Chainlink

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Trends komen en gaan, maar zo nu en dan is er een opkomend cryptoproject dat de hele gemeenschap boeit. Tegenwoordig is het InQubeta (QUBE), de AI-crypto die voor veel opschudding zorgt.

Nu de grens van $11 miljoen is bereikt in de voorverkoop, bruist de cryptogemeenschap van opwinding, vooral na het recente besluit van de SEC over Bitcoin ETF, waarbij veel altcoins naast Bitcoin (BTC) een enorme vlucht namen. Laten we eens kijken naar wat InQubeta the next big thing maakt en waarom u op moet letten.

InQubeta: het doorbreken van de status quo

InQubeta (QUBE) maakte in 2023 zijn grote entree in de cryptocurrency-scene voor beginners, waarbij zowel nieuwelingen als doorgewinterde investeerders de aandacht trokken en wenkbrauwen optrokken. Maar waar gaat al die ophef over? Visualiseer een ruimte waar AI-dromen werkelijkheid worden. Dat is wat InQubeta is: een uniek platform dat fungeert als springplank voor de meest geavanceerde AI-startups die er zijn.

InQubeta’s native token, QUBE, is niet zomaar een gewone crypto. Het is een deflatoir token met een handig ingebouwd mechanisme om het aanbod onder controle te houden. Hoe? Met een belasting van 2% op aankopen en verkopen, die een brandende portemonnee aanwakkert, en een deel van 5% dat naar een beloningspool gaat, draait het bij InQubeta om het lange spel. Het is een win-winsituatie, die handelaren aanmoedigt om hun QUBE ERC20-munten vast te houden en actief deel te nemen aan de evolutie van het platform.

InQubeta schudt niet alleen de cryptowereld wakker. Het legt de basis voor een nieuw tijdperk van AI-innovatie.

Bij InQubeta draait alles om het creëren van een gelijk speelveld voor tech-startups. Het beschikt over een NFT-marktplaats waar deze startups kapitaal kunnen aantrekken, waardoor fondsenwerving eenvoudig wordt. Met InQubeta krijgt u gelijke toegang tot de beste AI-projecten, wat betekent dat iedereen een kans krijgt in de grote competities. Geen poortwachters meer, maar open deuren.

En dit is het beste: terwijl Chainlink op veilig speelt met een gecentraliseerde opzet, heeft InQubeta een gedecentraliseerd bestuursmodel. Dat betekent dat u inspraak krijgt in de gang van zaken.

Zeker, het Oracle-project van Chainlink is een groot probleem, maar InQubeta is niet iemand die een uitdaging uit de weg gaat. Door zich te concentreren op AI-financiering en een deflatoir tokenmodel op te zetten, wil het de status quo ontwrichten en reuzen als Chainlink uitdagen als de beste crypto om in te investeren.

De voorverkoopbuzz van $11 miljoen

Nu deze beste crypto-investering de mijlpaal van $11 miljoen in de voorverkoop overschrijdt, bruist de cryptogemeenschap van opwinding. Met maar liefst $10,9 miljoen al in de tas en meer dan 858 miljoen tokens die door vroege investeerders zijn weggerukt, is de hype-trein op volle kracht vooruit.

InQubeta bevindt zich momenteel in fase 8 van de voorverkoop, waarbij QUBE-tokens $0,0245 kosten. De volgende fase staat voor de deur, met tokens die $0,028 kosten.

InQubeta: uw onmisbare AI-tokeninvestering voor 2024

InQubeta (QUBE) is niet het doorsnee cryptocurrency ICO-project; het is een potentiële game-changer in de AI-scene. Met zijn geavanceerde platform en deflatoire tokenmodel biedt het niet alleen een stukje van de taart, maar serveert het ook een geheel nieuw recept voor succes. In een markt die overspoeld wordt met verschillende altcoins, staat InQubeta sterk en biedt het echte oplossingen en daadwerkelijke waarde.

BuyQube

Laatste gedachten

De hype rond InQubeta is echt en staat nog maar aan het begin. Met zijn baanbrekende AI-crowdfundingstrategie en deflatoire token zou InQubeta de crypto-scene op zijn kop kunnen zetten. Duik nu in de revolutie en maak deel uit van iets serieus episch.

Ga voor alle details naar de website van InQubeta en neem deel aan de Twitter-convo. Slaap niet op uw kans om mee te gaan op de golf van het volgende grote ding in crypto.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit u aan bij de InQubeta-gemeenschappen


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Zal deze AI-crypto de volgende Chainlink zijn? Crypto-gemeenschap zoemt $11 miljoen target geraakt verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!