Een crypto whale heeft, nadat de Securities and Exchange Commission (SEC) van de Verenigde Staten goedkeuring gaf voor de notering van spot ETH exchange-traded funds (ETF’s), enorme hoeveelheden altcoins uit het Ethereum-ecosysteem aangekocht. Volgens data van Lookonchain heeft de whale Ethereum gekocht net boven de $3.000-grens, vlak voordat het nieuws van de waarschijnlijke goedkeuring van de ETH ETF naar buiten kwam.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Ethereum altcoins weer in het vizier

Direct na de goedkeuring van de ETF’s door de SEC begon de whale Ethereum-based altcoins te verzamelen, zoals Lido (LDO), Uniswap (UNI), Aave (AAVE), Ethereum Name Service (ENS) en Fraxshare (FXS). De whale heeft flinke bedragen geïnvesteerd, wat resulteerde in een indrukwekkende winst. De totale investering van $24,7 miljoen leverde een ongerealiseerde winst op van ongeveer $1,1 miljoen.

Rotatie van holdings

Lookonchain heeft ook een whale op het Solana (SOL) netwerk gespot die haar kernactiva verder naar het risico-curve heeft verschoven, met voorkeur voor de Dogecoin (DOGE) rivaal dogwifhat (WIF). Deze whale heeft grote bedragen geïnvesteerd in WIF, wat resulteerde in een snelle stijging van de prijs van de munt.

Conclusie

Met grote investeringen in Ethereum altcoins en een opvallende verschuiving in holdings op het Solana netwerk, lijken crypto whales een actieve rol te spelen in de huidige marktdynamiek. De vraag blijft echter of deze bewegingen een indicatie zijn van verdere prijsstijgingen of dat er een correctie op komst is.

The post Crypto whale investeert $24,700,000 in deze Ethereum altcoins na goedkeuring van Spot ETH ETF appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!