Ripple, XRP token

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


XRP-investeerders hebben hun ontevredenheid geuit over de onderprestatie van de door Ripple bezeten munt ten opzichte van top cryptovaluta binnen zijn gewichtsklasse. Als gevolg hiervan heeft de opkomst van Borroe Finance ($ROE) een straal van hoop uitgezonden naar optimistische investeerders die op zoek zijn naar een uitweg uit de aanval van XRP.

Ontdek waarom Borroe Finance ($ROE) de voorkeursinvesteringsmogelijkheid is tussen deze top altcoins.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

XRP-investeerders Bespreken het Onaangename Vooruitzicht van het Actief

De reactie van XRP na het cryptonieuws dat de goedkeuring van de SEC voor verschillende spot Bitcoin ETFs belichtte, heeft bezorgdheid gewekt binnen de XRP-gemeenschap. Vooraanstaande figuren binnen het XRP-leger hebben hun ongenoegen geuit over de prijsactie van XRP, waarbij ze de aandacht vestigden op zijn matte momentum. Specifiek heeft crypto-expert en een opmerkelijk lid van de XRP-gemeenschap, Yassin Mobarak, verklaringen afgelegd die wijzen op de mogelijkheid dat hij zijn steun voor XRP intrekt.

Op 21 januari liet Yassin Mobarak via het X-platform weten dat dit in zijn lange tijd als actief lid van de XRP-gemeenschap de laagste staat is waarin het ooit is geweest. “Ik heb nog nooit zoveel mensen in de gemeenschap zo terneergeslagen, zo gefrustreerd en boos gezien,” merkte hij op, waarbij hij de emotionele status van de voorstanders van XRP uitdrukte. In vergelijking met de tijd voor de rechtszaakoverwinning van XRP, beweerde hij dat dit een pijnlijkere periode is voor het actief en zijn houders.

In reactie op de opmerking van Mobarak betwistte een andere XRP-investeerder het idee om het actief te houden terwijl er tal van opties zijn om te verkennen. Ondertussen benaderde Hugo Philon, de oprichter van Flare Network, een protocol gebouwd op Ethereum, de situatie anders en drong er bij de gemeenschap op aan om zich voor nu minder op de prijs te concentreren en meer op wat belangrijker is: het bouwen van gebruikstoepassingen rond XRP. Panos Mekras, de CFO van XRPL, sloot zich ook aan bij het gesprek, ter ondersteuning van Philons punt om zich te concentreren op de ontwikkeling van het XRP Ledger (XRPL) en benadrukte de noodzaak van een mentaliteitsverandering.

Vanaf het moment van het commentaar op 21 januari tot 3 februari is XRP met 5% gedaald, van $0.546 naar $0.519. Experts speculeren dat XRP $1.00 zou kunnen bereiken wanneer de bullmarkt eindelijk inzet. Ondertussen belooft Borroe Finance ($ROE) nog hogere groei voor investeerders, waardoor het een beter alternatief is voor de pessimistische XRP-gemeenschap.

Borroe Finance Herstelt Hoop Voor Het Hopeloze XRP Leger

Te midden van de incompetentie van XRP, is Borroe Finance ($ROE) naar voren gekomen als een baken van hoop voor investeerders aangezien de prijs van de DeFi-munt de mogelijkheid voor astronomische groei voorspelt. Als gevolg hiervan heeft dit nieuwe DeFi-project een venster van mogelijkheden geopend voor deze crypto-enthousiastelingen om de winsten te behalen die oorspronkelijk van XRP werden verwacht. Laten we bepalen wat Borroe Finance ($ROE) onderscheidt van XRP.

Borroe Finance is een marktplaats waar makers toekomstige inkomsten kunnen verhandelen voor direct geld. Web3-gebruikers kunnen het platform gebruiken om toekomstige inkomsten om te zetten in niet-vervangbare tokens door middel van minting en deze vervolgens te verkopen aan de Borroe Finance ($ROE) gemeenschap tegen gereduceerde tarieven. Het platform houdt zich aan Web3-regels, met nadruk op inclusiviteit, transparantie en decentralisatie.

Het omvat geavanceerde technologieën, zoals blockchain en AI, om de problemen van traditionele financiën aan te pakken. Borroe Finance richt zich op het voldoen aan de financiële behoeften van Web3-bedrijven en het compenseren van makers. Deze missie wordt bereikt door een scala aan oplossingen, waaronder CrossFi, een liquiditeitspool, en dApps, onder anderen.

Op investeringsniveau heeft Borroe Finance ($ROE) een groot aantal investeerders naar zijn voorverkoop getrokken die meer dan $2,7 miljoen in het project hebben geïnvesteerd. Degenen die zich in het bètastadium aansloten, realiseerden een groei van 90%, aangezien de munt steeg van $0.010 naar $0.019 in de vierde fase. Met $ROE op weg naar $0.040, kunnen investeerders profiteren van de aanstaande stijging van 110,5% voor de officiële lancering op beurzen.

Leer hier meer over Borroe Finance ($ROE):

Bezoek Borroe Finance Presale | Join De Telegram Groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Terwijl XRP worstelt, komt de voorverkoop van Borroe Finance naar voren als een baken voor optimistische investeerders verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!