pbnugrush

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • Bonk, Shiba Inu en NuggetRush zijn op dit moment de meest veelbelovende meme spelers.
  • NuggetRush, een opkomende P2E memecoin, wordt getipt voor een sprong van 75x na de lancering.
  • Het onderscheidt zich dankzij zijn combinatie van memes en bruikbaarheid en zijn toewijding aan de gemeenschap.

De Lambo-droom is iets wat veel crypto-investeerders op een bepaald moment hebben gehad. Ondertussen kent de meme-niche verschillende van lompen naar rijkdom-verhalen, waardoor meme coins een populaire investering zijn geworden voor verbluffende winsten.

De top drie meme coins om te kopen om miljonair te worden tijdens de volgende bull run zijn Bonk (BONK), Shiba Inu (SHIB) en NuggetRush. Als je de “Wanneer Lambo” droom wilt beleven, zijn dit de beste crypto’s om in te investeren.

>> Koop NuggetRush Nu <<

NuggetRush (NUGX): De volgende golf van crypto-miljonairs creëren

NuggetRush (NUGX) is een van de opkomende memecoins waarin beleggers aanzienlijke interesse tonen. Het onderscheidt zich van de typische ETH meme coins of hondenthema tokens dankzij zijn fascinerende mix van memes en bruikbaarheid. Dit heeft ertoe geleid dat de voorverkoop snel uitverkocht raakte, waardoor het getipt wordt als de beste nieuwe crypto om in te investeren.

Als een van de meest veelbelovende nieuwe ICO’s, anticiperen analisten op explosieve groei na de lancering – de Lambo-droom. In de vijfde ronde van de ICO kost een token slechts $0.018, en experts voorspellen een rally van 75x na de lancering.

Naast het verbazingwekkende groeipotentieel, is het uniek vanwege zijn intrigerende mix van memes met play-to-earn (P2E) functies. Het spel, dat rond goudmijnen zal worden gebouwd, belooft een spannende speelervaring en mogelijkheden om waardevolle in-game activa te verdienen.

Belangrijker is de toewijding van het project aan de gemeenschap. Het smart contract zal na de lancering worden opgezegd, en het eigendom zal worden overgedragen aan de gemeenschap. Dit maakt het vertrouwensloos en transparant, samen met de voltooide audit door SolidProof. Als je een vroege houder wilt worden, klik dan op de onderstaande link.

>> Koop NuggetRush Nu << 

Bonk (BONK): Positioneren voor enorme winsten

Bonk (BONK) is de leider van de Solana memecoins. De opkomst van BONK vorig jaar werd gevolgd door de lancering van Jupiter Exchange (een op Solana gebaseerde DEX) en BONKbot, een Telegram bot aangedreven door Jupiter. De JUP airdrop claim op 31 januari—Jupuary—luidde een nieuwe golf van enthousiasme in de crypto-industrie in, waar Bonk nog steeds op surft.

In de hoop voort te bouwen op zijn succes van vorig jaar, is het geprezen als een van de beste munten om in te investeren. Volgens analisten zal het waarschijnlijk zijn bull run van het vorige jaar overtreffen, wat het een munt maakt om niet te negeren.

If you have yet to add some BONK tokens to your portfolio, this might be a reminder to do so. To avoid FOMO, simply grab a bag and HODL.

Shiba Inu (SHIB): Gericht op een Nieuwe Bull Run

De dominantie van Shiba Inu (SHIB) in het meme-landschap is niet bedreigd. Het is momenteel de op een na populairste mememunt, alleen achter Dogecoin (DOGE). Als een van de leidende memetokens—met een mix van bruikbaarheid—is SHIB een van de beste mememunten om in te investeren voor verbazingwekkende rendementen.

Het pronkt met een laag instappunt, wat betekent dat je meer Shiba Inu-tokens kunt verzamelen tegen een goedkope prijs. Van gelijk belang is zijn verbazingwekkende opwaartse potentieel. Zijn 90% daling van het all-time high (ATH) laat verbazingwekkende ruimte voor groei, wat het een goede crypto maakt om te kopen.

Verder worden delen van de voorraad constant verbrand of uit de circulatie verwijderd, wat het een deflatoire token maakt. Dit zal bijdragen aan zijn opwaartse trend en verder toevoegen aan de aantrekkingskracht van Shiba Inu.

Conclusie

De drie mememunten die niet zullen verdwijnen, en die het potentieel hebben om houders miljonair te maken tijdens de volgende bullmarkt, zijn Shiba Inu, Bonk en NuggetRush. Met NUGX, dat meer opwaarts potentieel heeft als een opkomende cryptocurrency, kun je zijn enorme golf berijden door een vroege gebruiker te worden. Klik simpelweg op de onderstaande link.

Bezoek NuggetRush Presale Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Top 3 Memecoins om te kopen om miljonair te worden bij de volgende Bull Run: Bonk (BONK), Shiba Inu (SHIB) en NuggetRush (NUGX) verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!