In een video genaamd “Humility” deelde Charles Hoskinson, Founder van Cardano en mede-oprichter en CEO van IOG (Input Output Global), zijn inzichten over nederigheid, het huidige politieke landschap in de Verenigde Staten en de implicaties hiervan voor de crypto-industrie. Laten we eens kijken naar de belangrijkste standpunten van Hoskinson, met name zijn visie op voormalig president Donald Trump en de huidige president Joe Biden, evenals zijn oproep tot actie voor de verkiezingen van 2024.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Kritiek op de Biden administration

Hoskinson bekritiseert de Biden-administration vanwege haar duidelijk anti-crypto standpunt, dat volgens hem voortkomt uit een overeenkomst tussen Biden en senator Elizabeth Warren tijdens de presidentscampagne van 2020. Hij wijst op de systematische inspanningen van de administratie om cryptocurrency-bedrijven te ontbanken, wat blijkt uit waarschuwingen tegen grote spelers zoals Robinhood, Coinbase, Uniswap, Kraken en Binance.

Vergelijking met het Trump tijdperk

Hoskinson benadrukt het contrast tussen de vijandigheid van de Biden-administratie en de relatief neutrale houding van de Trump-administratie ten opzichte van de cryptocurrency-industrie. Hij suggereert dat een mogelijke overwinning van Trump in de volgende verkiezingen niet tot dezelfde vijandigheid zou leiden als onder Biden.

Oproep tot actie

Hoskinson roept de crypto-community op om te stemmen voor pro-crypto kandidaten bij de verkiezingen van 2024, ongeacht hun politieke affiliatie. Hij benadrukt het belang van het behoud van vrijheid en roept op tot een strijd voor een betere toekomst.

Slotgedachten

Volgens Hoskinson draait de kwestie niet om nederigheid, maar om beleid. Hij moedigt de crypto-industrie aan om zich uit te spreken en te stemmen voor kandidaten die de sector ondersteunen, in de hoop op een positieve verandering in de toekomst.

The post Charles Hoskinson: “Trump, Biden en de Toekomst van Cryptocurrency” appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!