De Shiba Inu-community bruist van opwinding nu het teamlid en hoofdontwikkelaar, Shytoshi Kusama, discussie heeft aangewakkerd over een SHIB Spot ETF. Deze hint komt te midden van toenemende enthousiasme rond de goedkeuring van de Ethereum Spot ETF’s door de Securities and Exchange Commission (SEC) van de Verenigde Staten op donderdag 23 mei.

Banner Shiba 1

Kusama’s aanwijzingen

De suggestie van Shytoshi Kusama op het X-platform heeft interesse en vertrouwen gewekt bij investeerders en liefhebbers van Shiba Inu, wat erop wijst dat het project zich mogelijk voorbereidt op een grote stap in de cryptowereld. In zijn post feliciteerde Kusama het Ethereum-team met de goedkeuring van de ETF’s en stelde hij vervolgens de vraag of deze ontwikkeling de weg zou kunnen effenen voor een SHIB-spot ETF.

Langlopende discussie

De discussie over een SHIB-spot ETF is al geruime tijd gaande in het cryptolandschap, vooral sinds de goedkeuring van exchange funds voor Bitcoin in januari van dit jaar. In februari wakkerde het Shiba Inu-team de conversatie aan over de mogelijke introductie van dergelijke producten in de 10e editie van het SHIB-magazine.

Petition aan Grayscale

Shiba Inu heeft concrete stappen gezet om deze mogelijkheid te onderzoeken door een petitie in te dienen bij Grayscale Investments, de grootste vermogensbeheerder. De petitie richtte zich op de voormalige CEO van Grayscale, Michael Sonnenshein, en benadrukte vier belangrijke rechtvaardigingen voor de overweging van een spot ETF voor SHIB.

Wat kunnen beleggers verwachten?

Hoewel sommige waarnemers twijfels hebben geuit over de korte-termijn levensvatbaarheid van SHIB, kan het succes van lopende projecten SHIB vestigen als een sterke kandidaat voor institutionele investeringen. Met de Shiba Inu-community die actief druk uitoefent voor een SHIB-spot ETF, blijft de vraag op ieders lippen: “Wanneer komt de SHIB ETF?”

The post Shiba Inu lead developer hint naar SHIB spot ETF  appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!