Een veelgevolgde cryptocurrency-analist en handelaar gelooft dat één van de top 20 altcoin-projecten klaar is om nog een stap vooruit te zetten. Michaël van de Poppe vertelde zijn 692.300 volgers op het sociale mediaplatform X dat het gedecentraliseerde orakelnetwerk Chainlink (LINK) ongeveer 90% zou kunnen stijgen vanaf de huidige waarde. Hij gaf het volgende aan:

“Chainlink zit nog steeds vast in een bereik, maar zal waarschijnlijk naar boven uitbreken. Waarom?

  • Heeft de liquiditeit genomen bij de dip naar $12,20.
  • Meerdere tests van weerstand.
  • BTC-paar is aan het bodemen.
  • ETH begint wakker te worden.

Het lijkt waarschijnlijk dat we in de komende maanden $25-$30 zullen zien.”

Michaël van de Poppe / X

Kijkend naar zijn grafiek, heeft LINK vier tests uitgevoerd van het belangrijkste weerstandsniveau rond $16,54 sinds november, wat suggereert dat het binnenkort dat niveau zou kunnen omdraaien naar steun met nog een poging. Chainlink wordt verhandeld voor $15,57 op het moment van schrijven.

Daarna voorspelt de handelaar dat Bitcoin (BTC) een hoger niveau zal her-testen vóór het halveringsevenement in april, wanneer de beloningen voor miners worden gehalveerd. Gedurende dezelfde periode voorspelt hij dat altcoins het beter zullen doen dan de crypto-koning.

Michaël van de Poppe / X

“Bitcoin heeft de liquiditeit boven de high genomen en zal waarschijnlijk consolideren. Over het algemeen lijkt een nieuwe test voor de halvering op $48.000-$50.000 waarschijnlijk, en altcoins zullen in deze periode massaal beter presteren.”

De handelaar schetst een langetermijnbeeld voor Bitcoin en voorspelt dat BTC zou kunnen stijgen naar zijn vorige nieuwe all-time high in 2025 na het uitbreken van een handelsbereik in 2024.

Michaël van de Poppe / X

“Dit scenario blijft gelden voor Bitcoin.”

Kijkend naar zijn grafiek, suggereert de handelaar dat Bitcoin $68.000 zou kunnen bereiken in de eerste helft van volgend jaar. Hij suggereert ook dat Bitcoin zou kunnen stijgen naar $50.000 vóór de halvering en vervolgens zou kunnen dalen naar $39.129 voordat het opwaartse momentum wordt hervat.

Bitcoin wordt verhandeld voor $42.439 op het moment van schrijven, meer dan 2% lager in de laatste 24 uur.

Het bericht Chainlink kan een stap omhoog zetten aldus Van de Poppe verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!