everlodge

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De algemene marktomstandigheden in de crypto-sector lijken gunstig voor investeerders. Verschillende cryptocurrencies zoals Hedera (HBAR) en Kaspa (KAS) hebben ook geprobeerd investeerders aan te trekken. Echter, crypto-enthousiastelingen zijn meer overtuigd door de opkomst van Everlodge. Volgens deskundigen kan het project in de komende maanden een 30x rendement opleveren voor zijn investeerders.

Hedera’s (HBAR) TVL Stijgt

Het Hedera (HBAR) netwerk is de afgelopen weken gestaag gegroeid. De laatste on-chain gegevens tonen aan dat de TVL (Total Value Locked) van verschillende Hedera (HBAR) gebaseerde dApps aan het stijgen is. Dit wijst op de groei van de gebruikersbasis en netwerkactiviteit op de Hedera (HBAR) blockchain.

Bovendien heeft de recente samenwerking van Hedera (HBAR) met de Archax-beurs ook vruchten afgeworpen. Het aantal transacties met Hedera (HBAR) is recentelijk ook toegenomen. Deze ontwikkelingen hebben een positieve invloed gehad op de prijs van Hedera (HBAR).

Op de maandelijkse prijsgrafiek is Hedera (HBAR) met 37% gestegen. Hierdoor wordt Hedera (HBAR) momenteel verhandeld voor $0,0870.

Kaspa (KAS) Betalingen Nu Ook in Kenia

Kaspa (KAS) is een van de cryptocurrencies die niet heeft kunnen profiteren van de recente marktherstel. De prijsbeweging bevindt zich nog steeds in de negatieve zone.

In de afgelopen 30 dagen is de marktwaarde van Kaspa (KAS) met 28% gedaald. Als gevolg hiervan is de huidige handelsprijs van Kaspa (KAS) gedaald naar $0,10. Kaspa (KAS) heeft deze daling ervaren na een plotselinge stijging als gevolg van de laatste ondersteuning van Binance.

Onlangs had Binance Kaspa (KAS) genoteerd voor eeuwigdurende handel. Echter, investeerders zijn hoopvol over het herstel van Kaspa (KAS), aangezien de adoptie ervan toeneemt. Onlangs introduceerde Kaspa de eerste handelaar in Kenia die KAS accepteert voor betalingen.

Everlodge (ELDG) Voorverkoop Toont Opmerkelijke Groei

De laatste marktgegevens suggereren dat het aantal gebruikers in de markt voor vakantieverhuur tegen 2028 1 miljard kan bereiken. Dit zal de sector concurrerender en winstgevender maken. Om deze gastvrijheidsindustrie toegankelijker te maken, heeft Everlodge een nieuw blockchain-platform ontwikkeld.

Het is een vastgoedmarkt op de blockchain. Het platform stelt u in staat om voor slechts $100 eigenaar te worden van een luxe vakantiehuis. Het bedrijfsplan is eenvoudig. Het selecteert topvakantie-eigendommen voor zijn ecosysteem. Vervolgens converteert het echte eigendommen in non-fungible tokens. Deze digitale tokens worden gefractioneerd in kleinere eenheden. Dit maakt het mogelijk voor retailinvesteerders om luxe vakantieverblijven te bezitten.

Opmerkelijk is dat alle informatie over het eigendom, zoals titels en akten, wordt opgeslagen in de NFT-metadata, wat de authenticiteit waarborgt. De NFT-eigenaren kunnen deze digitale tokens ook gebruiken als onderpand voor een lening.

ELDG zal de native token van het platform zijn. De eigenaren ontvangen een breed scala aan voordelen, waaronder kortingen op handelskosten en aankopen van eigendommen. Ze krijgen ook exclusieve toegang tot de Rewards Club. De clubleden ontvangen ook gratis verblijven in een luxe eigendom dat geassocieerd is met het ecosysteem van het platform.

Momenteel bevindt het platform zich in de negende fase van zijn tokenvoorverkoop. Een ELDG-token kost momenteel $0,029. Interessant is dat u geen koop- of verkoopbelastingen hoeft te betalen op het platform. Dus, schaf nu uw tokens aan en verdien flink.

De marktwaarde van het token is al met 190% gestegen. Bovendien hebben experts voorspeld dat deze tijdens de voorverkoopfase met 280% zal toenemen.

Bezoek Everlodge


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Top Crypto’s onder $0,50 met Bullish Potentieel, Everlodge (ELDG), Hedera (HBAR), Kaspa (KAS) verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!