bitbot

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Na de recente Bitcoin halving, die een neerwaartse trend in de markt teweegbracht, zijn investeerders op zoek gegaan naar nieuwe opties.

De Bitbot presale wordt benadrukt als een toonaangevende crypto ICO in deze rustige marktfase, waarbij een aanzienlijk bedrag is opgehaald vanaf fase 13 van het proces van 15 fasen. Deelnemers aan de presale kunnen een deel van een $100.000 airdrop aan BITBOT tokens winnen, waarbij iedere winnaar $1.000 ontvangt.

Investeerders kunnen het utility token van Bitbot tegen een verlaagde prijs van $0,018 kopen door te investeren in de presale, waardoor hun winst mogelijk veilig wordt gesteld voordat Bitbot op de grote crypto exchanges wordt gelanceerd.

Beste crypto-ICO’s: Bitbot zorgt voor een revolutie in de markt voor Telegram bots

Via Telegram trading bots kunnen gebruikers hun crypto portfolio’s rechtstreeks binnen de Telegram app beheren, waardoor ze niet meer hoeven te schakelen tussen een tradingplatform en het berichtenplatform.

Ondanks het indrukwekkende handelsvolume van meer dan $20 miljard dat door Telegram bots wordt gerapporteerd, heeft de markt een serieuze speler nodig. Dit is waar Bitbot in beeld komt. Het project presenteert zich als het ultieme hulpmiddel waarmee nieuwe kleine handelaren institutionele handelaren kunnen uitdagen.

Veel bestaande Telegram bots zijn complex en vertrouwen op op commando’s gebaseerde bewerkingen, wat minder technisch onderlegde gebruikers kan afschrikken. Bovendien heeft de markt een groot aantal inbreuken op de beveiliging gezien, waardoor het vertrouwen werd ondermijnd en de groei in deze sector werd belemmerd.

Het ware hart van de innovatie van Bitbot ligt echter in de eigen technologie, met name de door AI aangedreven Gem Scanner. Gegevensaggregatie, machinaal leren, voorspellende analyses en NLP stellen gebruikers in staat om te communiceren met behulp van gemakkelijke taal, vragen te stellen en informatie te ontvangen alsof ze met een menselijke expert praten.

Wat Bitbot nog meer biedt, is zijn status als ‘s werelds eerste non-custodial trading bot op Telegram. Door een samenwerking met Knightsafe wordt het geld van de gebruiker door de gebruiker vastgehouden totdat de transactie is uitgevoerd, en vóór het afronden van de transactie kan niemand anders toegang tot het geld van de gebruiker krijgen.

Bitbot beperkt daarom de risico’s aanzienlijk en zet een nieuwe standaard voor beveiliging binnen het Telegram bot ecosysteem.

Met non-custodial beveiliging en een AI voor het vinden van ‘gems’ is Bitbot gepositioneerd om de handel in Telegram te domineren, waardoor BITBOT een potentiële overwinning op de lange termijn voor houders kan zijn.

Serieuze financiële prikkels voor BITBOT houders en de community

Deze zijn net zo overtuigend als de geavanceerde functies. Het systeem voor het delen van inkomsten van het platform is een game-changer en verdeelt tot 50% van alle handelskosten terug naar de houders van tokens. Dit vergroot niet alleen de intrinsieke aantrekkingskracht van het token, maar bevordert ook een loyale community – een integraal onderdeel van het verhogen van de prijs van het BITBOT token, zowel op de lange als op de korte termijn. Bovendien belooft het verwijzingsprogramma een levenslang aandeel van 15% in de transactiekosten voor gebruikers die anderen aan boord brengen, waardoor een krachtig netwerkeffect ontstaat dat waarschijnlijk de adoptie en marktpenetratie zal versnellen.

Het investeringspotentieel van BITBOT

Denk eens aan de successen van eerdere concurrenten die aanzienlijke resultaten behaalden zonder de geavanceerde beveiligings- en AI mogelijkheden die Bitbot met zich meebrengt. Unibot, waarvan de tokenprijs binnen een paar maanden na de lancering naar $230 steeg, leverde bijvoorbeeld een rendement op van ongeveer 200x voor vroege investeerders, en Banana Gun had een rendement van 80x.

Als deze bots indrukwekkende winsten konden behalen – ondanks hun relatief zwakkere handelskenmerken – is het potentieel voor Bitbot om de normen voor het verhandelen van bottechnologie te verhogen onmiskenbaar.

Bovendien vergroten de verleidelijke crypto airdrops van Bitbot de aantrekkingskracht ervan nog verder, waardoor een brede basis van gebruikers wordt aangetrokken die graag willen deelnemen aan de groei en mogelijk een substantieel rendement willen behalen. Gezien de beveiligingsproblemen van Unibot en Banana Gun en de recente ondergang van Solareum, een op Solana gebaseerde Telegram trading bot die een aanzienlijke exploit heeft ondergaan, presenteren de robuuste beveiligingsmaatregelen en het non-custodial karakter van Bitbot het project als een superieur en veiliger alternatief.

Deze differentiatie vult niet alleen een kritieke leemte op die is achtergelaten door minder veilige bots, maar plaatst Bitbot ook in een uitstekende positie voor exponentiële groei (potentieel 50x tot 100x), omdat het inspeelt op de onvervulde behoeften van de markt.

Momenteel, in fase 13 van de presale en geprijsd op $0,018, Deze urgentie en schaarste zijn de drijvende kracht achter vroege investeringen, met het potentieel voor investeerders om tot 11.11% winst te boeken voordat het token op de grote exchanges wordt gelanceerd.

Bitbot: de slimme manier om crypto te verhandelen op Telegram

De timing voor Bitbot kon niet beter zijn. De markt voor trading bot op Telegram staat op de rand van een explosieve groei, en Bitbot is perfect gepositioneerd om van deze stijging te profiteren. Met de bredere marktdynamiek, zoals de recente Bitcoin halving, de groeiende belangstelling voor ETF’s en een algemeen bullish sentiment dat leidt naar een altcoin seizoen, is de intrede van Bitbot strategisch getimed om deze trends te benutten voor snelle groei.

De crypto airdrop van $100.000 voor de Bitbot community is de kers op de taart, waardoor deze presale een van de meest opwindende is die 2024 te bieden heeft.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Investeerders storten zich op Bitbot presale voor exclusieve crypto airdrops verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!