PBkangamoon

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Terwijl de recente marktrally, voornamelijk gedreven door de prijsstijging van Bitcoin, opmerkelijk is geweest, is het Celestia (TIA) niet gelukt om zijn wekelijkse steunniveau van $17,50 te overtreffen. In tegenstelling tot Ripple (XRP), een top cryptovaluta, is het gelukt om door zijn vorige steunniveau van $0,55 te breken na een weeklange strijd die zag dat het daalde tot zo laag als $0,52. Te midden van het hernieuwde enthousiasme in de cryptomarkt, genereert KangaMoon aanzienlijke aandacht tijdens zijn lopende voorverkoop. Het project heeft met succes meer dan $328.000 opgehaald in voorverkoopfinanciering, wat wijst op sterke investeerdersinteresse en -steun.

Ripple (XRP) Stijgt om zich boven Nieuw Steunniveau te Consolideren

Dankzij het hernieuwde enthousiasme in de cryptomarkt is de prijs van Ripple (XRP) eindelijk voorbij zijn wekelijkse steunniveau van $0,55 gekomen. Het native XRP-token heeft tijdens de week opmerkelijke fluctuaties ondervonden, en daalde tot zo laag als $0,52.

Echter, na de recente prijsstijging, wordt het XRP-token nu verhandeld binnen een wekelijks prijsbereik van $0,55 en $0,58, wat een opmerkelijke toename van meer dan 5% in de afgelopen week en meer dan 10% in de afgelopen maand weerspiegelt.

Celestia (TIA) Verhandeld Onder Wekelijks Steunniveau Ondanks Hernieuwd Enthousiasme in de Markt

Terwijl het Ripple-token en andere top cryptovaluta rijden op het huidige bullish momentum in de markt, heeft het Celestia (TIA) token moeite om zijn steunniveau van $17,50 te overschrijden. Hoewel het kortstondig dit niveau overtrof, is het TIA-token sindsdien onder de consolidatiezone van $17 gedaald, resulterend in een wekelijkse daling van ongeveer 3%.

Momenteel wordt het Celestia-token verhandeld binnen een wekelijks prijsbereik van $17,61 en $17,10, wat wijst op een potentieel turbulente prijsbeweging. Bij het analyseren van zijn maandelijkse prijsgrafiek is het duidelijk dat het TIA-token een significant deel van zijn winsten heeft teruggenomen, nadat het midden van de maand een piek van $20 had bereikt.

KangaMoon streeft ernaar de markt van meme munten opnieuw te definiëren, maakt indruk met indrukwekkende voorverkoop

KangaMoon (KANG) is een ander crypto-project dat als missie heeft de markt en het ecosysteem van meme munten in zijn geheel opnieuw te definiëren. Lange tijd zijn meme munten grotendeels geclassificeerd als shitcoins, voornamelijk omdat hun waarden grotendeels worden gedreven door hype en in de meeste gevallen missen ze solide nuttige doeleinden.

Om deze notie te veranderen, is er een golf van nieuwe meme munt projecten die moderne oplossingen bieden om dit bestaande stereotype aan te pakken. Opvallend is KangaMoon een interessant project om in dit opzicht in de gaten te houden. In essentie introduceert de nieuwe marktdeelnemer het GameFi-concept om de al bestaande memecultuur aan te vullen. Maar dat is niet alles.

Door play-to-earn (P2E) en SocialFi-elementen te integreren in een verenigd ecosysteem, heeft KangaMoon als missie een sterke gemeenschap van meme-enthousiastelingen te bevorderen. Wat het waard is, deelnemers kunnen deelnemen aan diverse gamingactiviteiten waar ze kunnen concurreren en met elkaar kunnen interageren, terwijl ze beloningen en prijzen verdienen die zullen vertalen naar reële wereldwaarde.

Momenteel in de tweede fase van zijn token voorverkoop, heeft KangaMoon tot nu toe meer dan $400.000 opgehaald, met de prijs van het native KANG-token die met 50% is gestegen van zijn startprijs van $0.005 naar zijn huidige prijs van $0.0075. Terwijl de huidige fase snel uitverkoopt, kunnen potentiële investeerders profiteren van de huidige instapprijs voordat de volgende prijsstijging plaatsvindt in de volgende fasen van de voorverkoop.

Ondertussen voorspellen analisten een waardestijging van 220% tegen het einde van de voorverkoop, wat betekent dat nieuwe investeerders nu nog meer dan 150% winst kunnen vastleggen tussen nu en het einde van de voorverkoop. Deze lucratieve kans positioneert het KANG-token als een van de beste meme munten om op dit moment in te overwegen te investeren.

Ontdek vandaag nog de spannende mogelijkheden van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://KangaMoon.com/

Join Onze Telegram Community: https://t.me/KangaMoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Ripple (XRP) en Celestia (TIA) zien hernieuwd enthousiasme, KangaMoon maakt indruk met indrukwekkende prestaties verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!