XRP, Ripple token

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ripple (XRP), een van de grootste crypto’s van de wereld, wist in de afgelopen 24 uur zijn market cap met meer dan $1 miljard te verhogen. De crypto lijkt te profiteren van de stijgingen van de gehele crypto markt en met een koers waarde van $0,57 is de token ook al met bijna 3% gestegen over de afgelopen 24 uur. Kan Ripple 1 euro worden?

Deze gigantische stijging in market cap onderstreept de huidige prestaties van Ripple. XRP wist te stijgen van een market cap van $30 miljard, naar zijn huidige market cap van $31.074 miljard. Dit staat gelijk aan een stijging van rond de 3%. 

Ripple Koers in 2024

Veel investeerders waren optimistisch over de prestaties van XRP in 2024. Naast dat de gehele markt er goed voor leek te staan wist Ripple in het specifiek al meerder legale conflicten te overwinnen en daarmee legde het een goed fundament voor toekomstige koers stijgingen. 

Ripple Koers Grafiek – Bron: Tradingview

Ondanks dat Ripple net als de rest van de crypto markt langzaam begon aan het nieuw jaar, lijkt hier nu verandering in gekomen te zijn. De gehele crypto markt is vandaag al met meer dan 2,2% gestegen en ook Bitcoin wist over de afgelopen week zelfs met meer dan 11% te stijgen. Met de recente $1 miljard stijging in market cap voor Ripple lijkt de markt dus bezig te zijn aan een nieuwe rally. 

Een belangrijke reden voor deze stijging lijkt de onlangs aangekondigd overname van de Standard Custody and Trust Co te zijn. De aankoop hiervan bracht een groot geld bedrag met zich mee en bracht Ripple in een betere positie in de Verenigde Staten. Daarnaast weet Ripple door deze overname zijn licenties in andere landen uit te breiden. 

Ripple Koers Verwachting – Kan Ripple 1 Euro Worden?

Om te bepalen of Ripple zijn huidige stijgende lijn voort kan zetten wordt er naar de technische indicatoren van Ripple gekeken. Op eerste oogopslag lijken deze indicatoren de huidige trend van Ripple te ondersteunen. 

Het MACD histogram geeft een koopsignaal af met een waarde van 0,00126, terwijl de RSI nog altijd veel ruimte heeft voor stijgingen met een waarde van 65,477. Als er vervolgens gekeken wordt naar de moving averages van XRP, dan lijkt het er zowel op de korte als de lange termijn goed voor te staan voor Ripple. 

De huidige koers waarde van XRP bevindt zich zowel boven de 10-daagse als 30-daagse moving averages van de korte termijn die zich bevinden op $0,53914 en $0,53737 terwijl het zich ook boven de 50-daagse en 100-daagse moving averages van de lange termijn bevindt die zich bevinden rond de $0,54896 en $0,56368. De enige moving average die op dit moment meer waard is dan de XRP koers is de 100-daagse Simple Moving Average die zich op $0,58910 bevindt. 

Het lijkt er dus goede voor te staan voor Ripple op zowel de korte als de lange termijn. Desondanks zijn er nog meerdere nieuwe altcoins die het beter lijken te kunnen gaan doen op de korte termijn. Met name nieuwe presale tokens hebben vaak veel potentieel op grote winsten op de korte termijn. Om deze reden bespreken we hieronder een drietal van de beste presale tokens van dit moment. 

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Efficiënt Bitcoin Minen voor Particulieren

Bitcoin Minetrix is een revolutie begonnen binnen de Bitcoin mining markt. De Bitcoin mining markt is een markt waar een aantal grote coöperaties steeds meer macht krijgen vanwege de hoge instapkosten en de geavanceerde technologie die hiervoor nodig is. Hierdoor wordt de markt steeds gecentraliseerder en wordt het ook steeds moeilijker voor particulieren om hierbij in te stappen. Dit is precies waar Bitcoin Minetrix verandering in aan wil brengen. 

Bitcoin Minetrix introduceert daarvoor zijn unieke Stake-to-Mine concept. Een concept waarin gebruikers BTCMTX tokens kunnen staken in ruil voor cloud mining credits. Deze credits kunnen ze vervolgens gebruiken om Bitcoin te minen. Op deze manier krijgen gebruikers niet te maken met de bekende risico’s van Bitcoin mining, maar kunnen ze wel profiteren van de voordelen ervan. Daarnaast is het ook een goede manier om te profiteren van eventuele stijgingen van de Bitcoin koers zonder dat je het risico hoeft te nemen om Bitcoin te kopen. 

Ondanks dat het mining platform nog niet live is, kunnen gebruikers nu al wel beginnen met het staken van de BTCMTX tokens. En hiervoor zijn grote beloningen te verdienen. Op dit moment staat het beloningspercentage zelfs op 62% en zijn er al meer dan 675 miljoen BTCMTX tokens gestaked. Als het mining platform vervolgens live gaat, kunnen gebruikers starten met het verdienen van cloud mining credits. 

De BTCMTX token bevindt zich op dit moment in zijn presale fase en is daardoor erg goedkoop. Tokens kosten op het moment van schrijven $0,0135 per stuk maar gaan stijgen in waarde binnen 4 dagen, of wanneer de presale zijn doel van $11.85 miljoen behaalt. Op dit moment is er al bijna $11 miljoen opgehaald. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard. 

Bezoek Bitcoin Minetrix Hier

eTukTuk (ETUK) – Meest Veelbelovende Groene Crypto van dit Moment

Iedereen kent ze wel, de bekende tuktuks die vooral in continenten zoals Azië en Afrika veel gebruikt worden. Er zijn echter de nodige problemen met deze tuktuks, ze gebruiken namelijk diesel en zijn erg vervuilend voor het milieu. Dit is precies wat eTukTuk wil veranderen.

eTukTuk doet dit met de hulp van een crypto platform en wil op deze manier de fondsen ophalen via een crypto presale. Het project is van plan om een elektrische tuktuks te ontwikkelen om op deze manier de CO₂-uitstoot te verminderen en de impact hiervan op het milieu uit de weg te gaan. Hiermee kan de potentiële impact van eTukTuk gigantisch gaan zijn. Het project maakt gebruik van AI-technologie voor de ontwikkeling van de tuktuks, maar is ook bezig om een volledig oplaadnetwerk voor deze elektrische tuktuks op te zetten.

De native token van het platform, de TUK token, gaat een belangrijke rol spelen op het platform en wordt een betaalmiddel binnen het oplaadnetwerk. Daarnaast is er ook een uitdagende game ontwikkeld waar je een eTukTuk bestuurder speelt en TUK tokens kan verdienen. 

De TUK token bevindt zich op dit moment in een crypto presale die al meer dan $1 miljoen heeft weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $0,02675 per stuk en kunnen gekocht worden middels BNB, USDT, ETH of creditcard. 

Bezoek eTukTuk Hier

Scotty the AI (SCOTTY) – Gebruik AI voor de Beste Trading Strategie

Scotty the AI is een nieuwe AI project dat een groot aantal waardevolle functies aan investeerders en houders introduceert. Het platform bestaat met name uit twee belangrijke functies: Scotty Swap en ScottyChat. 

Scotty Swap is een centrale hub waar gebruikers gemakkelijk en snel tokens kunnen uitwisselen. Deze hub wordt aangedreven door AI-technologie en elke trade is hierdoor veilig en geoptimaliseerd voor maximale winsten. ScottyChat is vervolgens ontwikkeld om traders te helpen met het maken van de juiste investeringen. Het biedt gebruikers markt inzichten en andere informatie die ze nodig hebben voor het realiseren van winsten in de crypto markt, vervolgen kunnen ze deze info gebruiken om tokens uit te wisselen op de Scotty Swap. 

De presale voor de SCOTTY token heeft al de nodige aandacht weten te winnen. Ondanks dat de presale onlangs pas begonnen is, heeft het nu al meer dan $400.000 weten op te halen. 30% van de totale voorraad is gereserveerd voor deze presale. De overige 70% wordt vervolgens verdeeld over ontwikkeling, marketing en liquiditeit. In totaal zijn er 1,2 miljard SCOTTY tokens beschikbaar.

SCOTTY tokens kosten op het moment van schrijven slechts $0,0053 per stuk, maar er is maar een beperkte tijd te gaan voordat deze token stijgt in waarde. Tokens zijn gemakkelijk te koop via ETH, USDT, BNB, MATIC en creditcard. 

Bezoek Scotty the AI Hier


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Ripple Koers Verwachting: $1 Mld Stijging Market Cap In 1 dag, Kan Ripple 1 Euro Worden? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!