De koers van Ethereum (ETH) heeft in het afgelopen weekend een flinke stijging doorgemaakt, waarbij het in de vroege uren van 27 mei richting de $4.000 dollar klom. Dit gebeurde kort nadat de Securities and Exchange Commission (SEC) in de Verenigde Staten goedkeuring verleende aan verschillende aanvragen voor Ethereum ETFs.

Deze goedkeuring lijkt een directe invloed te hebben gehad op de prijs van Ethereum, die een piek bereikte van $3.930, om daarna iets terug te vallen naar $3.910 dollar.

Ethereum presteert beter dan Bitcoin en Solana

In de afgelopen week heeft Ethereum een groei van 24,42% doorgemaakt, waarmee het aanzienlijk beter presteert dan Bitcoin (BTC), dat slechts een winst van 1,89% boekte.

Tegelijkertijd heeft Solana (SOL) een daling van 7,55% ervaren. Deze verschuivingen suggereren dat beleggers mogelijk hun interesse van Solana naar Ethereum verleggen, vooral nu Ethereum weer dominant lijkt te worden in de wereld van smart contracts.

ethereum koers 30 dagen
Ethereum koers in de afgelopen 30 dagen. Bron: Coinmarketcap.

Arthur Cheong ziet Ethereum stijgen naar $4.500

Arthur Cheong, oprichter van Defiance Capital, heeft aangegeven dat hij verwacht dat Ethereum zelfs voor de daadwerkelijke lancering van de ETFs al de $4.500 zal bereiken. Deze voorspelling deelde hij in een bericht op 26 mei, de dag voor de recente prijsstijging.

Cheong, die vaak publiceert over diverse cryptocurrencies, liet via een poll ook zien dat een significant deel van zijn volgers een aanzienlijk percentage van hun portfolio in Ethereum heeft zitten. Dit duidt op een sterke geloofwaardigheid van Ethereum binnen de gemeenschap van investeerders.

Toekomstperspectieven voor Ethereum

Met de recente prijsstijgingen en de hernieuwde interesse in Ethereum ETFs, lijkt Ethereum goed gepositioneerd om zijn sterke prestaties voort te zetten.

Desondanks blijft de cryptomarkt volatiel en onvoorspelbaar, waardoor investeerders waakzaam moeten blijven.

Koop je Ethereum voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Arthur Cheong voorspelt: Ethereum snel naar $4.500 appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!