kangamoonpb

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De langverwachte cryptocurrency bullmarkt van 2024 lijkt al in volle gang te zijn. In lijn met het marktherstel heeft Ripple (XRP) een belangrijk weerstandsniveau doorbroken, wat wijst op een mogelijke opwaartse trend naar $0.680 in de komende weken.

Andere top altcoins waarvoor crypto-analisten enorme voorspellingen hebben gedaan, zijn Stellar (XLM) en KangaMoon (KANG). Gebaseerd op deze voorspellingen zouden deze altcoins parabolische prijsstijgingen kunnen zien in de bullmarkt van 2024. Lees verder om meer te weten te komen over wat de toekomst voor deze altcoins in petto heeft.

Ripple (XRP) bevestigt mogelijke rally naar $0,680

Terwijl de cryptomarkt herstelde, greep Ripple (XRP) de kans voor een prijsstijging. Op de wekelijkse grafiek is XRP met meer dan 5% gestegen om het weerstandsniveau van $0,5300 te overtreffen. Op basis van deze stijging heeft de Ripple-munt nu een potentiële opwaartse trend naar $0,680 bevestigd.

Volgens een recente analyse van XRP, geleverd door marktonderzoeker Dark Defender, heeft de Ripple-prijsgrafiek op het 4H-tijdsbestek veel actie meegemaakt. Hij zag dat de altcoin drie opeenvolgende kaarsen had gesloten boven de prijsbarrière van $0,5286.

Dit patroon toont de mogelijkheid van een rebound voor de Ripple-munt, zolang de juiste voorwaarden worden voldaan. Hoewel Dark Defender uitlegde dat de weerstand van $0,600 cruciaal is, voegde hij eraan toe dat de prijs van de altcoin zou kunnen stijgen tot wel $0,6800 met zijn huidige beweging.

Stellar (XLM) zou een grote prijsstijging kunnen zien in 2024

Stellar (XLM) is een van de top altcoins die onder de radar is gegroeid. In de recente marktrally steeg de prijs van XLM voorbij de weerstand van $0,110, na een prijsstijging van 5% op de wekelijkse grafiek.

Volgens de top crypto-analist, EGRAG CRYPTO, is de Stellar-munt nu toe aan een grote heropleving. Hij legde uit dat XLM geen nieuw all-time high vormde in de vorige bullmarkt, wat Stellar opzet voor een grotere beweging in de bullmarkt van 2024.

Gebaseerd op de gedeelde analyse, voorspelt EGRAG dat de prijs van de altcoin een ATH van $5 kan vormen in 2024. Dit vertegenwoordigt een ongelooflijke toename van meer dan 4.400%, wat Ripple overtreft. Er is echter één munt die nog grotere winsten zou kunnen zien.

KangaMoon (KANG) staat op het punt voor een parabolische stijging

KangaMoon (KANG) is de afgelopen weken een van de meest besproken crypto’s op de markt geweest. KangaMoon is een DeFi-project dat tot doel heeft een Social-Fi ecosysteem te creëren met als doel alle liefhebbers van meme munten onder één dak te brengen.

Daarnaast zal het Social-Fi kader van KangaMoon helpen om actieve betrokkenheid van de gemeenschap te bevorderen. Degenen die deelnemen zullen worden beloond met KANG tokens voor hun betrokkenheid. Ondertussen heeft KangaMoon een eigen token genaamd KANG dat meerdere doeleinden zal dienen in het ecosysteem.

Het KangaMoon-team heeft plannen aangekondigd om in de toekomst een aantal nieuwe functies te lanceren, waaronder een NFT-marktplaats, een belonend play-to-earn spel, unieke NFT-collecties en een metaverse platform, wat de aantrekkingskracht van de app zal vergroten.

Qua beveiliging heeft het DeFi-project strenge procedures genomen, waaronder het laten auditen van zijn slimme contracten door SOLIDProof. Het doel is om een veilige omgeving te bieden voor de gemeenschap van meme munten. Hoewel de munt nu geprijsd is op $0,005, voorspellen crypto-experts stijgingen van meer dan 100x tijdens de bullmarkt van 2024.

Slotgedachten

Hoewel verwacht wordt dat de top altcoins, Ripple en Stellar, aanzienlijke groei zullen doormaken in 2024, lijkt KangaMoon hen waarschijnlijk te overtreffen. Dit heeft de huidige KANG accumulatiekoorts aangewakkerd. Hoewel we nog maar aan het begin staan van de bullmarkt, hebben investeerders een geweldige kans om deel te nemen aan een potentieel toonaangevend project.

Ontdek de Spannende Kansen van de KangaMoon (KANG) Presale Vandaag!

Website: https://Kangamoon.com/

Join Onze Telegram Community: https://t.me/Kangamoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Crypto-analist voorspelt parabolische prijsstijging voor Stellar (XLM) en KangaMoon (KANG), Ripple (XRP) bevestigt potentiële rally verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!