Bitcoin halving

De populaire analist Kevin Svenson gelooft dat de Bitcoin koers voor de halving nog naar het niveau van 60.000 dollar kan stijgen. In een nieuwe strategie-sessie op YouTube deelt Svenson dat het opwaartse momentum van Bitcoin mogelijk genoeg is om richting die belangrijke weerstand te stijgen.

Belangrijke weerstand voor Bitcoin

De analist identificeert in zijn video de koersrange van 57.500 dollar tot 60.000 dollar als het volgende gebied van grote weerstand voor Bitcoin.

“Dat is het gebied waar ik mij op richt terwijl we naar de volgende halving toe bewegen”, aldus Svenson.

“Als we dit momentum vasthouden, het momentum dat we nu hebben, het traject wat we nu volgen, dan is het niet zo’n geek idee dat we omhoog komen en dat doelgebied tussen de 57.500 en 60.000 dollar raken. Sterker nog, dat is heel waarschijnlijk”, zo gaat de analist verder.

Na de halving voorziet hij echter een mogelijk correctie naar de Bitcoin koers van 44.000 dollar. “Na de halving is er de mogelijkheid dat we een dip krijgen en de steun hertesten, voordat we naar een nieuwe all-time high bewegen”, zo ratelt de analist verder in zijn video.

Voor de dip na de halving verwacht hij dus dat we goedkoper kunnen inkopen op het niveau van 44.000 dollar.

Bitcoin koers van 52.000 dollar

We zijn inmiddels al hard op weg naar het target van 57.500 tot 60.000 dollar dat Kevin Svenson in zijn video opwierp. Over de afgelopen 24 uur staat Bitcoin met 4,87 procent in de plus en tikken we momenteel de ongelooflijke koers van 52.000 dollar aan.

Daarmee komen we steeds dichterbij de all-time high van 69.000 dollar en zou het zomaar kunnen dat we voor de halving al een nieuw koersrecord op de borden hebben staan.

De Nederlandse investeerder Marc van der Chijs verwacht op basis van de huidige koersactie en de gigantische dagelijkse inkopen van de Spot Bitcoin ETFs zelfs een Bitcoin koers van 100.000 dollar voor de halving.

Op dit moment constateert de Nederlander dat de Spot Bitcoin ETFs voor ongeveer 1.000 dollar per dag aan koersstijgingen zorgen voor Bitcoin.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Bitcoin koers waarschijnlijk naar $60.000 de komende weken verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!