PBnuggetrushpb

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • De transactietelling van Litecoin (LTC) is in januari naar recordniveaus gestegen.
  • De recente inzet van Chainlink (LINK) voor de tokenisatie van echte activa heeft zijn populariteit verhoogd.
  • NuggetRush (NUGX) wordt een belangrijke speler in de NFT-gamingindustrie na zijn enorme voorverkoop.

Het aantal transacties op Litecoin (LTC) is gestegen, met 16 miljoen in de eerste maand van 2024. Ook het plan van Chainlink (LINK) voor activatokenisatie heeft de interesse van gebruikers verhoogd.

Toch blijft NuggetRush (NUGX) de harten winnen na zijn voorverkoop waarbij bijna 167 miljoen tokens werden verkocht en meer dan 2 miljoen dollar werd opgehaald. Analisten zijn het erover eens dat de cijfers van NuggetRush (NUGX) indrukwekkend zijn. Maar kan het zich ontwikkelen tot een van de top cryptovaluta? Laten we dit bespreken.

>> Koop NuggetRush Nu <<

NuggetRush: Vroege houders verwachten spectaculaire toename na beursnotering

NuggetRush (NUGX) is een speel-om-te-verdienen mijnbouwspel dat blockchain gaming combineert met financiën om echte beloningen te bieden. Het op Ethereum gebaseerde project omvat een ambachtelijke wereld waar gamers concurreren om winstgevende hulpbronnenmijnbouwbedrijven op te bouwen en activa zoals goud te verdienen.

Spelers van NuggetRush (NUGX) beginnen met een paar NFT-personages en machines om hun mijnbouwactiviteiten te starten. Om hun mijnbouwefficiëntie te verbeteren en uit te breiden, worden spelers aangemoedigd om betere machines te kopen en betere NFT-personages in te huren die verschillen in vaardigheden en effectiviteit.

NuggetRush (NUGX) biedt ook een uitgebreide marktplaats met alle middelen die spelers nodig hebben. Bovendien, aangezien het spel boeiende blockchain gaming-samenwerkingen biedt, kunnen spelers ook deelnemen aan groepsuitdagingen en mijnbouwtaken om zeldzame NFT’s en upgrades voor mijnbouwefficiëntie te verdienen.

NuggetRush (NUGX) heeft de krantenkoppen gehaald na de verkoop van bijna 167 miljoen tokens. De waarde van zijn token is met 80% gestegen vanaf de oorspronkelijke prijs van $0,010. NUGX handelt tegen $0,018. Echter, met de langverwachte beursnotering in zicht, zal zijn waarde naar verwachting stijgen naar $0,020. NuggetRush (NUGX) zou geleidelijk een van de top DeFi-projecten kunnen worden als zijn bullish trend aanhoudt.

>> Koop NuggetRush Nu <<

Transactieaantal Litecoin stijgt tot 16 miljoen in januari

Ondanks de recente marktdaling blijft Litecoin (LTC) een van de meest actieve top-altcoins. Op 26 januari kondigde Litecoin (LTC) aan dat het in januari 2024 meer dan 16 miljoen transacties had verwerkt. Dit aantal vertegenwoordigde meer dan 20% van het totale aantal transacties van Litecoin in 2023.

De opwinding die het nieuws veroorzaakte, zou een rally van Litecoin (LTC) kunnen triggeren. LTC werd verhandeld voor $74,73 op 1 januari. Het daalde naar $64,26 op 7 januari. LTC sprong met 10,7% naar $71,18 op 19 januari. Het verloor al snel zijn bullish momentum en daalde met 4,3% naar $68,08 op 27 januari.

Houders van Litecoin (LTC) verwachten een herstel vanwege de hoge transactieactiviteit van het netwerk. Bovendien verwachten ze dat de lage netwerkactiviteit op XRP de vraag naar Litecoin’s diensten zal verhogen, waardoor LTC met 14,7% stijgt naar $78,10.

De vraag naar de tokenisatie van echte activa is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Toch zeggen veel analisten dat Chainlink (LINK) goed gepositioneerd is om van deze groeiende vraag te profiteren. De datafeeds van Chainlink (LINK) zijn opgenomen in netwerken die tokenisatiediensten aanbieden.

Verder kondigde Chainlink in december 2023 een plan aan om zich meer te richten op de tokenisatie van echte activa. Dit nieuws ging vooraf aan de prijsdaling van Chainlink in januari. LINK werd verhandeld voor $15,54 op 1 januari. Het daalde met 9,0% naar $14,13 op 12 januari. LINK sprong vervolgens met 13,5% naar $16,04 op 19 januari. Maar LINK verloor zijn bullish momentum en daalde met 9,4% naar $14,52 op 27 januari.

Analisten verwachten ook een sterke groei in de netwerkactiviteit van Chainlink na zijn partnerschap met Polygon op 23 december. Polygon had de integratie van Chainlink’s datafeeds in zijn zkEVM-oplossing aangekondigd.

Bovendien heeft de hoofd van institutioneel kapitaal van Polygon de toegenomen gebruik van Polygon’s zkEVM in de industrie van activatokenisatie genoemd. Dit zou kunnen leiden tot een overeenkomstige toename van de netwerkactiviteit van Chainlink (LINK). LINK zou daardoor met 28,3% kunnen stijgen naar $18,64.

Bezoek NuggetRush Presale Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Dramatische toename in handelsvolume van NuggetRush (NUGX) markeert een verschuiving van gevestigde cryptomunten zoals Litecoin (LTC) en Chainlink (LINK) verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!