De Shiba Inu (SHIB) community is momenteel erg actief en optimistisch, vooral na nieuwe opmerkingen van Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van het team. Kusama heeft zijn felicitaties uitgesproken aan het Ethereum (ETH) team naar aanleiding van de goedkeuring van de Ethereum spot ETF’s door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) op donderdag 23 mei.

In zijn post op het X-platform prijst hij de ontwikkelingen binnen Ethereum en suggereert hij dat deze goedkeuring wellicht ook de deur kan openen voor een toekomstige SHIB Spot ETF.

De discussie over een SHIB Spot ETF

De interesse in een mogelijke SHIB Spot ETF wordt al enige tijd besproken binnen de crypto-gemeenschap, met name sinds de goedkeuring van soortgelijke fondsen voor Bitcoin (BTC) in januari van dit jaar.

Deze discussies werden verder aangewakkerd door een artikel in de 10e editie van het SHIB-magazine, waarin de mogelijkheden voor dergelijke financiële producten uitgebreid werden besproken.

Shytoshi Kusama tweet x
Bron: Shytoshi Kusama op X.

Shiba Inu zet stappen

In een poging om hun case te versterken, heeft Shiba Inu een petitie ingediend bij Grayscale Investments, een van de grootste vermogensbeheerders. Deze petitie was gericht aan de toenmalige CEO, Michael Sonnenshein, en benadrukte vier belangrijke argumenten voor de overweging van een SHIB Spot ETF.

De actieve betrokkenheid van de gemeenschap en deze doordachte stappen wijzen op een serieuze inzet om SHIB te positioneren als een aantrekkelijke optie voor institutionele beleggers.

Koop je Shiba Inu voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Shytoshi Kusama wekt hoop op SHIB spot ETF na goedkeuring van Ethereum appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!