mglspb

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptomarkt staat bekend om zijn inherente volatiliteit waarbij elke dag een ander marktsentiment brengt, wat typisch resulteert in een breed scala aan mogelijkheden voor zowel de prijzen van cryptovaluta als voor investeerders.

Momenteel ervaart Cosmos (ATOM) een verlies aan momentum, met een prijs die aanzienlijk onder zijn steunniveau valt om zich op lagere niveaus te vestigen. Daarentegen blijft de Hedera (HBAR) token een bullish trend vertonen, behoudt zijn momentum en behaalt indrukwekkende winsten in de afgelopen maand.

Ondertussen kijken investeerders ook voorbij deze gevestigde munten en zoeken naar andere cryptocurrencies waarmee ze kunnen hedgen. Bovenaan de lijst staat Meme Moguls (MGLS), dat grote potentie voor winstgevendheid biedt. Opmerkelijk is dat de native MGLS-token onlangs een mijlpaal heeft bereikt in zijn voorverkoopfase, met meer dan $2,5 miljoen aan financiering. Laten we dieper ingaan om te ontdekken hoe Meme Moguls het doet in zijn ambitieuze doel om de mememuntmarkt te revolutioneren.

Ondanks Positieve Ontwikkeling, Blijft de Prijs van Cosmos (ATOM) Momentum Verliezen

Een populaire portemonnee voor Cosmos crypto, genaamd Leap Cosmos, introduceerde een nieuwe functie die het makkelijker maakt om in te loggen op verschillende apps. Dit betekent dat je één e-mail kunt gebruiken om in te loggen op verschillende gedecentraliseerde apps zonder iets extra’s te installeren.

Ondanks deze nieuwe ontwikkeling die op 12 februari aan het licht kwam, blijft de prijs van Cosmos nauwelijks significant hoger. Cosmos houdt momenteel een wekelijks prijsbereik aan van $9,72 tot $10,76. Echter, Cosmos daalt ook met 4,80%.

Over het geheel genomen heeft het token een totale maandelijkse winst van 5,54% gezien. Sommige experts denken ook dat het in het tweede kwartaal van 2024 nog meer zou kunnen stijgen vanwege veranderingen die plaatsvinden met Bitcoin. Als dat gebeurt, zou de prijs van Cosmos rond juni ongeveer $15,50 kunnen zijn.

Hedera Hashgraph (HBAR) Blijft Stijgen Terwijl Het Een Maand Lange Stijging Behoudt

In de afgelopen week is de Hedera token, de digitale valuta gekoppeld aan het Hedera blockchain netwerk, met een indrukwekkende 32% gestegen, waardoor een waarde van meer dan $0,11 werd bereikt. En in de afgelopen maand heeft Hedera meer dan 64% winst kunnen accumuleren, waarmee zijn bullish prestatie wordt bevestigd.

Terwijl de handelsvolumes van Hedera een opmerkelijke stijging hebben meegemaakt, blijft de HBAR token geprijsd in een wekelijks bereik van $0,08201 tot $0,1189. Interessant is dat in slechts drie dagen de handelsactiviteit met Hedera met 1000% is gestegen, wat wijst op een sterke vraag van investeerders.

Daarnaast zijn experts optimistisch over het potentieel van de Hedera prijs om dit jaar $1 te bereiken. Kijkend naar 2025, wordt verwacht dat strategische partnerschappen een cruciale rol zullen spelen bij het uitbreiden van het HBAR-ecosysteem en het verbeteren van de bruikbaarheid in verschillende sectoren.

Meme Moguls (MGLS) Daagt Top Crypto’s Uit in de Meme Munt Ruimte Terwijl Het Meer Dan $2,5M Voorverkoopwinst Verzamelt

Er is een groeiende anticipatie binnen de meme munt ruimte met de snel naderende lancering van Meme Moguls (MGLS). Deze Play-to-Earn (P2E) game token is niet zomaar een andere meme munt; het is een veelbelovende weg voor spelers om potentieel rijkdom te vergaren. Opmerkelijk is dat experts voorspellen dat P2E gaming binnenkort een bloeiende sector binnen de cryptocurrency markt zal worden, en Meme Moguls biedt een overvloed aan mogelijkheden voor investeerders.

Hoewel nog in de voorverkoopfase, wekt Meme Moguls al opwinding vanwege zijn diverse spelmodi en zijn unieke mix van gemeenschapsbetrokkenheid, educatie en entertainment. Ondertussen maakt het platform zich klaar om te lanceren op Uniswap en andere top-tier uitwisselingsplatforms, waardoor er meer vooruitzichten zijn voor vroege investeerders.

Op het fundamentele niveau begrijpt Meme Moguls de universele wens om financieel succes te behalen; daarom biedt het spelers de kans om hun dromen te vervullen door middel van gesimuleerde aandelen- en cryptocurrencyhandel. Met het einde van de voorverkoop op 28 februari heeft Meme Moguls tot nu toe meer dan $2,5 miljoen kunnen ophalen, wat het enthousiasme onder investeerders aanwakkert.

In de huidige Fase 5 van de voorverkoop is de MGLS-token beschikbaar voor aankoop tegen $0,0036, wat een aanzienlijke stijging van ongeveer 90% vertegenwoordigt ten opzichte van zijn initiële aanbiedingsprijs van $0,0019. Bovendien kunnen potentiële investeerders genieten van een stortingsbonus van 30% bij het verkrijgen van de token.

Met de aanstaande lancering van Meme Moguls aan de horizon, toont de native MGLS-token veelbelovend potentieel en komt het naar voren als een van de top meme munten om in de gaten te houden voor significante winsten dit jaar.

Bezoek Meme Moguls


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Cosmos (ATOM) Prijsmomentum Daalt Terwijl Hedera (HBAR) Stijgt Boven Wekelijks Steunniveau – Meme Moguls (MGLS) Nadert Afronding van Voorverkoop Voorafgaand aan Zeer Verwachte Grote Lancering verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!