In zijn nieuwste video op YouTube waarschuwt de Nederlandse Daan Rover, ook bekend als Crypto Rover, voor de recente prijscorrecties van Bitcoin (BTC). Hij bespreekt hoe de daling van Bitcoin’s dominantie in de cryptomarkt en het omdraaien van voormalige weerstandsniveaus naar steunpunten wijzen op een mogelijke verschuiving.

Echter, Rover benadrukt de korte termijn risico’s aangezien de trend op het uurbasis zich naar bearish heeft gekeerd. Dit alles in een context waarin de sociale interesse in Bitcoin op een dieptepunt lijkt te zijn, wat volgens hem suggereert dat de meerderheid van de bull run nog moet komen.

Ethereum ETFs goedkeuring belooft kapitaaltoestroom

Een ander belangrijk punt dat Rover aanstipt, is de recente goedkeuring van spot Ethereum (ETH) ETFs. Deze ontwikkeling zou volgens hem miljarden dollars naar Ethereum kunnen trekken, wat de deur zou openen voor een aanzienlijk altcoin seizoen.

Deze potentiële toestroom van kapitaal zou niet alleen Ethereum kunnen beïnvloeden, maar ook een bredere impact kunnen hebben op de markt voor altcoins.

Belangrijke steunniveaus en handelsopties

Verder behandelt Rover in zijn video de kritieke ondersteuningsniveau van Bitcoin op $66.800 dollar. Hij legt uit dat een doorbraak onder dit niveau zou kunnen leiden tot een verdere daling naar $64.400 dollar, maar zolang deze steun houdt, blijft de trend bullish.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Crypto analist waarschuwt voor mogelijke Bitcoin crash naar $64.400 dollar appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!