Voormalig president Donald Trump heeft zijn steun uitgesproken voor cryptocurrency tijdens zijn toespraak op de Libertarian National Convention. Hij benadrukte zijn positieve houding ten opzichte van de industrie en bekritiseerde de anti-crypto houding van de huidige president Biden.

Banner Default 5 (Laatste nieuws)

Trump vs. Biden: Een strijd om crypto 

Terwijl Trump openlijk zijn steun betuigt aan crypto, staat Biden onder druk vanwege zijn anti-crypto beleid. Deze tegenstelling komt tot uiting in de goedkeuring van acht spot Ethereum ETF-aanvragen door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), wat wijst op een groeiende acceptatie van crypto binnen de traditionele financiële wereld.

De rol van cryptocurrency’s in verkiezingen van 2024

Hoewel slechts een klein deel van de Amerikaanse kiezers crypto gebruikt, blijft het een belangrijke rol spelen in de Amerikaanse politiek. Met verschillende crypto-bedrijven die bereid zijn meer dan $80 miljoen uit te geven aan de aankomende verkiezingen, wordt duidelijk dat crypto-kwesties serieus worden genomen in de politieke arena.

The post Trump omarmt cryptocurrencies en haalt uit naar Biden: ‘Ik zal crypto nooit laten sterven’” appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!