Galaxy Fox

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Bitcoin ($BTC) en Ethereum ($ETH), de leiders in de top 10 van cryptomunten, bewegen gewelddadiger dan bijna iedereen had verwacht. De agressieve rally van de marktleiders vormt de weg voor kleinere altcoins om serieuze stappen naar boven te zetten. In dit stadium van de bullmarkt willen beleggers altcoins verzamelen, vooral small-cap altcoins. Dit zijn de beste cryptocurrencies om dit kwartaal te kopen.

$BTC overschrijdt de $50K terwijl $ETH de $3K nadert en Galaxy Fox ($GFOX) mikt op $5 miljoen in voorverkoop. Het wordt weer spannend en de komende twaalf maanden zullen belachelijk worden. Doe uw gordel om en geniet van de manie van de bullmarkt.

Bitcoin ($BTC) voorbij de $50.000 terwijl Ethereum ($ETH) de $3.000 nadert

Majors zijn in beweging en de instroom van Bitcoin ETF’s heeft de prijzen steeds hoger gestuwd. Deze constante bron van koopdruk van meerdere miljoenen dollars heeft het aanbod van miners massaal overtroffen, wat heeft geresulteerd in een ‘up-only’-paradigma. Ethereum zal binnenkort een soortgelijke instroom genieten als de ETF in mei wordt goedgekeurd.

De technologische upgrade (Dencun) die volgende maand naar het Ethereum-mainnet komt, zal waarschijnlijk de trigger zijn om $ETH boven de $3.000 te duwen. De cyclus van 2024 wordt aangedreven door TradFi-geld, en de realiteit van hoeveel kapitaal er bestaat in het traditionele financiële landschap wordt gevoeld in de digitale activaruimte terwijl deze agressief binnenkomen.

Grote bewegingen zoals deze afkomstig van $BTC en $ETH naast de rest van de top tien cryptocurrencies zijn prototypisch voor de vroege innings van een bullmarkt. $BTC is wekelijks bijna 15% gestegen en $ETH is ruim 17% gestegen. Deze activa zijn enorm en small caps kunnen onder deze omstandigheden gemakkelijk 100% rendement en meer behalen in een vergelijkbaar tijdsbestek.

Galaxy Fox ($GFOX) streeft naar een verhoging van $5 miljoen

Galaxy Fox heeft zijn zinnen gezet op de volgende mijlpaal van $5 miljoen. Er is al een indrukwekkende 3,4 miljoen dollar opgehaald, en de financiering vertoont geen tekenen van vertraging. Lancering onder deze omstandigheden zal leiden tot een fase van grote prijsontwikkeling. Als de top 10 cryptomunten met waarderingen van meerdere miljarden dollars winsten met dubbele cijfers boeken, zou $GFOX gemakkelijk dagelijks winsten met drie cijfers kunnen boeken.

Deze nieuwe draai aan een memecoin komt op het perfecte moment en vat perfect de sterkste verhalen van dit jaar samen. Het uiterlijk van de memecoin en het tokenomics-model geven het die virale smaak en quasi-onbegrensde voordelen. Terwijl de P2E-component investeerders een reden geeft om het ecosysteem te betreden en erin te blijven. Vooral omdat aan het einde van elk seizoen een prijzenpot wordt uitbetaald aan de beste 20% van het klassement.

Het combineren van entertainment en voordelen is de specialiteit van Galaxy Fox, maar het meest indrukwekkend is het beloningsprogramma. Alle $GFOX-houders kunnen naar de Stargate-module gaan en beginnen met het verdienen van passieve beloningen voor staken. Het slimme van dit ecosysteem is dat belastingen de uitbetalingen financieren. Dit levert twee grote voordelen op. Uitbetalingen zijn gecorreleerd met ecosysteemactiviteit, waardoor een gemeenschap van belanghebbenden ontstaat. En er zijn geen inflatie-emissies voor $GFOX.

Door het vernietigen van de tokens wordt $GFOX uit de circulatie gehaald en het totale aanbod van Galaxy Fox zal na de lancering voortdurend afnemen. Een small cap boordevol waarde die in dit soort omstandigheden op de markt komt, is niet iets dat beleggers willen missen.

Galaxy Fox Banner

Slotgedachten: Altcoin-seizoen laden

De prijsstijging van Bitcoin was geweldig voor de houders, maar het wordt echt spannend wanneer TradFi geld in Ethereum begint te pompen. Deze overtollige liquiditeit zal rechtstreeks naar DeFi vloeien, en dit is het moment waarop altcoins beginnen uit te breken.

Beleggers zouden de top 10 van cryptomunten in de laatste maanden vóór de regelrechte manie moeten vergeten en zich moeten concentreren op small caps. De voorverkoop van de Galaxy Fox is een eenmalige kans en binnen zes maanden op de begane grond binnenkomen zal een geniale zet lijken. Neem vandaag nog deel!

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit u aan bij de gemeenschap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht $BTC overschrijdt $50.000 nu $ETH $3.000 nadert en $GFOX mikt op $5 miljoen in voorverkoop verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!