Als we de populaire analist Blockchain Mane mogen geloven, dan kan het binnenkort weleens tijd zijn voor een “ETH Season” waarin Ethereum veel beter presteert dan de rest van de markt. Die uitspraken deed Mane uiteraard na de goedkeuring van de Spot Ethereum ETFs door de SEC, die gisteren plaatsvond.

Hij baseert zich onder andere op de dominantie-grafiek van Ethereum, die sinds de geruchten over de snelle goedkeuring heel bullish oogt.

Ethereum koers van $5.000 in aantocht?

Meteen na de goedkeuring viel de Ethereum koers naar beneden. De eerste reactie van de markt was dus niet bijster positief, maar ergens was dat logisch. Waarom? Omdat Ethereum op basis van de geruchten al met bijna 30% was gestegen.

Eerder kwamen er geruchten naar buiten dat de goedkeuring van de Ethereum ETFs weleens op donderdag 23 mei zou kunnen plaatsvinden. De kans daarop was zelfs heel groot, waardoor we de stijgingen van Ethereum eigenlijk al voor de officiële goedkeuring zagen.

Volgens één analist kan Ethereum echter de koers van 5.000 dollar testen als drie lange-termijn indicatoren op groen blijven staan. Het gaat hier onder andere om de Fibonacci Retracement, die “sterke steun” laat zien.

De indicator wijst op de mogelijke koersniveaus waarop Ethereum kan terugspringen op basis van de wiskundige patronen uit de Fibonacci-reeks. Ethereum laat weerstanden 5.080 en 6.231 dollar zien volgens Blockchain Mane.

Bullish trend voor Ethereum

De derde indicator, naast de dominantie en Fibonacci, waar Blockchain Mane zich op baseert voor nieuwe koersstijgingen van Ethereum is de Parabolic Curve.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Volgens de analist volgt Ethereum een “bullish trend” langs de curve die wordt gekenmerkt door drie fasen: Base 1, Base 2 en Base 3.

“De parabolische curve impliceert een continue opwaartse beweging”, aldus de analist. Op basis van deze drie zaken verwacht hij dus een Ethereum koers van 5.000 dollar op termijn. Dat lijkt nu nog ver weg, maar zaken kunnen snel veranderen in de crypto-industrie.

The post Blockchain Mane verwacht Ethereum koers van $5.000 appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!