem Spieler sich verbinden, Token abbauen und an anderen Aktivitäten teilnehmen können. Diese Aspekte machen MGLS zur besten Kryptowährung, in die man investieren kann.

Bezoek Meme Moguls


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Altcoin Confrontatie: Meme Moguls (MGLS) Zal 100x Stijgen en Overpresteren ten Opzichte van Top Honden Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!