mglsmeme

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Terwijl beleggers op zoek zijn naar stabiele cryptocurrencies in de steeds evoluerende crypto-ruimte, zijn alle ogen gericht op de top meme munten van de cryptomarkt. Dogecoin en Pepecoin toonden volatiliteit in prijzen, terwijl crypto-enthousiastelingen stabiliteit in de nabije toekomst verwachten. Ondertussen heeft Meme Moguls een storm op de markt veroorzaakt met zijn record voorverkoop, wat analisten doet afvragen of deze mememunt het volgende grote ding zou kunnen zijn.

Beleggers zijn beducht voor de volatiliteit van Dogecoin

De cryptomarkt staat bekend om zijn hoge volatiliteit. Beleggers zijn voorzichtig met Dogecoin, aangezien de meme munt mogelijk op weg is naar sterke volatiliteit. Crypto marktanalist, Ali Marinez, wees op de Bollinger Bands op de 4-uurs grafieken van DOGE. In een tweet stelt hij dat Dogecoin sinds oktober 2023 een strakke squeeze heeft ervaren, wat wijst op een aanstaande piek in prijsvolatiliteit.

Hoewel DOGE bekend staat om zijn prijsveranderingen die worden getriggerd door beleggers zoals Elon Musk, suggereert Martinez dat dergelijke bewegingen het kunnen helpen om uit te breken en de projecties op de lange termijn te valideren.

De netwerkmijlpalen hebben enige aandacht gegenereerd voor Dogecoin. Met een all-time high van 247.240 is Dogecoin in opmars geweest. De munt ervoer een stijging van 1,16% in de afgelopen 24 uur. Echter, in de afgelopen week heeft DOGE een neergang van 4,02% meegemaakt en wordt momenteel verhandeld tegen $0,07865.

Pepecoin vertoont een dalende trend; een nadere beschouwing

Pepecoin, de beruchte kikker-thema munt, heeft beleggers op het puntje van hun stoel gehouden. In recente updates heeft de prominente mememunt een neerwaartse trend laten zien, in tegenstelling tot zijn ooit veelbelovende marktprestaties.

De korte-termijnvooruitzichten van Pepecoin lijken somber, aangezien het in de afgelopen week een daling van 22,63% heeft ervaren. Evenzo zette het dalende momentum zich voort in de afgelopen 24 uur, waarbij PEPE met 9,79% daalde.

Met een daling van 5,89% in het 24-uursvolume is Pepecoin vol onzekerheid. Nu PEPE een dalende storm ondergaat, wordt het momenteel verhandeld tegen $0,1726. Bij zijn huidige prijs verwachten marktanalisten dat Pepecoin zal stabiliseren.

Meme Mogul (MGLS) trekt de aandacht in het crypto-landschap

De cryptowereld zoemt van enthousiasme nu deze lucratieve investeringskans het gesprek van de dag wordt. Meme Moguls, een P2E (Play to Earn) meme-token gebouwd op het Ethereum-netwerk, is de perfecte investering voor diegenen die willen inspelen op de $17,90 miljard meme-muntmarkt.

Het ecosysteem van Meme Moguls is een bloeiend netwerk met spellen, ranglijsten, NFT’s, en nog veel meer. De fantasy trading games op het platform omvatten virtuele aandelenmarkt handelsspellen, één-op-één gebruikersgevechten, handelstoernooien, en andere spannende functies.

Additionally, the game also consists of a marketplace wherein users can buy and swap game items. Further, the top 20 players in the wealth leaderboard can share a cash prize pool. Users can also buy and sell rare NFTs and complete trading missions to win valuable meme assets. With its no-tax and zero-fee offerings, Meme Moguls has created a bustling community.

This diversified strategy has differentiated MGLS from other cryptocurrencies and caught the attention of seasoned investors. So far, the coin has raised a whopping $2,172,376. At its current fifth stage of presale, the coin is priced at $0.0036.

Bezoek Meme Moguls


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Crypto-prijzen vandaag: Dogecoin (DOGE) en Pepecoin (PEPE) stabiel terwijl nieuwe mememunt 5 fasen in recordtijd uitverkoopt verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!