everlodge

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Polygon (MATIC) en Ethereum (ETH) hebben beide snelle opwaartse bewegingen getoond en staan op groen volgens de gegevens op de grafiek. Hun opwaartse momentum zou binnenkort een bredere marktrally kunnen triggeren die kan resulteren in een significantere opwaartse beweging.

Ondertussen heeft Everlodge (ELDG) veel opwinding veroorzaakt, aangezien het niet alleen 190% in ROI voor vroege investeerders heeft opgeleverd, maar binnenkort ook genoteerd zal worden op Tier-1 beurzen na de lancering. We zullen alle aspecten van deze cryptocurrencies bekijken om te zien waarom ze aanzienlijke aandacht hebben gekregen en bepalen welke de beste cryptocurrency is om te kopen.

Polygon (MATIC) breekt boven de $0,80 – Prijs kan stijgen naar $1,38

Polygon (MATIC) heeft veel kracht getoond in de grafieken en streeft naar verdere hoogtes tijdens de komende handelssessies. Specifiek, de Polygon prijs beweegt nu omhoog, aangezien het in de voorgaande week steeg van $0,76 naar $0,81, wat aangeeft dat $0,90 zijn volgende grote prijsbarrière is.

Daarnaast wordt verwacht dat de Polygon crypto spoedig de $1 prijsbarrière zal doorbreken, wat het in staat zou kunnen stellen om nog hogere kracht te bereiken. De stieren kunnen dit niveau handhaven, en de RSI bevindt zich in de neutrale zone. Als gevolg hiervan kan, volgens de Polygon prijsvoorspelling, deze eindigen in 2024 op $1,38.

Ethereum (ETH) ziet een stijging van 44,1% YTD – Prijs zal boven de $3.700 stijgen tegen Q4

Ethereum (ETH) is omhoog bewogen op basis van de recente grafieken, en zijn huidige momentum geeft aan dat de crypto binnenkort een rally zou kunnen initiëren. Specifiek vond de Ethereum prijs steun op het niveau van $2.375 en zag een totale toename van 44,1% YTD. Bovendien staat het groen over de 7-daagse, 14-daagse en 30-daagse grafieken.

De Ethereum crypto zag een verhoogd niveau van aandacht van handelaren, zoals blijkt uit zijn wekelijkse sprong van een laagtepunt van $2.247,72 naar een maximale waarde van $2.380,96. Volgens de Ethereum prijsvoorspelling kan het 2024 eindigen op $3.743,59.

Everlodge (ELDG) wordt genoteerd op Tier-1 beurzen en zal stijgen

Everlodge (ELDG) is een aankomend vastgoedmarkt- en DeFi-project dat kan veranderen hoe handelaren toegang krijgen tot de vastgoedmarkt. Met zijn unieke benadering zal het veel eenvoudiger en betaalbaarder maken om toegang te krijgen tot deze markten, aangezien het NFT-fractionalisatie zal introduceren.

Specifiek zal elk eigendom als een NFT worden gemunt en vervolgens opgedeeld in kleinere stukjes, allemaal ter waarde van slechts $100. Op deze manier, als een eigendom miljoenen waard is, zal het niet langer alleen voor de elite zijn, aangezien iedereen wereldwijd er toegang toe zal kunnen hebben.

De transparantieproblemen die ook deel uitmaakten van de industrie worden opgelost aangezien de metadata van slimme contracten belangrijke details zoals eigendomsakten of andere eigendomsdetails zullen opslaan. Het project zal binnenkort op Tier-1 beurzen worden genoteerd en als gevolg daarvan toegankelijk kunnen worden voor veel andere handelaren. Deze aspecten maken ELDG de beste cryptocurrency om te kopen.

Samenvatting

Ethereum beweegt omhoog en kan binnenkort een belangrijke prijsbarrière doorbreken, waardoor de markt naar nieuwe hoogtes wordt geleid. Polygon is ook bullish op de grafieken, en een opwaartse beweging kan binnenkort plaatsvinden. Ondertussen heeft Everlodge de meeste aantrekkingskracht gewonnen, aangezien vroege investeerders 190% in ROI hebben gekregen. De toekomstige notering op Tier-1 beurzen is ook een belangrijk aantrekkelijk punt, aangezien dit de prijs volgens analistenprojecties tot 100x kan doen stijgen.

Voor meer informatie over Everlodge (ELDG) bezoek alstublieft hun website.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Polygon (MATIC) breekt boven $0,80, Ethereum (ETH) ziet een stijging van 44,1%, Everlodge (ELDG) staat op het punt om genoteerd te worden op Tier-1 beurzen verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!