ngpb

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • NuggetRush is de top altcoin die meer dan $2 miljoen investering heeft opgehaald in de huidige voorverkoop.
  • Dogwifhat is een nieuwe deelnemer in de wereld van memecoins die gebouwd is op de Solana blockchain.
  • Rebel Satoshi heeft iedereen verrast aangezien het tot nu toe meer dan $1,5 miljoen in investeringen heeft overschreden.

Net als Bonk en Pepe, hebben we drie verse mededingers die de ring betreden, elk hopend het volgende grote ding te zijn. In de gekke wereld van cryptocurrencies hebben memecoins een speciale plaats, waarbij humor, gemeenschapsgevoel en de kleine kans om het groot te maken gemengd worden. Het is bijna alsof je een gouden ticket vindt in je chocoladereep. Deze top altcoins zijn allemaal klaar voor de strijd, en brengen hun eigen smaak van plezier en potentiële winsten naar de tafel. Ze zijn NuggetRush, Dogwifhat en Rebel Satoshi. Wie weet wordt een van hen misschien wel je nieuwe favoriete digitale mascotte. Laten we duiken in wie deze hoopvolle deelnemers zijn en waar ze allemaal om draaien.

>> Koop NuggetRush Nu <<

NuggetRush biedt een unieke Play-to-te-earn spelkans

Stel je een spel voor waar je niet alleen plezier hebt en de tijd doorbrengt, maar ook de kans krijgt om echte goodies te verdienen zoals goud en geld. Dat is NuggetRush voor jou. Het is niet zomaar een spel, maar een hele nieuwe manier om naar het spelen van spellen op je telefoon te kijken. NuggetRush maakt deel uit van deze coole trend genaamd GameFi, wat in feite betekent dat je spellen kunt spelen en tegelijkertijd met echte wereld activa kunt omgaan. Denk eraan als het spelen van een spel waarbij het goud dat je delft of de schatten die je vindt daadwerkelijk kunnen veranderen in iets dat je in het echte leven kunt gebruiken. Dit is zeker een van de beste crypto-investeringen die iemand kan doen in de wereld van gaming.

Het spel helpt gemeenschappen op plaatsen waar het leven een beetje zwaarder is, vooral de mensen die hard werken met het delven van goud in minder ontwikkelde landen. Door te spelen, help je daadwerkelijk mee, wat in mijn ogen een win-win situatie is. Het spel heeft deze personages die niet alleen voor het spelen zijn, maar ook verzamelbaar zijn als NFT’s. Voor degenen die graag zeldzame dingen verzamelen, is dit je kans om digitale personages te verzamelen die in waarde kunnen groeien over tijd. Plus, je kunt tot 20% per jaar verdienen door deze NFT’s te staken, wat veel meer is dan wat de meeste banken tegenwoordig bieden.

NuggetRush gebruikt een speciale munt genaamd NUGX, die spelers een stem geeft in hoe dingen worden gerund, waardoor het voelt alsof je deel uitmaakt van iets groters. En het beste deel? Geen extra kosten bij het kopen of verkopen van de beste crypto munt. De makers zijn serieus over het veilig en betrouwbaar maken van dit spel. Ze hebben alles laten controleren door experts en geven zelfs na de lancering de controle over aan de spelers, wat best cool is voor transparantie.

>> Koop NuggetRush Nu <<

Dogwifhat is een coole Memecoin gebouwd op Solana

Dogwifhat is deze coole nieuwe speler in het cryptospel die veel aandacht heeft getrokken. Het is niet zomaar een van die munten die op Twitter of TikTok gehyped worden en dan verdwijnen. Nee, deze heeft daadwerkelijk actie met steeds meer mensen die een stukje ervan willen bemachtigen. Dat betekent dat zowel het handelsvolume als de totale waarde die in de markt is vastgezet, aan het stijgen zijn. Dit toont aan dat mensen er echt achter staan en het beschouwen als een top altcoin om in te investeren.

Nu, wat maakt Dogwifhat bijzonder? Het draait op zoiets als de Solana blockchain. Als je daar nog niet van hebt gehoord, denk eraan als een super snelle en goedkope manier om al je cryptozaken te doen. Wat echt cool is aan Dogwifhat, is hoe het alle plezier en gekkigheid van meme-cultuur mixt met serieuze cryptobusiness.

Qua prijs is Dogwifhat overal geweest. Het bereikte een hoogtepunt van ongeveer $0.4903 op zijn piek, en zelfs na enkele dips, heeft het getoond dat het kan terugveren, wat veel mensen enthousiast maakt over waar het vervolgens naartoe kan gaan. Op dit moment zweeft het rond de $0.2187, met een totale marktwaarde van ongeveer $218.5 miljoen en mensen handelen ongeveer $38.6 miljoen waard ervan in slechts één dag. Dat is veel actie die toont dat het een vrij populaire crypto is voor beginners.

Als je van de hele meme-vibe houdt en ook misschien wat geld wilt verdienen met je investeringen, dan kan Dogwifhat wel iets voor jou zijn. Het heeft een solide basis van ondersteuners en het bewijst meer te zijn dan slechts een kortstondige hype. Voor iedereen die meme-munten in de gaten houdt met een geschiedenis van het maken van grote bewegingen, is Dogwifhat zeker het bekijken waard.

Rebel Satoshi is de nieuwe ICO in de stad

De kloof tussen de rijken en alle anderen is de afgelopen tien jaar alleen maar groter geworden. Het is alsof, hoe meer geld je hebt, hoe meer je kunt maken, en de rest van ons probeert gewoon in te halen. Mensen dachten dat topcryptocurrencies het speelveld zouden kunnen gelijktrekken, maar toen begonnen ook grote banken en chique investeringsfondsen erin te springen, waardoor het voelde als hetzelfde oude verhaal met nieuwe technologie.

Maar hier is Rebel Satoshi ($RBLZ), de nieuwe jongen in de buurt die de boel opschudt door het op te nemen tegen deze grote gecentraliseerde machten in de cryptowereld. Het gaat allemaal terug naar de wortels van crypto: dingen weer eerlijk en gedecentraliseerd maken. Rebel Satoshi ($RBLZ) praat niet alleen de praat, het loopt ook de loop door hedgefondsen te verslaan in hun eigen spel en de macht terug te geven aan het volk.

Met Rebel Satoshi heb je verschillende manieren om je portemonnee blij te maken. Je kunt je $RBLZ-munten staken, wat coole NFT’s verhandelen, of duiken in een speel-om-te-verdienen spel.

Maar dat is niet alles. Actief zijn in de Rebel Satoshi-gemeenschap kan je opvallen, en ze houden ervan om mensen die bijdragen en helpen te belonen. Er gaat het gerucht dat de ICO (Initial Coin Offering) van RebelSatoshi in vuur en vlam staat, met 110 miljoen verkochte tokens en meer dan $1,5 miljoen opgehaald. De DeFi-muntprijs van een token is gestegen van $0,010 naar $0,0224 tijdens de vierde ronde van hun verkoop, Monarchs Round, en mensen zijn enthousiast over het binnenkort bereiken van $0,025.

Dus, als je moe bent van hetzelfde oude verhaal waar de rijken rijker worden, kan Rebel Satoshi net de frisse wind zijn waar je naar op zoek was. Het is meer dan alleen een munt; het is een gemeenschap die vecht voor een eerlijker deel van de taart voor iedereen.

Bezoek Rebel Satoshi Preasale

Conclusie

Na alle details van de bovengenoemde memecoins te hebben gezien, kunnen we zeker zeggen dat een van hen beslist de volgende bonk of Pepe gaat zijn. Het hangt af van hoe hun oprichters de volgende routekaart naar succes nemen. Momenteel ziet NuggetRush er sterk uit met een complete focus op het gamingaspect samen met winstgevende investering.

Bezoek NuggetRush Presale Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht 3 Mededingers die hopen de volgende Bonk of Pepe te zijn verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!