borroepb13

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Gabor Gurbacs, adviseur bij VanEck, is van mening dat Bitcoin een nieuw tijdperk inluidt op basis van zijn verhoogde niveau van volwassenheid, aangezien de leidende cryptocurrency in staat is geweest om verschillende struikelblokken, zoals failliete crypto-platforms, uit de weg te ruimen.

Ondertussen staat Borroe Finance ($ROE) hoog aangeschreven als een AI altcoin die indrukwekkende prestaties noteert dankzij zijn innovatieve Web3 financieringsbenadering van inkomsten.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Uniek Crowdfundingproces van Borroe Finance

Met liquiditeit als een groot pijnpunt in de cryptosector, neemt Borroe Finance het heft in handen en biedt het een innovatief crowdfundingplatform in de Web3-sector aan, waarbij verschillende deelnemers zoals contentmakers en kunstenaars directe financiering krijgen.

Aangezien Borroe Finance niet een van die door hype gedreven muntaanbiedingen is die golven maakt, komt het succes van het netwerk voort uit zijn oplossing voor de echte wereld van het temmen van de uitdaging van kortetermijnkapitaal waar verschillende Web3-spelers mee te maken hebben.

Specifiek fungeert Borroe Finance als een DEX (Decentralized Exchange) waarvan de peer-to-peer (P2P) marktplaats Web3-deelnemers in staat stelt om hun toekomstige inkomsten of uitstaande betalingen als niet-vervangbare tokens (NFT’s) te genereren die ze verkopen om direct contant geld te krijgen.

In dit proces krijgen deze Web3-spelers vooraf kapitaal om hun projecten te financieren.

Daarom manifesteert Borroe Finance zich als een van de veelbelovende nieuwe DeFi-projecten die de cryptosector naar een hoger niveau tillen door uitstekende oplossingen te bieden die bedoeld zijn om meer innovatie in deze industrie te stimuleren.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

$ROE Staat Centraal in de Crypto Wereld

Het governance-token van Borroe Finance, genaamd $ROE, ervaart ongelooflijk succes aangezien het fungeert als de toegangspoort van het netwerk.

$ROE stelt gebruikers niet alleen in staat om van premiumfuncties zoals geavanceerde analyses te genieten, maar omvat ook strategieën voor het verbranden van tokens en mechanismen voor het vergrendelen van liquiditeit, waardoor het een van de top cryptovaluta’s is.

Daarom wordt gespeculeerd dat de waarde van $ROE zal stijgen op basis van de deflatoire tokenomics die zijn ingebouwd, aangezien het aanbod continu zal worden verminderd.

Er zijn ten minste 231 miljoen $ROE-tokens gekocht in de voorverkoop, met meer dan $2,78 miljoen opgehaald.

Deze statistieken tonen aan dat $ROE een van de beste crypto’s is om te kopen aangezien meer investeerders blijven instromen in het Borroe Finance-netwerk.

Door Web3-bedrijven en contentmakers te helpen constante kasstromen te verkrijgen, bouwt Borroe Finance een naam voor zichzelf op in de lijst met gedecentraliseerde cryptocurrency.

Borroe Finance kan dit lot bereiken dankzij geavanceerde technologieën zoals NFT’s, slimme contracten, kunstmatige intelligentie (AI) en blockchain.

Hoe Zal Bitcoin Dansen in het Tijdperk?

In een opmerking over X, voorheen Twitter, gaf Gurbacs aan dat de volwassenheid van Bitcoin aanhield, gezien sommige factoren die de topcryptocurrency belastten niet langer catastrofaal waren.

Hij verklaarde: “De verschillende faillissementsverkopen en faillissementsevenementen zijn niet langer een catastrofe voor Bitcoin. ETF’s en zakelijke kopers blijven Bitcoin accumuleren. Ik weet niet hoe ik het moet beschrijven, maar het voelt als een nieuw tijdperk en een nieuw niveau van ‘volwassenheid’ voor Bitcoin als een activum.”

Voorheen had het faillissement van verschillende cryptoplatforms, zoals FTX, Celsius Network, Three Arrows Capital en Voyager Digital, een centrale rol gespeeld in het cryptonieuws.

Met dergelijk nieuws nu op de achtergrond, gelooft Gurbacs dat Bitcoin een verhoogd niveau van volwassenheid toont.

Verder wees Gurbacs erop dat de grootschalige verkoop van Bitcoin niet langer een probleem is, aangezien de pionierende cryptocurrency aanzienlijke stabiliteit heeft getoond, zelfs in dergelijke situaties.

De adviseur van VanEck is ook optimistisch dat verhoogde institutionele investeringen en de goedkeuring van Bitcoin exchange-traded funds (ETF’s) de HODL-trend in het Bitcoin-ecosysteem verder zullen versnellen.

De goedkeuring van een spot Bitcoin ETF door de United States Securities and Exchange Commission (SEC) zag het levenslicht op 11 januari.

Leer meer over Borroe Finance ($ROE) hier:

Bezoek Borroe Finance Presale | Join De Telegram Groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht VanEck’s Gurbacs verklaart begin van nieuw Bitcoin-tijdperk; Sterke marktprestatie gezien voor deze AI Altcoin verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!