Jack Mallers, directeur van de Bitcoin (BTC) app Strike, en een vooraanstaande figuur in de crypto-industrie, heeft enkele gedurfde voorspellingen gedaan over de toekomstige waarde van Bitcoin.

Jack Mallers’ voorspelling: enorme waardestijging

Mallers voorspelt dat de prijs van Bitcoin in de komende 10 tot 18 maanden zou kunnen stijgen tot tussen de $250 duizend en $1 miljoen dollar. Zijn voorspelling is gebaseerd op de noodzaak van de Amerikaanse overheid om meer geld te drukken om hun schulden te financieren, wat volgens hem zal leiden tot een daling van de waarde van de dollar en een toename van de vraag naar Bitcoin als veiligheidsreserve.

Institutionele interesse en macro-economische factoren

De recente goedkeuring van een Bitcoin spot ETF heeft geleid tot een toename van institutionele investeringen. In een interview met Anthony Pompliano benadrukte Mallers dat deze hernieuwde interesse in crypto mogelijk wordt gedreven door problemen in de huidige geopolitieke en macro-economische omstandigheden.

Hij ziet Bitcoin als een bescherming tegen de devaluatie van valuta en macro-economische instabiliteit, en verklaarde: “Bitcoin is het beste bezit dat men kan hebben.”

Wall Street’s groeiende belangstelling

Verder legt Mallers uit waarom investeerders, inclusief Wall Street, weggaan van traditionele activa zoals de dollar en zich richten op activa zoals aandelen, onroerend goed, Bitcoin en goud.

Hij benadrukt dat Bitcoin staat voor het tegenovergestelde van fiat geld; het heeft geen centrale bank of overheid en zijn monetair beleid en voorraad zijn vastgesteld, wat het een aantrekkelijk alternatief maakt in tijden van fiat devaluatie.

De mening over andere cryptocurrencies

Mallers verdedigt een maximalistisch perspectief op Bitcoin en bekritiseert andere cryptocurrencies zoals Ethereum (ETH) voor het afwijken van fundamentele monetaire principes.

Hij uit zijn frustratie over wat hij ziet als ‘opzettelijke verwarring’ binnen de cryptomarkt, vooral met betrekking tot de positionering van Ethereum in vergelijking met Bitcoin.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Bitcoin kan binnen 18 maanden tot een miljoen dollar waard zijn, zegt Strike CEO Jack Mallers appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!