CoverGalaxyFox

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Op 10 januari keurde de SEC een golf van Bitcoin ($BTC) Spot ETF-producten goed. De volgende dag gingen ze van start. De Bitcoin ETF’s kenden de grootste instroom op de eerste dag en overtroffen alle andere ETF’s tot nu toe, en het totale handelsvolume op de eerste dag op 11 januari bedroeg in totaal $4,5 miljard.

Er is institutioneel geld en het wil spelen. Crypto-inwoners hebben het voordeel en zouden hun top 5 crypto’s die ze nu kunnen kopen op een rij moeten zetten voordat de onvermijdelijke waterval van liquiditeit in het bredere DeFi-ecosysteem plaatsvindt. Hier zijn de 5 beste munten die na ETF-goedkeuring kunnen worden gekocht, naast Bitcoin: Ordinals ($ORDI), Ethereum ($ETH), Ripple ($XRP), Dogecoin ($DOGE) en Galaxy Fox ($GFOX).

Galaxy Fox ($GFOX) 2024’s toonaangevende ICO

Galaxy Fox heeft zijn collega-ICO’s verslagen op het gebied van fondsenwerving, en het vermogen om in de vroege stadia succesvol geld in te zamelen is het beste signaal voor het toekomstige potentieel van een ICO. Tot op heden zijn er meer dan 2,3 miljard $GFOX-tokens verkocht en is er meer dan $2,7 miljoen opgehaald.

Het post-ETF-liquiditeitseffect zal een enorme zegen zijn, en small caps zoals $GFOX kunnen de komende maanden absoluut een vlucht nemen. De kleine marktkapitalisatie, het uitstekende tokenomics-ontwerp en de verhaallijn maken $GFOX gemakkelijk tot een van de top 5 crypto’s waarin dit kwartaal wordt geïnvesteerd.

Galaxy Fox is een hybride protocol dat de beste elementen van de play-to-earn- en memecoin-genres combineert. Een verslavend runner-spel vormt de kern van dit ecosysteem en biedt nieuwe gebruikers de typische financiële P2E-stimulans. Maar het ecosysteem dat rond deze game is opgebouwd, maakt Galaxy Fox speciaal.

Door inzetbeloningen kunnen alle houders verdienen. De tokenburn zorgt voor een voortdurend afnemend aanbod. En het ministerie van Financiën neemt een proactieve houding aan ten aanzien van de ontwikkeling van ecosystemen, die dit jaar onder bullish omstandigheden enorme winsten zal opleveren. Perfect gelegen in de memecoin-trend en het groeiende GameFi-verhaal, is deze ICO klaar om duizelingwekkende jaarlijkse rendementen op te leveren voor vroege deelnemers.

Galaxy Fox Banner

Ordinals ($ORDI) die Bitcoin-evolutie omarmen

Ordinals is het eerste BRC-20-token en een voor de hand liggende bèta van $BTC na ETF. Alles wat ook maar enigszins met Bitcoin te maken heeft, zal de komende maanden enorm stijgen dankzij de nieuwe, gestage instroom van kapitaal. Projecten als $STX en $ORDI zijn enkele van de beste cryptocurrencies om te kopen voor een leveraged $BTC-blootstelling.

De mogelijkheid om willekeurige gegevens op Satoshis te schrijven heeft de creatie van tokens en NFT’s op de Bitcoin-blockchain mogelijk gemaakt. Het ordinale NFT-volume op het $BTC-netwerk was eind december zelfs groter dan het NFT-volume op Ethereum. Ordinals brengt nieuwe functionaliteit naar de Bitcoin-blockchain en behoort tot de top 5 van crypto’s die nu na ETF te koop zijn.

Ethereum ($ETH): het volgende ETF-verhaal

Ethereum pompte zelfs nog harder dan $BTC op de dag van de ETF-goedkeuring, en het toekomstgerichte karakter van de markten zorgde ervoor dat traders zich in het volgende ETF-verhaal wendden: de $ETH ETF. Ethereum heeft altijd het voorbeeld van Bitcoin gevolgd, en de acceptatie van $BTC Spot ETF is een goed voorteken voor de kansen van een $ETH ETF.

Later dit jaar komen er een hele reeks technische upgrades, en zelfs congresleden zijn begonnen met het bieden van $ETH. Ethereum herstelt doorgaans na Bitcoin, en nu het ETF-verhaalstokje is doorgegeven, verwacht je dat $ETH de komende maanden beter zal presteren.

Dogecoin ($DOGE): retailretour?

Dogecoin is een andere leider onder de beste crypto’s die momenteel te koop zijn. De Bitcoin ETF zal de marktperceptie van crypto hebben verbeterd, en de detailhandel zal behoedzaam weer in de orderboeken verschijnen. Terwijl het geld terug de markt instroomt, kun je verwachten dat de toonaangevende memecoin vrijwel onmiddellijk een bod zal ontvangen. Long gaan op $DOGE als retailrendement is een gemakkelijke transactie.

Slotgedachten: Altcoin-seizoen Q1?

De botte realiteit is dat $BTC Spot ETF’s, ondanks dat ze niet volledig aansluiten bij het ‘echte crypto-ethos’, enorme hoeveelheden liquiditeit hebben ontsloten en hebben bijgedragen aan het legitimeren van crypto-eigendom en optica na de vreselijke gevolgen van het SBX-debacle.

Liquiditeit en verbeterde perceptie zullen een enorme steun in de rug zijn voor de hele sector, en voorverkopen zoals Galaxy Fox kunnen de komende maanden duizelingwekkende rally’s maken. De kleine marktkapitalisatie, de ideale narratieve positionering en het solide economische model maken het tot een opvallende ster, zelfs in de top 5 van crypto’s die nu te koop zijn. Doe vandaag nog mee aan de voorverkoop en stap het post-ETF-tijdperk in met een winnaar in de hand.

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit je aan bij de community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Top 5 munten om te kopen na ETF-goedkeuring (afgezien van $BTC) verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!