prijs stijgt

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In de aanloop van de goedkeuring van spot Bitcoin ETF’s in januari zijn de koersen van Ripple (XRP) en Cardano (ADA) aanzienlijk gestegen. Sinds de goedkeuring in Amerika door de SEC zijn de Ripple koers en Cardano koers alweer gedaald door het bekende “buy the rumour, sell the news” fenomeen in de crypto sector.

De twee altcoins beginnen de maand februari op een bearish noot. Cardano is in een maand tijd met  5,37% gedaald, terwijl Ripple met 11,97% is gedaald. De crypto rally door de spot Bitcoin ETF goedkeuring zorgt er echter nog voordat de cryptomunten in een jaar tijd nog in het groen staan, waarbij ADA en XRP respectievelijk met 25,2% en 25,45% zijn gestegen.

Ripple en Cardano Profiteren Van Spot Bitcoin ETF Crypto Rally

In de laatste paar maanden is er in de Verenigde Staten veel vooruitgang op het gebied van Exchange-Traded Funds (ETF’s) in de crypto sector. Naast de goedkeuring van 11 verschillende spot Bitcoin ETF’s worden er op dit moment al aanvragen verwerkt voor spot Ethereum ETF’s voor onder andere BlackRock.

Het nieuws van een spot Bitcoin ETF schepte in november 2023 de verwachtingen dat er veel volume zou instromen in de crypto markt. Deze verwachtingen waren terecht, want volgens recente data stroomde er $708 miljoen aan investeringen in de crypto ETF markt.

Bitcoin had echter het meeste profijt van deze instroming en is met $703 miljoen aan investeringen veruit de dominantste. Toch stegen de Ripple koers en Cardano koers, waarbij er $100.000 aan XRP-gerichte investeringen en $600.000 aan ADA-gerichte investeringen binnen stroomden.

Hoewel $100.000 niet veel lijkt voor Ripple, moet je er rekening mee houden dat vorige week $400.000 was uitgestroomd. Ook Cardano had vergelijkbare uitstromen met Ripple. De instromen van dit jaar staan voor Ripple in totaal op $3 miljoen, terwijl Cardano $5 miljoen heeft bereikt.

Ripple Koers Analyse

Na de overwinning van Ripple Labs in zijn rechtszaak tegen de Securities and Exchange Commission (SEC) explodeerde de koers in juli 2023 naar een piek van $0,7796. Sindsdien is de Ripple koers weer afgedaald en heeft het op het moment moeite om het $0,50 niveau te behouden.

Verder heeft Ripple het meeste verlies geleden onder de top 10 bekendste cryptomunten op basis van marktkapitalisatie, met een correctie van ongeveer 20%. Daarnaast lijkt de koers op het moment te consolideren rond de $0,50 en blijft de altcoin onder sterke bearish invloed.

Ripple koers

Er zijn een aantal positieve factoren waar Ripple liefhebbers naar kunnen uitkijken. Zo komt de volgende Bitcoin halving er al aan in april. Deze halving heeft in het verleden altijd al geleid tot de start van een bull market, waardoor investeerders op middellange termijn een bullish sentiment hebben in de crypto markt.

Verder kan de goedkeuring van een spot Ethereum ETF meer volume in de markt injecteren, net zoals bij de goedkeuring van spot Bitcoin ETF’s. Deze goedkeuring kan leiden tot verhoogde interesse van institutionele investeerders, waardoor de koers mogelijk een boost krijgt. Het besluit van de SEC is echter vertraagd tot in maart 2024, terwijl sommige analisten van TD Cowen, een grote Amerikaanse bank, verwachten dat deze Ethereum ETF’s pas over twee jaar worden goedgekeurd.

Cardano Koers Analyse

Sinds de crash na het faillissement van FTX in 2022 heeft de Cardano koers een bereik van $0,2266 tot $0,4523. Vorige december is de altcoin tot grote opluchting van ADA holders uit deze bearish trend gebroken, waarbij Cardano een neutrale trend liet zien in het bereik van $0,4523 en $0,6874.

Op de korte termijn is de ADA token met 5,33% gedaald de laatste maand en komt de koers steeds dichter bij zijn cruciale ondersteuningsniveau. Mocht deze neerwaartse trend zich doorzetten in de komende maanden, dan kan de koers de $0,4523 opnieuw moeten testen.

Cardano koers

Als de markt echter omslaat en er een bull run wordt gestart door toegenomen activiteit van whales, dan zou de Cardano koers genoeg momentum kunnen krijgen om het weerstandsniveau van $0,6874 te testen in de komende weken. Ook Cardano zal profiteren van een potentiële Ethereum ETF goedkeuring en een Bitcoin halving bull run. Maar het lijkt erop dat er op korte termijn geen extreme koersbewegingen zullen zijn voor Cardano.

Veelbelovende Nieuwe Altcoins – Beste Crypto Investering?

Beleggers zijn continu op zoek naar de beste crypto investering. Toch blijkt dit niet altijd makkelijk te zijn. In een sector waar de volatiliteit hoog ligt en de technologie nog volop in ontwikkeling is, kan het moeilijk zijn om continu de cryptomunten te selecteren met de meeste potentie. Hier helpen we graag een handje mee. 

Zo hebben we drie kleine cryptomunten met potentie geselecteerd die op korte termijn voor meer winst kunnen zorgen dan ADA en XRP, waarvan de koersen er op dit moment vrij bearish uitzien.

1. Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Mine Bitcoin Met Staking

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) is een uniek platform dat particulieren in staat stelt om Bitcoin te minen. Normaal heb je om Bitcoin te minen dure apparatuur en technologische kennis nodig om Bitcoin te minen, maar bij Bitcoin Minetrix hoef je enkel de BTCMTX tokens te staken om te beginnen met BTC minen.

Via het zogenaamde Stake-2-Mine mechanisme kunnen gebruikers BTCMTX staken om cloud mining credits te verdienen. Deze credits worden vervolgens ingeruild voor hashing power om Bitcoin mee te minen. Zo maakt Bitcoin Minetrix het minen toegankelijker en transparanter.

Bitcoin Minetrix beste crypto

De risico’s die zijn verbonden aan het traditionele cloud mining, zoals het tekort aan transparantie en een grote inleg, worden vermeden door het proces te tokeniseren. Vanwege de smart contracts worden de geminede Bitcoins automatisch en eerlijk verdeeld terwijl er geen minimale inleg is om te beginnen.

Het project is erg populair onder investeerders en heeft al $10,2 miljoen opgehaald met zijn presale. Tijdens deze presale is het mogelijk om BTCMTX tokens te kopen voor slechts $0,0133 per stuk. Ook kunnen gebruikers gelijk beginnen met staking beloningen verdienen. Investeer snel voordat de prijs per token zal stijgen.

Nu naar Bitcoin Minetrix

2. Sponge V2 (SPONGEV2) – Nieuwe Versie Van Populaire Meme Token

Meme coin liefhebbers zullen Sponge V2 (SPONGEV2) vast herkennen. Het is namelijk de nieuwe versie van de populaire SPONGE token, die in 2023 stijgingen heeft gezien van wel 300%. In die tijd heeft het project ook een community van 30.000 leden opgebouwd.

De nieuwe versie van Sponge zal compatibel zijn met een nieuwe, gethematiseerde Play-2-Earn racing game. Hierbij verdienen spelers tokens door zich hoog te plaatsen in het klassement. Verder zal Sponge V2 een overzichtelijk dashboard bevatten waar je in een oogopslag je aantal tokens en gestakede tokens kunt zien.

Sponge V2 zal binnenkort op de exchanges en worden gelanceerd via een Stake-2-Bridge mechanisme, maar inmiddels is de token al wel gelanceerd op Polygon. Sinds vandaag is het ook niet meer mogelijk om de SPONGE tokens te bridgen. Wel kunnen investeerders Sponge V2 tokens kopen voordat ze worden gelist op exchanges voor $0,000863 per stuk.

Tokens zijn beschikbaar voor $0,000618 per stuk, een lagere koers dan zijn listing prijs op exchanges. Het project heeft in totaal al $6,8 miljoen aan tokens gestaked en gebridged. Wees er dus snel bij en mis deze cryptomunt met 100x potentie niet.

Nu naar Sponge

3. Meme Kombat (MK) – Meme Coin Met Unieke Spelelementen

Meme Kombat (MK) is, zoals de naam al aangeeft, een meme coin, maar dan met een unieke twist. Gebruikers kunnen namelijk op twee verschillende manieren geld verdienen met deze cryptomunt. Als eerste is het mogelijk om geld te verdienen met staking, zo biedt Meme Kombat een aantrekkelijk jaarlijks rendement van 113%. 

De andere manier is via de zogenaamde Battle Arena. Dit is de hoofdattractie van het platform en in deze arena zullen 11 verschillende crypto meme personages tegen elkaar strijden via AI-generated battles. Spelers kunnen vervolgens inzetten op personages en krijgen uitbetaald als hun gekozen personage wint. Dit kun je tegen andere spelers spelen, maar ook tegen de computer zelf.

Meme Kombat beste crypto

Verder zijn de tokenomics van het project erg gericht op de community. 50% van de 120 miljoen tokens is beschikbaar tijdens de presale, terwijl de overige 30% is gereserveerd voor staking en battle beloningen, 10% wordt achtergelaten voor DEX liquiditeit en de laatste 10% wordt bewaard voor community beloningen.

Het project heeft al $8,2 miljoen opgehaald en gebruikers kunnen MK tokens kopen voor slechts $0,279 per stuk. Begin gelijk met staken en investeer in de toekomst van meme coins door te investeren in Meme Kombat.

Nu naar Meme Kombat

4. eTukTuk – Elektrische TukTuk Voor In Ontwikkelingslanden

eTukTuk (TUK) heeft een elektrische TukTuk ontwikkeld voor gebruik in ontwikkelingslanden. De tuktuk is namelijk het primaire vervoermiddel in veel Aziatische en Afrikaanse landen. Deze elektrische tuktuks zijn zuiniger, schoner en groener dan zijn voorganger die rijdt op diesel.

Naast de tuktuks heeft het project verschillende oplaadpalen geplaatst in Colombo, Sri Lanka. Hier zullen de elektrische tuktuks namelijk voor het eerst worden uitgerold. Chauffeurs betalen voor het opladen van hun eTukTuks en een percentage van deze kosten wordt uitgekeerd aan investeerders die TUK tokens staken.

eTukTuk beste crypto

Het is dan ook mogelijk om passief inkomen te verdienen met TUK. Ook zal het project een leuke Play-2-Earn game bevatten waarin het lijkt alsof je een tuktuk bestuurder bent in Sri Lanka. Als je passagiers op tijd aflevert, verdien je TUK tokens.

Tijdens de presale van $TUK kun je de token goedkoop aanschaffen met BNB, USDT, creditkaart en ETH. De prijs zal in de loop van de presale echter toenemen, dus koop zo snel mogelijk tokens om het maximale uit je investering te halen.

Nu naar eTukTuk


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht XRP en ADA Koers Profiteren Van $708 Mln ETF Crypto Rally – Zijn Dit De Beste Crypto Investeringen? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!