Borroe

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Near Protocol (NEAR) en dYdX (DYDX) maken momenteel plannen voor 2024. Terwijl Near Protocol door agressieve publiciteit wil groeien, richt dYdX zich op het vergroten van de netwerkcapaciteit. Aan de andere kant zijn beleggers gefocust op een nieuw hot token genaamd Borroe Finance ($ROE). Borroe Finance is van plan de web3-fondsenwerving te decentraliseren en in 2024 een enorme ROI te realiseren. Blijf lezen om te zien wat experts over deze tokens denken.

$ROE Tokens Kopen

Borroe Finance trekt slimme investeerders aan met Web3 Fundraising Utility

Uit recente gegevens blijkt dat de meeste web3-bedrijven failliet gaan vanwege liquiditeitstekorten. Traditionele financiële instellingen financieren nauwelijks nieuwe DeFi-projecten vanwege het volatiele karakter van de crypto-industrie. Om dit probleem op te lossen, hebben ontwikkelaars een platform voor financiële sourcing gecreëerd, genaamd Borroe Finance. Borroe Finance is een door AI aangedreven web3-marktplaats voor fondsenwerving waarmee web3-bedrijven toegang krijgen tot flitsleningen door toekomstige inkomsten met korting te verkopen.

De vierde voorverkoopfase van $ROE is voor meer dan 91% voltooid en het token wordt verkocht voor $0,019. Nadat alle voorverkoopfasen zijn afgerond, zal $ROE de reguliere cryptomarkten bereiken en voor $0,040 worden verhandeld. Als resultaat van deze bullish $ROE-prijsbeweging zullen vroege $ROE-investeerders een enorme ROI van 110,5% op hun initiële investeringen behalen.

$ROE Tokens Kopen

Near Protocol Executive bereidt zich voor op Aziatische conferentie

Op 27 maart zal Illia Polosukhin (mede-oprichter van Near Protocol) spreken op de BUIDL Asia 2024 blockchain-conferentie in het Signiel Hotel in Seoul, Zuid-Korea. Interessant is dat de oprichter van Near Protocol drie opeenvolgende jaren op dit evenement heeft gesproken. Ander nieuws: Near Protocol gaat ook naar de ETH Denver Conference, en het protocol zal zich aansluiten bij andere top DeFi-projecten om de koers van de crypto-industrie in kaart te brengen.

Als resultaat van deze aanstaande topconferenties steeg NEAR in de laatste week van februari. Op 20 februari werd NEAR verhandeld voor $3,27. Een week later won NEAR 21% en werd verhandeld voor $3,95. Volgens crypto-analisten zal NEAR Protocol meer publiciteit krijgen door deze gebeurtenissen, en kunnen beleggers besluiten om NEAR toe te voegen aan hun wallet in het tweede kwartaal van 2024. Daarom voorspellen experts dat NEAR eind maart waarschijnlijk voor $5,10 zal handelen.

dYdX publiceert ontwikkelingsroutekaart voor 2024

Op 5 februari heeft dYdX (DYDX) zijn Network Development Roadmap 2024 uitgebracht. Volgens de routekaart zal de DEX (gedecentraliseerde beurs) in 2024 toestemmingsloze markten, verbeterde gebruikerservaring en kernverbeteringen in de handel opleveren. dYdX zal gebruikers in staat stellen tokens te noteren en op de markt te brengen, toegang te krijgen tot liquiditeitspools en gekruiste en geïsoleerde marges te verhandelen. Bovendien profiteren gebruikers nu van eenvoudiger onboarding, betere pop-upwaarschuwingen en sociale functies.

Dankzij positieve ecosysteemplannen noteerde dYdX eind februari een prijsstijging met dubbele cijfers. Op 20 februari handelde DYDX voor $3,05. Een week later steeg DYDX naar 13,47% en werd verhandeld voor $3,46. Volgens crypto-analisten zal dYdX, als gevolg van de aanstaande halvering van BTC, de komende weken verhoogde netwerkactiviteit op zijn beurs registreren. Als gevolg hiervan zou DYDX waarschijnlijk kunnen stijgen en tegen mei voor $3,90 verhandeld kunnen worden.

Lees hier meer over Borroe Finance:
Bezoek de Borroe Finance voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Topkeuzes voor cryptocurrency voor een winstgevende wallet tegen het einde van maart verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!