pbmbga

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • THORChain heeft een totaal volume van $40 miljard overschreden, waarbij dagelijks meer dan $100 miljoen wordt verwerkt.
  • De prijs van Shiba Inu is in het tijdsbestek van 7 dagen met 40,6% gestegen.
  • Het play-to-earn spel NuggetRush is het meest verwachte spel in de gamingsector geworden.

Bitcoin heeft een parabolische prijsbeweging ervaren terwijl het boven de $60.000 uitstijgt. Deze prijsbeweging heeft een enorme rally onder altcoins veroorzaakt, waarbij THORChain, Shiba Inu en NuggetRush winsten zien.

Ondertussen staat NuggetRush op het punt zijn langverwachte play-to-earn spel te lanceren, waarover binnen de gaminggemeenschap veel gesproken wordt. Het bevindt zich momenteel in de laatste ronde van zijn blockchain ICO en zal binnenkort uitverkocht zijn.

>> Koop NuggetRush Nu <<

NuggetRush (NUGX) Play-to-Earn Spel

Het play-to-earn spel NuggetRush (NUGX) is het gesprek van de dag binnen de crypto- en gaminggemeenschap. Het mijnbouwspel stelt spelers in staat om als mijnwerkers op zoek te gaan naar mineralen.

Deelnemers beginnen met basisbronnen en personeel, en gaan door verschillende uitdagingen om rijkdom te vergaren in goud, populaire NFT’s en tokens — die allemaal kunnen worden geliquideerd voor winst in de echte wereld. Naast de spannende gameplay, biedt NuggetRush gamers de mogelijkheid om hun avatars te personaliseren.

Een andere functie is de verdienmogelijkheid. Voor degenen die op zoek zijn naar extra inkomstenstromen, introduceert het platform een NFT-stakingfunctie, met een belofte van tot 20% jaarlijkse opbrengst, afhankelijk van de stakingstermijn. Deze functie bevestigt NuggetRush als een aantrekkelijke optie voor investeerders die hun financiële winsten willen vergroten.

NuggetRush bevindt zich momenteel in de 5e ronde van zijn voorverkoop en staat op de lijst van top ICO’s. Het project heeft al meer dan $2,6 miljoen opgehaald in de voorverkoop, wat duidt op groot vertrouwen van investeerders. Zijn native token, NUGX, is momenteel $0,018 waard en wordt verwacht te stijgen naar $0,020 zodra de voorverkoop eindigt.

>> Koop NuggetRush Nu <<

THORChain (RUNE) Overschrijdt $40 Miljard in Totaal Volume

Het THORChain (RUNE) netwerk heeft de afgelopen maanden een toename in activiteit gezien. Volgens een recente tweet heeft het token swap platform de afgelopen maanden dagelijks voor meer dan $100 miljoen aan transacties verwerkt.

Als gevolg hiervan is het totale volume de $40 miljard gepasseerd. Het volgende doel is om een dagelijks volume van $1 miljard te bereiken. Wat betreft de prijsbeweging, handelt het native token van THORChain, RUNE, rond de $4,99 – $6,42 prijsklasse.

De prijs is de afgelopen week met 17,2% gestegen en in de afgelopen maand met 31,4%. THORChain’s RUNE voegt zich bij de lijst van top cryptovaluta die recentelijk enorme winsten hebben gezien, aangewakkerd door de bullish prijsbeweging van Bitcoin.

Shiba Inu (SHIB) Prijsvoorspelling

Shiba Inu (SHIB) is op dit moment een van de best presterende meme coins op de markt. Na een lange periode van consolidatie binnen een smalle prijsrange, heeft de meme coin een enorme uitbraak meegemaakt.

Volgens CoinMarketCap is de prijs van Shiba Inu met 40,6% gestegen in het tijdframe van 7 dagen. Wat betreft de waardeontwikkeling, klom Shiba Inu van zijn laagste punt van $0.000009352 naar zijn hoogste punt van $0.00001435.

Tegelijkertijd is het bullish sentiment ook zichtbaar op de tijdframes van 14 dagen, 30 dagen en 365 dagen. Ze tonen respectievelijk een stijging van 39,1%, 46,7% en 9,9%.

Evenzo is de tokenverbranding van Shiba Inu ook gestegen. Gegevens van Shibburn tonen aan dat het team tot nu toe 410,708,755,246,925 SHIB heeft verbrand met het doel om de prijs van Shiba Inu te beïnvloeden. Marktdeskundigen voorspellen prijsdoelen van $0.00001938 en $0.00002002 voor de meme coin.

Conclusie

Marktdeskundigen zijn optimistisch over Bitcoin om de volgende marktstierenloop te ontsteken, en de toonaangevende cryptocurrency maakt al waar wat er van wordt verwacht. Als gevolg hiervan lanceren nieuwe DeFi-projecten zoals NuggetRush net voordat de marktrally begint.

Dit maakt NuggetRush de beste crypto-investering op dit moment, aangezien ze klaar staan om enorme winsten te zien in 2024.

Bezoek de NuggetRush Presale Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Bitcoin-prijs stijgt: Beleggers haasten zich om Shiba Inu, THORChain en NuggetRush te kopen verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!